Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: accipiter18

pro rm olmadan tc2 tanıtılamıyor. pro rm olmadan tanıtılması yapılabiliyorsa yardımlarınızı rica ederim.

kardeş
    buradan bir arkadaş kullanıyordu bence o cevap versin ben sadece yorum yaptım kusura bakma bende tcp olmadığı için kesin bişeyler söyleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

arkadaşlar bi konu var çözemediğim, sahne oluşturuyorum. bu sahne icerisine klima ve ufo ayak isiticisi ekliyorum. herşey guzel basinca çalışıyor fakat bu sahneye zamanlama ekleyince zamanlama calismiyor. ama bu sahneye klimayi eklerken blut ozelligini acmazsam zamanlama çalışıyor. anlayamadim gitti.

afor1zma

bence biraz bekle ürünlerin tamamlansın emin ol ki bu sahnelere falan gerek kalmayacaak :)
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Arkadaşlar evde kullandığım kale akıllı kilit sisteminin kumandasını tanıtıyorum ama 1 defa aç kapa yapıyor birdaha yapmıyor. büyük ihtimalle değişken kodlu kumanda olduğunu düşünüyorum önerisi olan varmı nasıl bir sistemle çözebilirim.
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Modemle alakası yok :( Rm Pro, Reciever'in üzerinde idi, başka bir yere taşıdım, tanıdı ancak hala her zaman çalışmıyor. TC2'lerde bir problem olduğunu düşünmeye başladım :) Elde 2 adet var yolda da 6 adet :D
  • accipiter18 A kullanıcısına yanıt
    TC2'ler için Rm Pro şart...
    Eğer her seferinde aynı kod (frekans) ile açıyor olsaydı kopyalanması çok kolay olurdu hırsızlar için. Büyük ihtimal bir şifreleme algoritması ile sinyali her seferinde farklı gönderiyor.

Kapı açma vb gibi işlemler için kimseye RM Pro ya da benzeri donanımlar kullanmasını tavsiye etmem, çok rahat kopyalanabilirler, zaten Rm Pro'nun esprisi bu kopyalamayla çalışması ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Modemle alakası yok :( Rm Pro, Reciever'in üzerinde idi, başka bir yere taşıdım, tanıdı ancak hala her zaman çalışmıyor. TC2'lerde bir problem olduğunu düşünmeye başladım :) Elde 2 adet var yolda da 6 adet :D

Uzun uğraşlar sonunda tc2 tanıttım ancak dediğiniz gibi kafasına göre çalışıyor en yakın tc2 bile her komuta cevap vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar evde kullandığım kale akıllı kilit sisteminin kumandasını tanıtıyorum ama 1 defa aç kapa yapıyor birdaha yapmıyor. büyük ihtimalle değişken kodlu kumanda olduğunu düşünüyorum önerisi olan varmı nasıl bir sistemle çözebilirim.

kardeş
    bende bu kale kilit x10 sistemlerini araştırmıştım.
    pahalı olduğu için vazgeçmiştim.

sizde olması ve uyumluluk denenmesi iyi oldu ya.

bende ki termostat normalde şifreleme sistemi kullanıyor ama rm pro ile çalışıyor.

bence bu kapı kilitleri de çalışır :) inşallah

• TC2'lerin RF olmalarından dolayıF aletlerden etkilendiğini düşünüyorum, böyleyse işe yaramaz yatırımlar :( Oturduğum yerden bazen kapatıp açabiliyorum (ki ben henüz 1 tane kurdum) ama Rm Pro'nun M Pro ile aramda RF etkileyecek hiçbir cihaz yok. IR çalışsa anlarım aradaki sehpa engelledi diye ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

TC2'lerin RF olmalarından dolayıF aletlerden etkilendiğini düşünüyorum, böyleyse işe yaramaz yatırımlar :( Oturduğum yerden bazen kapatıp açabiliyorum (ki ben henüz 1 tane kurdum) ama Rm Pro'nun M Pro ile aramda RF etkileyecek hiçbir cihaz yok. IR çalışsa anlarım aradaki sehpa engelledi diye ama?

