Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen arkadaşlar bir baksın. Banggood mail yollamış sadece mail linkine BroadLink SP Mini sadece 9.99 dolar. inşallah işinizi görür.

http://www.banggood.com/BroadLink-SP-Mini-WiFi-Smart-Home-Socket-Switch-Plug-Timer-Wireless-Remote-Control-p-1003007.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=mailad212_dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=misue&sc_src=email_1581454&sc_eh=6d329dcda9b22e4d1&sc_llid=157627&sc_lid=75826004&sc_uid=utt25Zztbn&emst=utt25Zztbn_157627_1581454_623

EDIT: 3 adet alınırsa tanesi US$7.93 geliyor ve kayıtlı kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanTR -- 4 Kasım 2015; 12:57:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

İlgilenen arkadaşlar bir baksın. Banggood mail yollamış sadece mail linkine BroadLink SP Mini sadece 9.99 dolar. inşallah işinizi görür.

http://www.banggood.com/BroadLink-SP-Mini-WiFi-Smart-Home-Socket-Switch-Plug-Timer-Wireless-Remote-Control-p-1003007.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=mailad212_dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=misue&sc_src=email_1581454&sc_eh=6d329dcda9b22e4d1&sc_llid=157627&sc_lid=75826004&sc_uid=utt25Zztbn&emst=utt25Zztbn_157627_1581454_623

3 adet ekliyorum sepete, 9.54 e düşüyor. Toplamda 28.77 dolar oluyor.

7.93e nasıl düşürdünüz ?

• 406SP kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim ya altta -7.93 rakamı bi an. Acıkınca kafam gitmiş

9.99 yerine 9.59 a düşüyor ve takip numarasına para ödenmiyor diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

Orijinalden alıntı: erhanyavuz

arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şudur: Broadlink cihazını hangi tip oda termostatı ile kullanabilir? Kombiyi uzaktan kontrol edebilmek için nasıl bir yol izleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

Cihazınızın çalışması için RF veya IR haberleşme yapan bir kontrol ünitesi olması gerekir, kumanda vs.
    Broadlink RM ile bu kumandanın Rf veya IR sinyallerini kopyalayarak termostata cep telefonu ile komut verebilirsiniz.

Cihazınızın böyle bir kumandası var mı ? Varsa nasıl haberleşiyor biliyor musunuz ? Marka model verirseniz belki daha kolay yardımcı olabiliriz.

cosa marka termostad ile broadlink bağlantı kurması imkansız gibi görünüyor sanırım ? broadlink marka termostad ne zaman cıkar acaba bilginiz varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şudur: Broadlink cihazını hangi tip oda termostatı ile kullanabilir? Kombiyi uzaktan kontrol edebilmek için nasıl bir yol izleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

Cihazınızın çalışması için RF veya IR haberleşme yapan bir kontrol ünitesi olması gerekir, kumanda vs.
    Broadlink RM ile bu kumandanın Rf veya IR sinyallerini kopyalayarak termostata cep telefonu ile komut verebilirsiniz.

Cihazınızın böyle bir kumandası var mı ? Varsa nasıl haberleşiyor biliyor musunuz ? Marka model verirseniz belki daha kolay yardımcı olabiliriz.

cosa marka termostad ile broadlink bağlantı kurması imkansız gibi görünüyor sanırım ? broadlink marka termostad ne zaman cıkar acaba bilginiz varmıdır ?

Cosa yı hiç incelemedim. Boş bir vaktimde alıp bakabilirim güzel bir ürün ise.
    Broadlink Türkiye ile konuştuğumda en son ana üreticinin çalışmaları arasında olduğunu söylediler. İlk alışverişimde SP-CC için aynı şeyi söylediler 3 ay sonra satışa başlandı, termostat ne zamana belli olur bilmiyorum.

