Şimdi Ara

BRITNEY SPEARS FAN CLUB (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
2
Favori
35.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin
  • Dün Britney oğulları ile birlikte Şirinler 2 nin Galasına katıldı.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Şirine'yi seslendiren Katy Perry ile de biraraya gelip sohbet ettiler.

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

• 13 yıl farkı

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB
  • Hadi yine iyiyiz albüm beklenenden erken geliyomuş
  • Ekle
  • http://britneyspears.com/

son 10 gün :)

geri sayım devam ediyor...

- Britney Spears GMA (Good Morning America) sahnesi onaylandı. Geri sayımın son bulduğu gün yani 17 Eylül günü Britney Spears, GMA'de yeni teklisi ''Werk Bitch'' ile sahne alacak.

-Miley Cyrus'un Yeni albumunun(Bangerz) sarki listesi internete sizdi. 3. siradaki sarki Britney Spears dueti olan "SMS (Bangerz)."

-Britney Spears takipçi sayısında Twitter'da Rihanna yı geçti!
  • cikti mi album

• 3 Aralık 2013'de albümü çıkacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 18 Ekim 2013; 16:19:21 >
  • Bu kadının hiç bir klibini izlemem çünkü hareketlenme oluyor
  • "Britney Jean" albümünün Yeni Teklisi "Perfume" Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Kasım 2013; 22:39:03 >
  •  BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Jean albümünün standart sürümünü (10 şarkı) bir hafta boyunca "iTunes" üzerinden ücretsiz dinleyebilirsiniz!

http://smarturl.it/BritneyJeanStream

Britney Jean albümüne dair müzik otoritelerinden ilk eleştiriler gelmeye başladı. "Rolling Stone" dergisi albüme 5 üzerinden 3.5 yıldız verdi (Femme Fatale ile aynı) ve şunları söyledi;

"Britney Spears yeniden oyunda, pop tahtındaki tüm tozları silerek. Miley Cyrus, Katy Perry, Lady Gaga ve dans pistine hareket eden daha fazla isimle, bu kışın pop prensesi zincirlemesinin ortasında olmamıza rağmen, Britney onlardan daha vurucu ve değişik olarak kraliçeliğine devam ediyor. Britney Jean, onun son yıllardaki tarzını sürdürüyor. -Modern popun en etkili albümlerinden 2007 yapımı Blackout ve aynı ligdeki 2008 yapımı Circus, 2011 yapımı Femme Fatale- Doğrusunu söylemek gerekirse Britney'in kariyerini Blackout'tan önce ve Blackout'tan sonra olarak ikiye ayırabiliriz ve tüm zamanların en harika pop kariyerlerinden ikisine sahip olmuş oluruz."

"Britney Jean, yıldız olmanın büyük bedelleri hakkında. Pop hayatının yalnızlığına dair bir konsept albüm. Britney kişiselliğe yöneliyor ve en hayal kırıklığına uğramış, cesareti kırılmış müziğini yapıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Kasım 2013; 22:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

Britney Jean albümünün standart sürümünü (10 şarkı) bir hafta boyunca "iTunes" üzerinden ücretsiz dinleyebilirsiniz!

http://smarturl.it/BritneyJeanStream

Britney Jean albümüne dair müzik otoritelerinden ilk eleştiriler gelmeye başladı. "Rolling Stone" dergisi albüme 5 üzerinden 3.5 yıldız verdi (Femme Fatale ile aynı) ve şunları söyledi;

"Britney Spears yeniden oyunda, pop tahtındaki tüm tozları silerek. Miley Cyrus, Katy Perry, Lady Gaga ve dans pistine hareket eden daha fazla isimle, bu kışın pop prensesi zincirlemesinin ortasında olmamıza rağmen, Britney onlardan daha vurucu ve değişik olarak kraliçeliğine devam ediyor. Britney Jean, onun son yıllardaki tarzını sürdürüyor. -Modern popun en etkili albümlerinden 2007 yapımı Blackout ve aynı ligdeki 2008 yapımı Circus, 2011 yapımı Femme Fatale- Doğrusunu söylemek gerekirse Britney'in kariyerini Blackout'tan önce ve Blackout'tan sonra olarak ikiye ayırabiliriz ve tüm zamanların en harika pop kariyerlerinden ikisine sahip olmuş oluruz."

"Britney Jean, yıldız olmanın büyük bedelleri hakkında. Pop hayatının yalnızlığına dair bir konsept albüm. Britney kişiselliğe yöneliyor ve en hayal kırıklığına uğramış, cesareti kırılmış müziğini yapıyor."

yaa ben ön sipariş etmiştim deluxe versiyonu. hiç bir şarkıyı dinleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

şöyle bi açıklama var. Albüm 29 aralık'ta yayınlanacak.
    şuan sadece itunes de 10 şarkıyı dinleyebiliyorsun ;) indirmek yok :D
  • quote:

quote:

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

şöyle bi açıklama var. Albüm 29 aralık'ta yayınlanacak.
    şuan sadece itunes de 10 şarkıyı dinleyebiliyorsun ;) indirmek yok :D

nası dinliosunuz ya ? dinleyemiorum
  • quote:

öncelikle apple marka bi aletim olmadıgı için ben itunes windowsvprogramını indirip bilgisayarıma kurdum.
    Kırmızıyla işaretleğim yere basınca otomatik açılıyor :) tek tek sarkı linkleri değil yalnız 10 şarkı birleşik

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

torrent a ve diğer mp3 sitelerine deluxe version düşmüş ama korsan işte ... :D
  • quote:

quote:

öncelikle apple marka bi aletim olmadıgı için ben itunes windowsvprogramını indirip bilgisayarıma kurdum.
    Kırmızıyla işaretleğim yere basınca otomatik açılıyor :) tek tek sarkı linkleri değil yalnız 10 şarkı birleşik

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

torrent a ve diğer mp3 sitelerine deluxe version düşmüş ama korsan işte ... :D

tamam açtım. Korsana kesinlikle karşıyım.
  • Ekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar geçiyor brit değişmişyor estetik varmı sizce?

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

BRITNEY SPEARS FAN CLUB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Britney hayranları nerelerde? konu ölmüş diriltelim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.