433 mhz ve 315 mhz frekans olayları var ya benzer ve aynı frekanslar da çakışma yapıyor olabilir.
    bendeki rf uyumlu prizler 433.92 mhz frekansında çalışıyor.

sık sık uygulama güncellemesi yapıyorlar, inşallah bunu da çözerler. yoksa sistem çöker..

bende s1 hareket sensorunu koridora bağladım gece hareket olduğu zaman rf uyumlu prizdeki gece lambası yakmasını aktif hale getirmesi için ayar yaptım.ama s1 hareket sensoru bazen prizi aktif yapıyor bazen yapmıyor.onun için sp mini siparişi verdim eğer sorun yine devam ederse problem büyük demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 23 Kasım 2015; 13:11:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Arkadaşlar evde kullandığım kale akıllı kilit sisteminin kumandasını tanıtıyorum ama 1 defa aç kapa yapıyor birdaha yapmıyor. büyük ihtimalle değişken kodlu kumanda olduğunu düşünüyorum önerisi olan varmı nasıl bir sistemle çözebilirim.

kardeş

bende ki termostat normalde şifreleme sistemi kullanıyor ama rm pro ile çalışıyor.

http://www.hirdavatfirsati.com/p-4428-Kale-X10-akilli-kilit-(ev)-sistemi-kablosuz-acma-kilitleme-aparati.html
    Böyle birşey buldum açıklamasında bilgisayar,güvenlik sistemi gibi uzaktan kontrol için diyor.

• Bu ürünü bence Rm Pro ile kullanamazsınız...
  • quote:

quote:

quote:

kardeş

http://www.hirdavatfirsati.com/p-4428-Kale-X10-akilli-kilit-(ev)-sistemi-kablosuz-acma-kilitleme-aparati.html
    Böyle birşey buldum açıklamasında bilgisayar,güvenlik sistemi gibi uzaktan kontrol için diyor.

Normalde x10 400 tl 500 tl civarında ..
    Bu niye bu fiyat ki ?

Kapı için değil belki de

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş

Normalde x10 400 tl 500 tl civarında ..
    Bu niye bu fiyat ki ?

Kapı için değil belki de

Bu x10 a kumanda etmek için

• Digitürk kumandasını tanıtan varmı bende kanallar ikişer ikişer atlıyor ses de aynı şekilde

• Arkadaslar merhaba;öncelikle çok değerli paylaşımlarınız için teşekkürler.Ben yeni ve acemi bir kullanıcı olarak (rm pro) bazı sorunlar yaşıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Bu aletle ilgili sormak istediğim öncelikle şu;1 adet rm pro ile aydınlatma olarak (RCS) Socket 1-2-3-4 olmak üzere ve bir de All seçeneğini de ayrıca kullanırsak toplam en fazla 5 adet aydınlatma ürününe kumanda mı edebiliyoruz.Yoksa kumanda ekle (add remote) menüsünden ikinci bir RCS oluşturup ona da ayrıca 5 tane daha aydınlatma ekleyebiliyormuyuz?Selamlar
    ben tanıtmıştım hocam sorun yok. Kumandaya daha kısa basıp tanıtmayı dene
  • akemals42 arkadaşımızın 10 Kasım tarihinde paylaştığı adresteki (http://tr.aliexpress.com/item/4-Way-Channel-Efficient-Wireless-Practical-ON-OFF-Home-Light-Lamp-Switch-Splitter-Digital-Remote-Transmitter/32386115225.html) cihazdan bende mevcut.Bunu 4 adet 50W lık led projektörleri uzaktan kumanda etmek için kullanıyorum.Kendi kumandası ile gayet güzel çalışıyor ancak benim Rm Pro ile tanıtıp bir türlü kullanamadım.Biraz önceki soruyu da onun için sordum.Rm Pro da RCS olarak evin 5 odasında kullandıgım program var.Buna yeni bir RCS açtım, farklı isim verdim ve evin dısındaki 4 adet led projektörlere de kumanda etmeye çalıştım ama bir türlü tanıtamadım.Ama bu alette resimlerinden bakma imkanınız olursa aynı düğmeden on/off oluyor.Sadece on veya off olarak da çalıştıramadım.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Tc2 iki tuşlu bu güne kadar tek tuşunu kullanıyordum sağlıklı çalışmıyordu bu gün avizenin lambalarını ikiye ayırdım iki tuşla ayrı ayrı lambaları yaktım şimdilik sorun yok her komuta cevap veriyor acaba yaşanan sorunlar bundan dolayı olabilirmi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.