3. single "I Wanna Go" nun videosu youtube'da yayınlanalı 4 gün oldu ve şu anki rekorları:
#1 - Most Viewed (This Week) #10 - Most Discussed (This Month) #3 - Most Discussed (This Month) - Music #3 - Most Discussed (This Week) #1 - Most Discussed (This Week) - Music #1 - Top Favorited (This Week) #1 - Top Favorited (This Week) - Music #7 - Most Viewed (This Month) #5 - Most Viewed (This Month) - Music #3 - Most Viewed (This Week) - Algeria #3 - Most Viewed (This Week) - Music - Algeria #11 - Most Viewed (This Week) - Egypt #3 - Most Viewed (This Week) - Music - Egypt #2 - Most Viewed (This Week) - Jordan #2 - Most Viewed (This Week) - Music - Jordan #14 - Most Viewed (This Week) - Morocco #2 - Most Viewed (This Week) - Music - Morocco #3 - Most Viewed (This Week) - Saudi Arabia #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Saudi Arabia #1 - Most Viewed (This Week) - Tunisia #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Tunisia #4 - Most Viewed (This Week) - Yemen #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Yemen #1 - Most Viewed (This Week) - Czech Republic #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Czech Republic #3 - Most Viewed (This Week) - Australia #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Australia #1 - Most Viewed (This Week) - Canada #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Canada #1 - Most Viewed (This Week) - United Kingdom #1 - Most Viewed (This Week) - Music - United Kingdom #1 - Most Viewed (This Week) - Ireland #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Ireland #1 - Most Viewed (This Week) - Israel #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Israel #1 - Most Viewed (This Week) - India #1 - Most Viewed (This Week) - Music - India #1 - Most Viewed (This Week) - New Zealand #1 - Most Viewed (This Week) - Music - New Zealand #1 - Most Viewed (This Week) - Music #2 - Most Viewed (This Week) - South Africa #1 - Most Viewed (This Week) - Music - South Africa #2 - Most Viewed (This Week) - Argentina #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Argentina #1 - Most Viewed (This Week) - Spain #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Spain #1 - Most Viewed (This Week) - Mexico #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Mexico #6 - Most Viewed (This Week) - France #2 - Most Viewed (This Week) - Music - France #1 - Most Viewed (This Week) - Italy #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Italy #37 - Most Viewed (This Week) - South Korea #16 - Most Viewed (This Week) - Music - South Korea #1 - Most Viewed (This Week) - Netherlands #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Netherlands #3 - Most Viewed (This Week) - Poland #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Poland #1 - Most Viewed (This Week) - Brazil #1 - Most Viewed (This Week) - Music - Brazil #11 - Most Viewed (This Week) - Russia #2 - Most Viewed (This Week) - Music - Russia #3 - Most Viewed (This Week) - Sweden #3 - Most Viewed (This Week) - Music - Sweden #4 - Most Viewed (This Week) - Hong Kong #2 - Most Viewed (This Week) - Music - Hong Kong #14 - Most Viewed (This Week) - Taiwan #4 - Most Viewed (This Week) - Music - Taiwan Bu arada Britney, I Wanna Go ile 27. kez Bilboard Pop Songs listesine girerek Madonna'yı geçti ve listeye giren en çok şarkısı olan 2. isim artık. 1. sırada ise 29 şarkısıyla Mariah Carey var
shame on me dediğinde bitiyorum
derrick kadar britney taklidi yapabilen başka bir insan kulu yoktur şu dünyada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen-Ra -- 23 Temmuz 2011; 15:27:50 >
katılıyorum :D
Bizimki yine mahkemelik olmuş özel korumasıyla.Taciz suçlaması varmış.
Aynı şeyi pişirip pişirip haber yapıyorlar. Yeter artık
2 yıllık aradan sonra turneye çıkmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Britney “ Her gün gösterimiz var. Çok eğleniyoruz. Çalışmayı çok seviyorum. Seyircilerden aldığımız o muhteşem elektrik bizi çok mutlu etti “ dedi.
Çok eğlenmiş belli ki.Milyon dolarlar kasada olunca eğlenir tabi haliyle insan.
Dünya türnesinin final konseri 8 Aralık 2011 Santo Dominigo’da bitecekmiş.
Süper :)
İnsanın dans edesi geliyor
Bende gelebilirim.
Artık pek haber gelmiyo burdan ya
Britney Spears, Rio de Janeiro'da çıktığı bir yat gezisinde bikinili görüntülendi. Karın bölgesindeki yağlardan kurtulduğu gözlenen Spears'ın fast food alışkanlığından vazgeçtiği ve dans ederek zayıfladığı söyleniyor.
çok beklettin bizi brit...
ünlü olmaya dayanamamış, kısa sürede pskolojisi bozulmuş, yaptığı hareketler ve söylediği sözlerle milyonlara kendini küçük düşürmüş ve sönmüş bir yıldız halbuki zamanında ne kadar başarılı işler çıkarmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
ünlü olmaya dayanamamış, kısa sürede pskolojisi bozulmuş, yaptığı hareketler ve söylediği sözlerle milyonlara kendini küçük düşürmüş ve sönmüş bir yıldız halbuki zamanında ne kadar başarılı işler çıkarmıştı
bunu buraya yazmanın bi mantığı var mı sence ??
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
bunu buraya yazmanın bi mantığı var mı sence ??
nihat doğan başlığına mı yazsaydım? sadece düşüncelerimi yazdım çok fanı olunacak birisi olarak görmediğimden
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Lapidus
Sönmüş olduğu için mi 15 milyon dolarlık bir jürilik anlaşması imzaladı? Ya da sönmüş olduğu için mi her tarafta tanıtım yapan Lady Gaga'dan, Billboard listelerinde hiç tanıtım yapmadan daha başarılı oldu? Ya da sönmüş olduğu için mi 52 milyon dolarla 2011'in en çok kazanan bayan sanatçısı oldu? :) Piyasaya girişinden 14 yıl sonra bunları her sanatçının yapabileceğini sanmıyorum :)