Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sende sıkıntı. ben açtım.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Bende de siyah, görüntü yok...

Sulama sistemi videosu da aynı şekilde, ses var görüntü yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 9 Kasım 2015; 14:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Bende de siyah, görüntü yok...

Sulama sistemi videosu da aynı şekilde, ses var görüntü yok...

Linki kontrol ettim arkadaşlar sıkıntı yok gibi.
    Başka bir alette deneme imkanınız var mı ?

Bu arada sipariş verdiğim apartman kapısı açıcı sistemi için gerekli aparat gelmedi.satıcı parayı geri gönderirse tekrar alacağım. Zaten bu 315 MHz idi, şimdi alacağım 433 MHz olacak. 12 volt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome'da siyah ekran, IExplorer'da gösteriyor...

Bize WiFi kontrollü bir röle lazım, LonHand'in USR-WM1 serisi röleleri olabilir gibi, kendi programıyla çalışıyor ama Broadlink'le denemek lazım, mail attım bakalım ne diyecekler...
  • quote:

Chrome'da siyah ekran, IExplorer'da gösteriyor...

Bize WiFi kontrollü bir röle lazım, LonHand'in USR-WM1 serisi röleleri olabilir gibi, kendi programıyla çalışıyor ama Broadlink'le denemek lazım, mail attım bakalım ne diyecekler...

Transmitter Receiver H1E1http://www.aliexpress.com/item/NEW-DC12V-4-CH-RF-Wireless-Remote-Control-Radio-Switch-Transmitter-Receiver-H1E1/2025463546.html

Böyle bir ürün buldum ama rf uyumlu 4 kanal. Pil i de içinde yalnız 315 MHz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben deneme amaçlı bir adet şundan alacağım :http://www.aliexpress.com/item/R1B1-1-Way-Port-200V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Remote-Control-Switch/32266711710.html

A1 ile ortam sıcaklığını ölçüp kombiyi on/off yapmayı düşünüyorum, eğer halledebilirsem son derece ucuza bir çok aleti açıp kapama şansımız olur...
  • quote:

Ben deneme amaçlı bir adet şundan alacağım :http://www.aliexpress.com/item/R1B1-1-Way-Port-200V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Remote-Control-Switch/32266711710.html

A1 ile ortam sıcaklığını ölçüp kombiyi on/off yapmayı düşünüyorum, eğer halledebilirsem son derece ucuza bir çok aleti açıp kapama şansımız olur...

kardeş bu cihaz lambalar için galiba.ama kombi için de olur büyük ihtimal.
    yalnız kombinin sık sık komple açılıp kapatılması sıkıntı olur diye düşünüyorum.
    termostat gibi kullanmak istiyorsan, termostat kombiyi tamamen kapatmıyor beklemeye alıyor.
    tabi yine de denemek lazım..
    a1 için hiç uygun fiyatlı bir yer bulamadım. en düşük 33 dolar.

bende benzer bir ürün almayı düşünüyordum.
    http://tr.aliexpress.com/item/4-Way-Channel-Efficient-Wireless-Practical-ON-OFF-Home-Light-Lamp-Switch-Splitter-Digital-Remote-Transmitter/32386115225.html
    4 kanallı yani 4 farklı cihaz/lamba vs bağlayabiliyorsun.priz yerine bunlardan almak mantıklı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Ben deneme amaçlı bir adet şundan alacağım :http://www.aliexpress.com/item/R1B1-1-Way-Port-200V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Remote-Control-Switch/32266711710.html

kardeş bu cihaz lambalar için galiba.ama kombi için de olur büyük ihtimal.
    yalnız kombinin sık sık komple açılıp kapatılması sıkıntı olur diye düşünüyorum.
    termostat gibi kullanmak istiyorsan, termostat kombiyi tamamen kapatmıyor beklemeye alıyor.
    tabi yine de denemek lazım..
    a1 için hiç uygun fiyatlı bir yer bulamadım. en düşük 33 dolar.

bende benzer bir ürün almayı düşünüyordum.
    http://tr.aliexpress.com/item/4-Way-Channel-Efficient-Wireless-Practical-ON-OFF-Home-Light-Lamp-Switch-Splitter-Digital-Remote-Transmitter/32386115225.html
    4 kanallı yani 4 farklı cihaz/lamba vs bağlayabiliyorsun.priz yerine bunlardan almak mantıklı diye düşünüyorum.

