Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afoR1zma

11.11 kampanyasında verdiğim siparişler arasındaki RM Pro çin postası ile gönderilmişti. bugün teslim aldım. nedir bu hız anlamadım :)

oo iyimiş. benim priz yoğunluk var dedi 5-6 gün sonra kargoladı. hayırlı olsun
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    valla hocam heyecanla mesai bitsin de eve gideyim diye bekliyorum.
    küçücük bişeymiş bu :)
    aynı gün kargoya verdiği 2. rm pro daha türkiyeye giriş yapmadı.
    bir gün sonra verdiği diğer 2 ayrı SG post olan paketlerde ülkeye girmeyi bekliyor.
    bakalım inşallah hepsi takılmadan geçer de vakit kaybetmem.
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Çok iyi gelmiş kaça almıştın ve hangi şehirdesin? neredeyse 1 hafta geç verdiler kargoya aldığım birkaç şeyi ve hala girmemiş ülkemize. Başka üründe NL post kadar dandik bi sistem görmedim 22 gündür sadece giriş yapılmış hiçbir hareket yok ve satıcı da bekleyin diyor. ya satıcı takip no verdi sadece yada nl posttan kaynaklı.
  • GokhanTR kullanıcısına yanıt
    hocam valla 5 adet ürün aldıydım adamdan işte.
    2 si RM pro idi
    RM pro ları ayrı ayrı CN post ile ayın 12sinde resmini çekip koymuştu siparişime.

biri bugün teslim edildi çok şaşkınım 4 senedir ürü nalırım çinden bu kadar hızlısını görmedim. ve bide çin postası yani.

diğer 3 ürünü SG post ile istedim çin yavaş gelir diye :) keşke onlarıda çin ile gönderseydi.
  • TC2 anahtar nadiren, kafasına göre çalışıyor :(Bazen "Internet bağlantısı kötü ..." hatası alıyorum ama bundan olmaması lazım Contros ve diğer cihazları kontrol edebiliyorum...
  • e-Control programında Rm pro ayarları kısmındaki alttaki resimde bulunan;
    cihazı kilitle ve mesaj gönder hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • quote:

e-Control programında Rm pro ayarları kısmındaki alttaki resimde bulunan;

cihazı kilitle: rm proya bağlı olan diğer akıllı telefonlar cihaza müdahalesi engellemek için diye biliyorum
    mesaj gönderme olayını bende merak ediyorum

• quote:

e-Control programında Rm pro ayarları kısmındaki alttaki resimde bulunan;

cihazı kilitle arkadaşın dediği gibi. gerçi ben hiç kullanmadım da.

diğeri ise uyarı mesajı gönderiyor.mesela broadlink rm saat 3 de lambaları yaksın diye programlarsan o saat gelince telefona mesaj gönderiyor.
    s1 lerde ise kapı açıldığında veya hareket sensoru aktif edildiğinde mesaj gelityor.

hayırlı olsun bu arada güle güle kullan..

nasıl ilk yorumların....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 21 Kasım 2015; 19:31:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

TC2 anahtar nadiren, kafasına göre çalışıyor :(Bazen "Internet bağlantısı kötü ..." hatası alıyorum ama bundan olmaması lazım Contros ve diğer cihazları kontrol edebiliyorum...

kullandığım modemden kaynaklanabilir.
    wifi genişletici kullanıyorsan ip almıyor da olabilir.

eğer ttnet fiber kullnana var ise beyaz tilgin modemler çıkmış.onları isteyin...
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    degerli yorumun icin sagol hocam. diger parcalar hala yolda. tek gelen rm pro yu dukyana kurdum. arcelik klima ve ufo ayak ısıtıcı icin sahne olusturdum sabah 9a denedim bide super oldu cok guzel calisiyor. ir vericisi cok kuvvetli. bakalim diger urunlerim s1c a1 ve sp cc diger rm pro da gelsin eve de kurayim guzel seyler olacak insallah. fakat wifi agi gizli ise calismiyo buna üzüldüm. guncelleme ile duzelir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

degerli yorumun icin sagol hocam. diger parcalar hala yolda. tek gelen rm pro yu dukyana kurdum. arcelik klima ve ufo ayak ısıtıcı icin sahne olusturdum sabah 9a denedim bide super oldu cok guzel calisiyor. ir vericisi cok kuvvetli. bakalim diger urunlerim s1c a1 ve sp cc diger rm pro da gelsin eve de kurayim guzel seyler olacak insallah. fakat wifi agi gizli ise calismiyo buna üzüldüm. guncelleme ile duzelir belki.

Arçelik klima ile tam uyumlu oldu mu ?

Diğer cihazların gelirse sahneye gerek kalmaz.

