Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunları küs diye biliyordum.Basın yoluyla laf dalaşına girmişlerdi yaklaşık iki sene önce.Düete gelirsek gayet başarılı olmuş.Orijinal sözlerine ek sözler eklemiş Britney.
  • Düet çok güzel bencede dinliyorum her gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Ben bunları küs diye biliyordum.Basın yoluyla laf dalaşına girmişlerdi yaklaşık iki sene önce.Düete gelirsek gayet başarılı olmuş.Orijinal sözlerine ek sözler eklemiş Britney.

2007 VMA performansında Rihanna birkaç yerde gülüyordu diye Rihanna, Britney'e gülüyordu falan haberleri çıkardılar. Dalga geçti vb. gibi. Ondan sonra da Rihanna Britney'e değil masalardaki striptizcilere güldüğünü belirtmişti ve Britney'i savunmuştu. Onun dışında aralarında geçen birşey olmadı.
  • Tüm albümü(deluxe dahil) buradan dinleyebilirsiniz

http://www.ttnetmuzik.com.tr/#album-Femme_Fatale_(Deluxe_Version)-245905
  • Çok güzel
  • Britney'le ilgili güncel haberleri buradan takip edebilirsiniz:

http://www.facebook.com/Sadecebritneyspears
  • Femme Fatale Tur Provalarından Görüntüler

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

• Albüm Fotoğrafları

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Albümün 3. Single'ı I Wanna Go

• Hilary Duff Britney Hakkında Konuştu!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Hilary Duff, Britney Hakkında Konuştu | Hilary Duff Mtv News'e şunları aktardı:"Tanrım, Britney Spears'ın büyük hayranıyım, onun tam orada bulunmasına çıldırmak üzereydim. Bütünüyle 'Toxic! olayına bayılıyorum, gerçekten 'Womanizer' ı seviyorum - tamamiyle o çok yetenekli ve büyük hayranıyım, orada bulunmak heyecan vericiydi. Ve o y...olunda devam ediyor, onun tüm şarkılarını seviyorum ve diğerleri kadar iyi olan son parçası gibi ve onun kariyeri beni etkiliyor."

"Önceden onunla birçok kez karşılaşmıştım ve o gerçekten tatlı ve eminim bu gece herşeyden daha çok yemekler hakkında konuşacağız" diyerek sözlerine devam etti.

Till The World Ends Artık Britney'in En Büyük Radyo Hiti!

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Till The World Ends, bugün itibariyle, 93.3 milyon ile Toxic'i de geride bırakarak Britney'in en büyük radyo hiti haline geldi. Tebrikler Britney!
  • Harper's Bazaar (June/July 2011)

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • resmen harikaa yaa :D
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

US Weekly'nin söylediğine göre Britney Spears Billboard Müzik Ödüllerinde Rihanna S&M şarkısı ile açılış yapacak, daha sonra Nicki Minaj ile Till The World Ends şarkısına performans sergileyecek.

US Weekly: "Çok ses getirecek. Herkes ertesi gün bunun hakkında konuşacak."
  • Billboard Müzik Ödülleri [22 Mayıs]

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB
     BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 23 Mayıs 2011; 20:39:43 >
  • Britney Spears & Rihanna S&M - Billboard Music Awards

Britney Spears & Nicki Minaj - Super Bass / Till The World Ends - Billboard Music Awards

• Big Fat Bass Jimmy Kimmel Performansı

"I Wanna Go" Klip Detayları

I Wanna Go klip detayları ulaşmaya başladı, videoda kareografi olmasa da videonun güzel bir konusu var.

Brit klibi dün çekmeye başladı, klibin çekimleri bugün bitecek. Klibin yönetmeni Chris Marrs Piliero. Chris Marrs Piliero, video'da Britney'in mizahi yönünü kullanacak.

"Video, sahte bir basın konferansıyla başlayacak ve paparazzi Britney'e uygun olmayan sorular soruyor olacak. Britney küfrederek sinirli bir şekilde oradan çıkacak, daha sonra hepsinin birer robot olduğunu anlayacak. Bu sefer Britney, paparazzilere karşı saplantılı olacak ve gerçekte paparazzinin Britney'i hiçbir zaman yalnız bırakmayışından dolayı ironik bir durum ortaya çıkacak.

Britney kafasından fantaziler kuracak, bir hayranla samimi görüntüler sergileyecek, polise özel yerlerini gösterecek, ateşli bir yıldızla birlikte olacak. Bu ateşli yıldızın kim olduğunu henüz tam olarak bilmesek de Matthew McConaughey ve Kellan Lutz ile görüşüldüğünü biliyoruz.

Yakışıklı aktör, Britney ve paparazzi arabanın arkasında birlikte olmadan hemen önce gelerek Britney'i paparazziden kurtaracak. O esnada Britney, o paparazzinin de robot olduğunu anlayacak.

Video tekrar basın toplantısına dönecek ve anlayacağız ki Britney sadece hayal kuruyormuş. Britney odadan aktörle birlikte çıkacak, arkasını dönüp kameraya gülümseyecek. Gözleri, tıpkı robot paparazziler gibi parıldayacak."

Britney videoda oldukça seksi görünecek, onu savaş botları, punk-rock tarzıyla görmeyi bekleyebilirsiniz. Diesel ile sponsorluk için anlaşıldı. Tüm giderler sponsorlar tarafından ödenecek, yaklaşık 300,000 dolar.

Britney'den Yeni Mesaj

Just wrapped day 1 of the I Wanna Go video. I-I-I wanna go-o-o to my b-e-e-d to get some sleep tonight. -Brit

I wanna Go video'su için 1. gün tamamlandı.Bu gece biraz uyumak için yatağıma gitmek istiyorum.-Brit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 25 Mayıs 2011; 19:56:25 >
  • I Wanna Go Single Kapağı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

• Britney Tur Sahnesini İlk Kez Görüyor!

• Britney'nin başı belada.

Britney Spears'ın başı beladan kurtulmuyor.10 milyon dolarlık bir tazminat davası yüzünden zorda! Danışmanlık şirketi Brand Sense, Spears'a; aralarındaki kontratı hiçe sayarak kendi adını taşıyan bir parfüm çıkarması nedeniyle tazminat davası açtı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU&feature=channel_video_title
    Klipde Şarkıda Süper Olmuş
    (Konuyu Hortlattık Ama Olsun )
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.