bu kumandaları kombinin elektriğine bağlamaman gerekir. kombide bir köprü var oraya bağlamak lazım ama içinden şebekedeki akım geçmemesi gerekiyor. Bu verdiğiniz cihazlar elektrik düğmesi gibi görev görüyor. İçinden 220 volt geçiyor eğer o köprüye bağlanırsa kombinin devreleri büyük ihtimal gider. elektriğine bağlarsanızda dediğiniz gibi kombi bozulur ayrıca sıcak su kullanamassınız. Sadece anahtar görevi için pille çalışan yada 5-12 voltluk bir receiver lazım. yada 220 volt girip 12 volt çıkışı olan bir receiver.
    Şu paylaştığın olur gibi duruyor çünkü 220volt giriyor ve 12v çıkışıda var diye bahsetmiş. YAda 12 giriyor 12 çıkıyor.
    http://tr.aliexpress.com/item/NEW-DC12V-4-CH-RF-Wireless-Remote-Control-Radio-Switch-Transmitter-Receiver-H1E1/2025463546.html?adminSeq=206067900&shopNumber=732974

Benim ledde kullandığım şu cihaz var. Led ışıkları bunla kontrol etmiştim. 12volt adaptor bağladım sadece o adaptorde sadece ledlerin adaptoruydu.
    http://www.sanalpazar.com/Led-Dimmer-led-Kisici-Arttirici-Kumandali__isp46850346 ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 10 Kasım 2015; 9:01:12 >

• quote:

hocam yarın nasipse a1 sipariş geçicem. bu dediğinizi gelince bende denicektim. fakat bu ürün ile olmaz. bu 220volt girişi röle bacaklarına devam ettiriyor.
    biz kombinin termostat girişindeki köprüye switch görevi görcek röle bacağı olan bi recevier ihtiyacımız var.

halihazırda elimde boşda duran zamanında aliexpresden aldığım 220v girişle çalışan Remote Control Switch AC220V 1CH Lighting Switches Remote ON OFF Light Lamp SMD Power Remote Switch System 315/433.92MHZ Latch

mevcut.
    sana da böyle birşey lazım.
    bu şekilde kullanarak köprüleme yaptıracaksın.
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

bir arkadaş denediğini söylemişti.
    bazen RF sinyal gitmediği oluyormuş bu yüzden de kombi kararsız açılıp kapanmış olduğunu söylemişti.

aslında broadlink den istediğimiz koşula gelince bir kaç kez veri iletmesini sağlatabilirsek bu olur ve sorunsuz çalışır.

bakalım bir ay içinde denemiş ve size bilgi vermiş olurum.

banada en ucuzundan RF alıcılar lazım 5-6 tane sipariş verebilirim.
    çok ucuz satan biyer bulmam lazım.
    kapı otomatiği, ufak tefek lambalara falan bağlamak istiyorum.

• Bu ürünü, kombideki analog termostat yerine bağlamayı düşünüyorum, kontrol ettim, 26 V gerilim var termostada gelen, bana lazım olan bu gerilimi sürebilecek bir röle. Girişin 220v olması, ayrıca bir adaptör kullanmaktan kurtaracak beni.
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, 220'yi devam ettirmeyen bir röle lazım :)
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    benim linkini verdiğim ürün 1v-220v arası 10ampere kadar dediğin işlemi gerçekleştiriyor. bu aradığın ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

hocam yarın nasipse a1 sipariş geçicem. bu dediğinizi gelince bende denicektim. fakat bu ürün ile olmaz. bu 220volt girişi röle bacaklarına devam ettiriyor.
    biz kombinin termostat girişindeki köprüye switch görevi görcek röle bacağı olan bi recevier ihtiyacımız var.

halihazırda elimde boşda duran zamanında aliexpresden aldığım 220v girişle çalışan Remote Control Switch AC220V 1CH Lighting Switches Remote ON OFF Light Lamp SMD Power Remote Switch System 315/433.92MHZ Latch

mevcut.
    sana da böyle birşey lazım.
    bu şekilde kullanarak köprüleme yaptıracaksın.
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

bir arkadaş denediğini söylemişti.
    bazen RF sinyal gitmediği oluyormuş bu yüzden de kombi kararsız açılıp kapanmış olduğunu söylemişti.

aslında broadlink den istediğimiz koşula gelince bir kaç kez veri iletmesini sağlatabilirsek bu olur ve sorunsuz çalışır.

bakalım bir ay içinde denemiş ve size bilgi vermiş olurum.

banada en ucuzundan RF alıcılar lazım 5-6 tane sipariş verebilirim.
    çok ucuz satan biyer bulmam lazım.
    kapı otomatiği, ufak tefek lambalara falan bağlamak istiyorum.