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    buna adaptörmü takıp kullanacaksın ?
    birde controstan farkı ne acaba?

edit: adaptör ile kullanılıyormuş.
    controstan farkını daha önce bir arkadaş belirtmiş. Işık ve yazılım farkı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 4 Kasım 2015; 15:41:19 >
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    ben cosayı denemiştim. rm de kumanda tanımayı açtıktan sonra cosanın üstündeki tuşa bastıp ama rm görmedi. Frenkans farklılığından olmadı.
    Banggod sanki açıklamalarda gönderiyor diye anladım ama ben ilk rm promu aldığımda eu priz olduğunu bilmiyordum adaptör istedim ücretsiz onlarda yollamışlardı :) ama gerek olmadı tabiki

bende rm pro yu geçtiğimiz haftalarda 3 tane sipariş ettim. ayrıca geçen haftada security seti var onu sipariş ettim. bütün setleri toplama hevesim var şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

ben cosayı denemiştim. rm de kumanda tanımayı açtıktan sonra cosanın üstündeki tuşa bastıp ama rm görmedi. Frenkans farklılığından olmadı.
    Banggod sanki açıklamalarda gönderiyor diye anladım ama ben ilk rm promu aldığımda eu priz olduğunu bilmiyordum adaptör istedim ücretsiz onlarda yollamışlardı :) ama gerek olmadı tabiki

bende rm pro yu geçtiğimiz haftalarda 3 tane sipariş ettim. ayrıca geçen haftada security seti var onu sipariş ettim. bütün setleri toplama hevesim var şuan :)

şu 2 aparatı gönderir mi ki ?
    Cosa olmadı dediniz bütün hevesim gitti :(
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• bu sp mini de toprak hatlı cihazları kullansak ne olur ki ? topraklanmayacak girişinden dolayı ama sorun olur mu ki?
  • Arkadaşlar
    Aliexpress de bugün fiyatlar açıklandı.
    Broadlink 37.90 dolardan 29 dolara düşmüş bir de ilk alışverişte kullanmak üzere 5 dolar da veriyorlar 24 dolara falan gelir.

SP mini ile sp cc arasındaki en büyük fark sp mini maksimum 10 amper-2200watt destekliyor, sp cc ise 16 amper-3300 Watt a kadar destekliyor

Eğer büyük wattlı bir cihaz bağlarsanız(elektrikli soba) gibi sp mini nin rölesini yakabilirsiniz.

Cosa nın kendi programı ile uzaktan kullanabiliyorsunuz zaten die biliyorum,broakdink e gerek olmaz bence...

Benim termostat intherm rf idii, her ne kadar broadlink e tam uyumlu olmasa da ben bir şekilde uydurmaya çalıştım.her dereceyi kaydettim hangi dereceye gelmesini istiyorsan onu işaretliyorum. Klima gibi olmadı tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 4 Kasım 2015; 22:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

İlgilenen arkadaşlar bir baksın. Banggood mail yollamış sadece mail linkine BroadLink SP Mini sadece 9.99 dolar. inşallah işinizi görür.

çok ilginç ya buradki linki tıkladım fiyat düştü direk
    keşke bu site sp contros satışı da yapsa

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    üstat oda termostatınızın tam modelini söyleyeblir misiniz? bende broadlinkle kontrol edebileceğim termostat arayışındayım.
    bu arada siz in therm ile programlama yapabiliyor musunuz. örneğin sabah 6da çalışşın 7de dursun,
    akşamda 5 gibi çalışssın gibi ayarlamalar yapabiliyor musunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...
  • quote:

üstat oda termostatınızın tam modelini söyleyeblir misiniz? bende broadlinkle kontrol edebileceğim termostat arayışındayım.
    bu arada siz in therm ile programlama yapabiliyor musunuz. örneğin sabah 6da çalışşın 7de dursun,
    akşamda 5 gibi çalışssın gibi ayarlamalar yapabiliyor musunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...

kardeş
    ben daha önceki sayfalarda bununla ilgili yazılar yazmıştım.
    kullandığım marka model intherm rf 300.programla özelliği var türk malı.
    yalnız boradlink ile ilgili tam olarak uyumlu değil.
    broadlink uygulamasında hassaslık 1 derece. bu cihazın ki 0,2 derece.
    ille de birebir uyumlu olsun diyorsan ceptenkontrol sitesinde var onun hassasiyeti 0,5 derece,fiyatı biraz pahalı..

müsait zamanım da hem klima hem de kombi ile ilgili video çekip siteme koymayı düşünüyorum.
    bununla ilgili tüm soruları giderir diye düşünüyorum.

Açıkcası böyle bi video forumdaşlar için son derece yararlı olacaktır.
    Temennim tez zamanda olması yönünde :)
    hocam arçelik klima ile deneme şansınız oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

şu 2 aparatı gönderir mi ki ?
    Cosa olmadı dediniz bütün hevesim gitti :(
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

dün bahsetmiştim. rm pro aldığımda öndeki adaptörden istedim çünkü prizinin au olduğunu düşünüyordum ama geldiğinde eu idi. adaptörde boşa çıkmıştı.
    Dün konusu geçince adaptörün varlığı aklıma geldi. iphone şarjı içinde adaptöre ihtiyacım vardı kullanayım dedim ama bu adaptör topraklı prizlere girmiyor. resimdekide bendekinin aynısı.

• afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende arçelik klime var uyumlu çalışıyor. tam ilk sayfada birisi klima kumandasının fotografını paylaşmış ordakiyle benimki aynı diyecektim zaten siz yaplaşmışsınız :) bende ki sizinkiyle aynı kumanda yani ve direk olarak cihaz kumandayı tanıdı bilginiz olsun. Şu an için benim kullanabildiğim tek fonksiyon klima kumandası ben aslında eve almıştım ama termostatımla uymadı. bende ofise koydum gelmeden önce klimayı açıyorum ısınıyor ben gelene kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Arkadaşlar
    Aliexpress de bugün fiyatlar açıklandı.
    Broadlink 37.90 dolardan 29 dolara düşmüş bir de ilk alışverişte kullanmak üzere 5 dolar da veriyorlar 24 dolara falan gelir.

SP mini ile sp cc arasındaki en büyük fark sp mini maksimum 10 amper-2200watt destekliyor, sp cc ise 16 amper-3300 Watt a kadar destekliyor

Eğer büyük wattlı bir cihaz bağlarsanız(elektrikli soba) gibi sp mini nin rölesini yakabilirsiniz.

Cosa nın kendi programı ile uzaktan kullanabiliyorsunuz zaten die biliyorum,broakdink e gerek olmaz bence...

Benim termostat intherm rf idii, her ne kadar broadlink e tam uyumlu olmasa da ben bir şekilde uydurmaya çalıştım.her dereceyi kaydettim hangi dereceye gelmesini istiyorsan onu işaretliyorum. Klima gibi olmadı tabi...

o zaman sp mini hem topraklı olmayışı yüzünden hem de 2200watt a kadar olması nedeniyle aynı anda kettle ve yumurta pişiriciyi için tehlikeli. zaten sadece kettle 2200watt

• quote:

Kardeş bende arçelik klime var uyumlu çalışıyor. tam ilk sayfada birisi klima kumandasının fotografını paylaşmış ordakiyle benimki aynı diyecektim zaten siz yaplaşmışsınız :) bende ki sizinkiyle aynı kumanda yani ve direk olarak cihaz kumandayı tanıdı bilginiz olsun. Şu an için benim kullanabildiğim tek fonksiyon klima kumandası ben aslında eve almıştım ama termostatımla uymadı. bende ofise koydum gelmeden önce klimayı açıyorum ısınıyor ben gelene kadar :)

hocam günlerdir bu yorumu bekliyordum. teşekkür ederim. o zaman bir adet de iş yerim için alıcam.

peki nasıl çalışıyor direk tanıdı derken nasıl yaptınız. broadlink de ne olarak görüyor.
    tek tek tuşları tanıtmadınız di mi ?
    mesela 26 derecede açılmasını istiyorsunuz nasıl oluyor tek işlevle oluyor mu?
    mesela klima kumandasından dereceyi düşürdünüz 22 ye sonra broadlink den tek hamlede 26 ya çıkartabiliyormusunuz?
    yada ne bilim klima açıkken klimanın açık olduğunu algılayıp kapa dediğiniz de kapatıyor mu?
    çok mu soru sordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

hocam günlerdir bu yorumu bekliyordum. teşekkür ederim. o zaman bir adet de iş yerim için alıcam.

peki nasıl çalışıyor direk tanıdı derken nasıl yaptınız. broadlink de ne olarak görüyor.
    tek tek tuşları tanıtmadınız di mi ?
    mesela 26 derecede açılmasını istiyorsunuz nasıl oluyor tek işlevle oluyor mu?
    mesela klima kumandasından dereceyi düşürdünüz 22 ye sonra broadlink den tek hamlede 26 ya çıkartabiliyormusunuz?
    yada ne bilim klima açıkken klimanın açık olduğunu algılayıp kapa dediğiniz de kapatıyor mu?
    çok mu soru sordum :)

Aforizma
    Kaçırma 11.11 kampanyasını aşağı yukarı 25 dolara yani 75 liraya falan geliyor
    Patlat bir tane kardeş :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.