|
Broadcom'un Intel'i satın almak gibi bir niyeti yok
-
-
Zamanında Amd’ye lisans verip yıllarca ona ekmek sağlayan, PCI portu geliştirip Nvidia’yı büyümesini sağlayan firmanın düştüğü hale bak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
INTEL'ın düştüğü duruma her firma düşebilir fakat Broadcom'un başına gelenlerden ders almış olduğunu görüyoruz :))) adamların açıklaması "yemicem sadece kokladım o kadar" gibi bir açıklama olmuş.
Şuan Vmware'de ciddi işlere girişmiş durumdalar, sektörü irite etmeden koydukların yatırımı çıkarmaları gerekiyor. :))
Zamanında qualcomm 'u almaya çalışırken yaptıkları tüm saçma sapan şeyler yüzünden epey bir rezil olmuşlardı... şimdi aynı topa düşmeyiz bize teklifle gelin düşünelim ortada bir teklif yok ne düşünmemizi bekliyorsunuz kabilinden konuşmuş CEO
INTEL'in bir dev tarafından satın alınıp onunda kâr edememesini MS'un nokia'yı alışı gibi birşey yaşanmasını diliyorum.
-
Yok artık... beni de alsın Broadcom. VMWare neyine yetmiyor, Avago ile LSI'dan sonra. Öh!
-
Bu arada...
Dev ve muhteşem Quantum'un lc serisi yüzünden batma durumuna gelip Maxtor tarafından satın alınıp Maxtor'un da işi yönetemeyip Seagate tarafından iç edilmesini ve Seagate'in de sallantılı disklerde senelerdir sorun/başarı oranının yüksek olmasını hatırlayalım.
-
AMD dururken, Intel'i kimseye satmazlar ki AMD'ye de satmayıp, sadece geçici olarak üretim ve mali kontrolünü verirler.
-
eeee 2 ve 4 sayilarini milyonlar unutmadi o nazar islerini bitirir gayet tabi 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MS ve Nokia ile bu aynı konu değil. Intel'in ABD için önemi çok daha farklı, ya kendisini kurtaracak ya da işini başka bir ABD'li şirkete devredecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eminim şimdiki aklı olsaydı 2022 yılında 61 milyar dolar verip sanallaştırma satın almazdı. Çok büyük bir kaynağı çok büyük bir dönüşümün virajında başka alana yatırmış oldu. Broadcom'u pek sevmem fakat doğru yatırım yapmasını dilerdim...
-
Anlatımımı iyi yapamamışım bende aynı şeyi diyorum esasında ama temenii var benimkinde, misal INTEL'in sadece Amerikan firması tarafından alınması ihtimali var ikinci bir ihitimal sıfır, şuan 89milyar$ mı düzelirse devam ederler fakat düşüş devam ederse Broadcom yada bir başka firma daha ucuza satın alıp devam edebilir, burada MS örneğini vermemin sebebi intel'in atomlarına ayrılmasını izlemeyi isteyişim başka bir şey değil. kim alırsa alsın işler daha kötüye giderse temennisi benimkisi :))
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zamanında Amd’ye lisans verip yıllarca ona ekmek sağlayan, PCI portu geliştirip Nvidia’yı büyümesini sağlayan firmanın düştüğü hale bak.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X