S1c başta bana çok gereksiz gelmişti.
    Ama hem evin kapısına hem de koridora monte edince ,güvenlik konusunda içimi rahatlattı.
    Keşke bir hareket sensörü daha mı alsaydım bu 11.11 de diye düşünmüyor değilim.

Gizli ağ konusunda firmaya mail at.
    Ben herhangi bir öneride bulunmak istediğim zaman mail atiyorum cevap veriyorlar.

Senden şu perde ile alakalı projeler bekliyoruz.
    Bir de şu kapı otomatiği vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 21 Kasım 2015; 21:08:45 >

arcelik klima ile tam uyumlu hocam. kapi otomatigi isi kolay fakat rf role almam lazim elimde bosta 220v luk var o yuzden onu kombi de denicem digerleri gelince. ayrica perde isini yapicam ama siparis vermedim daha herşey hazir olacak allahin izniyle fakat 70lira falan harcayip 2cam icin parcalari siparis vermem lazim. su urunler bi gelsin sonra siparis vericem. bidaki ay a insallah yapmis olurum.

• Şu Vana olayına kimse el atmamış galiba..
    Adamla biraz pazarlık yaptım baktım indirim yapmadı,vazgeçtim
    Ayrıca bu vana işlerinden anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Şu Vana olayına kimse el atmamış galiba..

Valla hocam ben kurcaladin vana isini ama dis kapidaki dogalgaz vanasi 1" iceride ocaga giden 3/4" kombiye gidende 3/4".

Bu vanalar 3/4 e uyuyor ama 1 e uymuyor.
    Yangin yada co gazi algiladiginda bir seneryo dusundum ama iki tane cihaz almak lazim ve bunlara elektrik kablosu cekmek lazim. Hanim bu duruma saglikli bakmayacagindan rafa kaldirdim ama 1" vanayi destekleseydi kapanin onune bir tane koyardim olue biterdi ama 2 tane evin icinde pek uygun olmuyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Şu Vana olayına kimse el atmamış galiba..

Valla hocam ben kurcaladin vana isini ama dis kapidaki dogalgaz vanasi 1" iceride ocaga giden 3/4" kombiye gidende 3/4".

Bu vanalar 3/4 e uyuyor ama 1 e uymuyor.
    Yangin yada co gazi algiladiginda bir seneryo dusundum ama iki tane cihaz almak lazim ve bunlara elektrik kablosu cekmek lazim. Hanim bu duruma saglikli bakmayacagindan rafa kaldirdim ama 1" vanayi destekleseydi kapanin onune bir tane koyardim olue biterdi ama 2 tane evin icinde pek uygun olmuyor bana

Kapı dışındaki vana ölçüleri sabit mi dir ?

Karseş bende ürünleri hanımın sağlıklı bakması için genellikle o olmadığı Zaman monte ediyorum :)

Sonrasini dusunmuyorsun ozaman :)

Vanalar cok buyuk ihtimal ile sahip en azindan igdas icin sabit oldugunu dusunuyorum.

• Arkadaşlar merhaba
    Değerli deneyimlerinize ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Broadlink pro ile TC2 tanıtılırken birbirine yakın olması gerekli yoksa tanıtamıyorum salonda problem yok ancak yatak odasındaki diğer TC2 uzak olduğundan tanıtamıyorum.pro'yu yatak odasına getirdim tanıtımı yaptım bu sefer salon daki TC2 ye komut edemiyorum.cihazlardamı sorun var yoksa her odaya pro mu almak gerekli.
    birde broad link e control türkçesi varmı iphone için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accipiter18

Arkadaşlar merhaba
    Değerli deneyimlerinize ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Broadlink pro ile TC2 tanıtılırken birbirine yakın olması gerekli yoksa tanıtamıyorum salonda problem yok ancak yatak odasındaki diğer TC2 uzak olduğundan tanıtamıyorum.pro'yu yatak odasına getirdim tanıtımı yaptım bu sefer salon daki TC2 ye komut edemiyorum.cihazlardamı sorun var yoksa her odaya pro mu almak gerekli.
    birde broad link e control türkçesi varmı iphone için.

Broadlink pro derken uygulamasından bahsediliyorsunuz değil mi ?
    Eğer pro rm diyorsanız bence tcp2 tanıtılırken rm pro ya gerçek yok.
    iPhone için çok mail artım ama Türkçe yok diyorlar

pro rm olmadan tc2 tanıtılamıyor. pro rm olmadan tanıtılması yapılabiliyorsa yardımlarınızı rica ederim.
  • arkadaşlar bi konu var çözemediğim, sahne oluşturuyorum. bu sahne icerisine klima ve ufo ayak isiticisi ekliyorum. herşey guzel basinca çalışıyor fakat bu sahneye zamanlama ekleyince zamanlama calismiyor. ama bu sahneye klimayi eklerken blut ozelligini acmazsam zamanlama çalışıyor. anlayamadim gitti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.