Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10tane tc2 ayda ne kadar elektrik harcar ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden pahalı bu tc2 ler yahu

duvarlardaki yuvarlak priz göbeklerini nasıl buna uydururuz çok mu delmek gerekiyor ki kenarları?

bide duvarın içinde kalan o yuvarlak plastik göbeklere ne deniyor ki? kareleri var mı araştırayım dedim bulamadım.
  • Var olan yuvayı genişletip aşağıda linkini verdiğim ürüne monte etmek lazım...

http://www.aliexpress.com/item/Wall-Mounting-Box-86-Internal-Cassette-Wiring-Box-White-Back-Box-for-86mm-86mm/32221847893.html
  • merhabalar,

akıllı ev olayına kablosuz modülasyonlu oda termostatı ile giriş yaptım diyebilirim :)

11.11 vesilesiyle broadlink ürünlerini takip ediyorum aliexpress de. ürün almak istiyorum yalnız sorum şu, sadece rm pro alsam ya da sadece a1 alsam yetmez mi bana ? ikisini de almak daha mı iyi oluyor ?

rm pro uzaktan kumanda ediyor, a1 de ses ve ışık şiddeti ile açma kapama yapıyor diye biliyorum. iki üründe wifi üzerinden kontrol edilebiliyor sanırım. a1 alsam uzaktan kumanda edemez miyim ? bi öneri yapın da alayım bugün ben de :)
  • maalesef ikisinide alman gerekiyor.
    a1 ışık yanınca rm proya şunu aç bunu kapa demesi lazım.

kendisi birşeyleri kumanda edemiyor. rm proda ışığı yada nemi algılıyamıyor. Sıcaklığı algılıyor ama bununla ilgili kural oluşturabiliyor mu emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

maalesef ikisinide alman gerekiyor.
    a1 ışık yanınca rm proya şunu aç bunu kapa demesi lazım.

kendisi birşeyleri kumanda edemiyor. rm proda ışığı yada nemi algılıyamıyor. Sıcaklığı algılıyor ama bununla ilgili kural oluşturabiliyor mu emin değilim.

zaman ayırıp yorum yaptıgınız için teşekkür ederim. Peki sensöre gerek duymuyorum desem sadece Rm Pro için ne dersiniz ? Sonuçta uzaktan kumandali aletleri tek bir yerden kontrol etmek bile kulağa hoş geliyor.
  • valla ben ilk başta senin gibi düşündüm aldım sonra vazgeçip sattım.
    sonra ürün yelpazesinin daha geniş olduğunu görünce 15 20 gün önce rm pro yeniden sipariş ettim sonra gittim geçen hafta security set bugünde fiş aldım. yavaş yavaş eklemeler yapacağım. Ama sonu gelmeyecek gibi.

Kumanda olayınıda çok geniş düşünme bir odaya koyuyorsun tv yi müzik setini ve uydu alıcıyı kontrol edebiliyorsun. Bunlar RM pro ile aynı ortamda olmak zorunda ama RF alıcıda alıp işi genişletebiliyorsun. Ozaman oda ayırt etmeksizin kontrol sende oluyor. RM Pro bu heves için bir başlangıç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 11 Kasım 2015; 16:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

valla ben ilk başta senin gibi düşündüm aldım sonra vazgeçip sattım.
    sonra ürün yelpazesinin daha geniş olduğunu görünce 15 20 gün önce rm pro yeniden sipariş ettim sonra gittim geçen hafta security set bugünde fiş aldım. yavaş yavaş eklemeler yapacağım. Ama sonu gelmeyecek gibi.

Kumanda olayınıda çok geniş düşünme bir odaya koyuyorsun tv yi müzik setini ve uydu alıcıyı kontrol edebiliyorsun. Bunlar RM pro ile aynı ortamda olmak zorunda ama RF alıcıda alıp işi genişletebiliyorsun. Ozaman oda ayırt etmeksizin kontrol sende oluyor. RM Pro bu heves için bir başlangıç bence.

tv (dahili uydu alıcılı) ve sound bar aynı marka ve tek uygulamayla açıp kapayabiliyorum zaten telefondan :)

ileride işime yarar diye alsam mı diyorum. mesela su an oturdugum evde otomatik panjur var ama uzaktan erişimli değiller. her panjuru kapatmak/açmak için camın dibine gidip düğmeye basmak zorunda kalıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Var olan yuvayı genişletip aşağıda linkini verdiğim ürüne monte etmek lazım...

http://www.aliexpress.com/item/Wall-Mounting-Box-86-Internal-Cassette-Wiring-Box-White-Back-Box-for-86mm-86mm/32221847893.html

çok da büyükmüş pehh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

ileride işime yarar diye alsam mı diyorum. mesela su an oturdugum evde otomatik panjur var ama uzaktan erişimli değiller. her panjuru kapatmak/açmak için camın dibine gidip düğmeye basmak zorunda kalıyorum :(

Panjurlara RF kontrollü modüller takarsın, onları da RM ye tanıtırsan kalkmak zorunda kalmazsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

çok da büyükmüş pehh.

Daha net fikir vermesi açısından
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

Panjurlara RF kontrollü modüller takarsın, onları da RM ye tanıtırsan kalkmak zorunda kalmazsın :)

aynen
  • 406SP kullanıcısına yanıt
    hay maşşallah baya bi işcilik lazım bu iş için hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

1 sene içinde yeni ev alma düşüncem var oraskı için şimdiden yatırım yapıyorum, orada tüm priz ve anahtarları değiştireceğim...

Çıkaramadılar gittiler Avrupa sürümlüsünü
    Tüm prizleri bende değiştirirdim
    Yontma işi bana göre

• quote:

quote:

Çok zor olur mu hocam bunu yapmak ? Maliyeti nasıldır ? Yapan kişileri tanımıyorum çünkü ben kendim halletmeye çalışacağım.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    kac para harcadin hocam hay masallah sermayeyi akittim diyosun yani

• quote:

quote:

çok da büyükmüş pehh.

Daha net fikir vermesi açısından
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Çok şekil duruyor

• Merhaba konuyu başından beri takip ediyorum paylaştığınız çok değerli bilgiler için teşekkür ederim, bende bir kaç ürün aldım gelince deneyimlerimi paylaşırım.
  • quote:

hay maşşallah baya bi işcilik lazım bu iş için hocam

Yeni yapılan bir yer için yada boya yapılması sırasında uygulamak lazım yoksa kenarında çok pay olmadığı için kırayım derken biraz fazla açsak kötü görünebilir. İnce işçilik lazım yani
  • quote:

Çok zor olur mu hocam bunu yapmak ? Maliyeti nasıldır ? Yapan kişileri tanımıyorum çünkü ben kendim halletmeye çalışacağım.

Uygulaması gayet kolay olur, birkaç kablo söküp takacaksınız sadece, hem otomatik olarak sabahları aç akşam kapa gibi daha da kolay kullanabilirsiniz.
    Maliyet olarak modüller çok pahalı değil, kaç tane yere uygulayacağınıza göre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.