çıkıştı 1-250v yazmış. Bunu nasıl ayarlıyoruz?

• marcelor kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle yani o bacaklarda akım yok. 1v ile 220v arası 10ampere kadar ne girersen onu anahtarlama yaptırabilirsin demek oluyor.

aradığımız ürün bu. hatta tüm anahtarlama yaptırılacak yerlerde kullanılabilir. kapı otomatiğinden tutun aklınıza ne geliyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

hocam şöyle yani o bacaklarda akım yok. 1v ile 220v arası 10ampere kadar ne girersen onu anahtarlama yaptırabilirsin demek oluyor.

aradığımız ürün bu. hatta tüm anahtarlama yaptırılacak yerlerde kullanılabilir. kapı otomatiğinden tutun aklınıza ne geliyorsa.

Teşekkürler :) Aradığım ürün tam da bu, eğer RF sinyalinde arkadaşınızın dediği gibi bir problem yoksa, pek çok yerde kullanılabilir. Bir adet sipariş verip deneyeceğim :)
  • Peki bu röle ile masaüstü bilgisayarı açabilir miyiz ? RM-Pro ya tanıtıp kumandayı açma gönderirim uzaktan olur ise.
    Bazen bilgisayarı uzaktan açıp teamviever ile dosya çekmem gerekiyor.

Bilgisi olan var mı ?
  • Bu arada TC2 abahtarları, eğer yanlarında priz varsa, 2 ya da 3 ganglı alacağım, anahtarlardan biriyle yandaki prizi kontrol edip o prizi aktif/pasif yapacağım. Bu prizlere fazla akım çekmeyen ürünler bağlanabilir (mesela gece lambası, bende süreklim yanan 1-2 adet var, kapatmayı unuttuğumdan!) A1 ışık algılayınca o anahtarın prize bağlı kısmını kapatabilir vb.

Priz olarak şunu beğendim ama başka önerilere de açığım (TC'lerle estetik sorun çıkarmayacak)

http://www.aliexpress.com/item/Livolo-EU-Standard-Power-Socket-White-Crystal-Glass-Panel-AC-110-250V-16A-Wall-Power-Socket/629751894.html

• 406SP kullanıcısına yanıt
    7A desteklerim dediğine göre açıp kapatması lazım...
  • quote:

7A desteklerim dediğine göre açıp kapatması lazım...

bencede bilgisayarda da kullanmamak için hiçbir sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

Peki bu röle ile masaüstü bilgisayarı açabilir miyiz ? RM-Pro ya tanıtıp kumandayı açma gönderirim uzaktan olur ise.
    Bazen bilgisayarı uzaktan açıp teamviever ile dosya çekmem gerekiyor.

Bilgisi olan var mı ?

hocam ben bu işi hem evimde hem babamın dükyanında kullanıyorum.

wake on lan denen olay ile modemden port yönlendirerek yapılıyor.
    yani hali hazırda bilgisayarınızda bu özellik mevcut fakat sabit ip olması kaydi ile.

diğer sizi ndediğiniz gibi de mümkün.

kasanın power swicine paralel mini bitane rf recevier köprüleyip kullanabilirsiniz.

bu recevırlar 2 türlü çalışabiliyor.
    2 düğmeli kumandalarda şöyle olabiliryor A tuşu röle çek. B tuşu röle bırak. yada şöyle A ya bastığın kadar röle çek.
    bunu bordu üzerinden ufak bi jumper ile yapılıyor. evimde farklı cihazlarda kullandığımdan biliyorum.

hatta 5v luk bir recevier bulursanız kasanız kapalı konumda USB lere enerji veriyorsa yada bu özelliğini bios dan açarsanız direk kasa içine de montajlayabilirsiniz. ekstra adaptöre ihtiyacınız olmaz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.