Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi anladım aynı şeyi konuşuyormuşuz. Rm belirlenen derecede tutuyorsa güzel. Aksi taktirde klima soğuktayken kendi derecesinden daha soğutup çarpıyor. Oda küçük olduğu için farketmeden adamı çarpıyor.

Dediğiniz gibi 11.11 de iyi fiyat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    Şu an aliexpress uygulamasını ilk defa yükleyenlere 17 dolar üstü alışverişe 4 dolar indirim veriyorlar.
    Uygulamayı yüklemiş olanlar silip tekrar yüklesinler.
    Tabi kuponlar sadece ayın 11 inde kullanılabiliyor.
    Broadlink sp cc almak isteyenlere bir kaç tane hesap açılması tavsiye edilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşağıdaki link'te bakabilirmisiniz, fiyat ve site güvenirliği nedir sizce

https://www.urunstore.net/urun-broadlink-rm-pro-a1-uzaktan-kumanda-sistemi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

arkadaşlar aşağıdaki link'te bakabilirmisiniz, fiyat ve site güvenirliği nedir sizce

https://www.urunstore.net/urun-broadlink-rm-pro-a1-uzaktan-kumanda-sistemi.html

türkiye garantili ise fiyat bence makul.
    çinden 100 liraya birini alsanız 100 liraya da diğerini alırsınız.
    site güvenirliği konusunda bilgi veremiyorum
  • Yurtıdışından alınan ürünün Türkiye garantisi olmuyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • macerhan kullanıcısına yanıt
    adam websitesini n11 den çalmış senin paranı çalması kaçınılmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 3 Kasım 2015; 9:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

adam websitesini n11 den çalmış senin paranı çalması kaçınılmaz :)

Daha önceleri de bir ecza firmasının web sitesini kopyaladılar, şikayet üzerine kapandı. Şimdi buna başladılar.

Ürün açıklamasından bir alıntı;

Broadlink RM-Pro + A1 Uzaktan Kumanda Sistemi Paket İçeriği
    Broadlink Rm Pro Uzaktan kumanda modülü
    Broadlink RM2 Uzaktan Kumanda Modulü
    Broadlink A1 Hava-Isı-Ses-Nem Sensörü

Bence ne sattıklarından dahi haberleri yok. Hem Rm2 hem RM-Pro veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 406SP -- 3 Kasım 2015; 9:48:41 >
  • Eğer zamanınız ve elektronik eşyalarda şansınız var ise aliexpress den alın.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Eğer zamanınız ve elektronik eşyalarda şansınız var ise aliexpress den alın.:)

anladığım kadarıyla site cokda güvenilir değil...

Aliexpress den alınan ürünlerin Türkiye garantisi varmı..ben yurtdışı sitelerinden alışveriş yapmamış biri olarak bu konuda biraz korkuyorum açıkcası..birde aliexpress üzerinden aldığımız ürünü taksitlendirme yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Eğer zamanınız ve elektronik eşyalarda şansınız var ise aliexpress den alın.:)

Aliexpress den alınan ürünlerin Türkiye garantisi varmı..ben yurtdışı sitelerinden alışveriş yapmamış biri olarak bu konuda biraz korkuyorum açıkcası..birde aliexpress üzerinden aldığımız ürünü taksitlendirme yapabiliyormuyuz ?

Hocam aliexpressten alınan ürünün garantisi olacağını zannetmiyorum özellikle boradlink için.
    Benim 100 den fazla yurtdışı alışverişim oldu. Hiç sıkıntı yaşamadım desem yeridir. Burada önemli olan paypal ile alışveriş yapmandır.
    Paypal ile alışveriş yaptığında ürünün arızalı eksik yada hiç gelmemesi durumunda %100 senin yanındadır.

Bugün broadlink'i türkiyeden alırsan yurtdışındaki fiyatın 2 katını söyleyeceklerine eminim. Yani cihazın arızalanması durumunda gönderecekleri 2.cihazın parasını peşin almış olurlar. Ayrıca bir arıza durumunda kullanıcı hatası demeleri bile normal oluyor ülkemizde.

• quote:

www.broadlink.com.tr dışında aldığınız ürünün garantisi olmayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor
    Hocam aliexpressten alınan ürünün garantisi olacağını zannetmiyorum özellikle boradlink için.
    Benim 100 den fazla yurtdışı alışverişim oldu. Hiç sıkıntı yaşamadım desem yeridir. Burada önemli olan paypal ile alışveriş yapmandır.
    Paypal ile alışveriş yaptığında ürünün arızalı eksik yada hiç gelmemesi durumunda %100 senin yanındadır.

Bugün broadlink'i türkiyeden alırsan yurtdışındaki fiyatın 2 katını söyleyeceklerine eminim. Yani cihazın arızalanması durumunda gönderecekleri 2.cihazın parasını peşin almış olurlar. Ayrıca bir arıza durumunda kullanıcı hatası demeleri bile normal oluyor ülkemizde.

Cihazlar kullanıcı hatası olabilecek cihazlar değil, düşürülme durumunda en fazla zarar görür ki o da belli olur zaten cihaz üzerinden. Güncelleme olamayan ürünümü direk değiştirdiler benim 1 gün sonra.

• www.broadlink.com.tr umarım biraz içerik koyar, uygulama örnekleri vb. Şu anda sadece basit bir "çeviri" site olarak duruyor, hoş zaten broadlink'in kendisinin ana sorununun destek olduğunu düşünüyorum, güzel bir pazar, ama doğru düzgün destek yok, forum yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

www.broadlink.com.tr umarım biraz içerik koyar, uygulama örnekleri vb. Şu anda sadece basit bir "çeviri" site olarak duruyor, hoş zaten broadlink'in kendisinin ana sorununun destek olduğunu düşünüyorum, güzel bir pazar, ama doğru düzgün destek yok, forum yok...

Buradaki konu fena gitmiyor aslında, zamanlar düzeltirler onlarda sanırım.

Aslında konu "ELEKTRONİK-Elektronik " kısmında olsa daha iyi bir kitleye mi hitap etmiş olur ? Yukarıda da denildiği gibi bilen sayısı çok az, oradaki kitle daha ilgili olabilir diye düşünüyorum.

• arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şudur: Broadlink cihazını hangi tip oda termostatı ile kullanabilir? Kombiyi uzaktan kontrol edebilmek için nasıl bir yol izleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanyavuz

arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şudur: Broadlink cihazını hangi tip oda termostatı ile kullanabilir? Kombiyi uzaktan kontrol edebilmek için nasıl bir yol izleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

Kardeş.
    Hangi tip oda termostatı ile uygun olduğunu deneme yanılma yolu ile bulabiliriz.
    Oda termostatı kablosuz olmalı ki cihad ile uyumlu olabilsin.
    Bende interm oda termostatı var kısmen kullanabiliyorum.
    Bir de hassasiyet broadlinkte 1 derece oluuyır

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    evimdeki oda termostatı kablosuz yalnız ne yaptıysam uymadı. sanırım bende ki termostat broadlinkle çok da uyumlu değil.
    bu arada sizde ki oda termostatı tam olarak nedir ismi ve ne gibi işlemlerini kullabiliyorsunuz broadlinkle beraber?
  • oda termostadını nasıl broadlink ile bağlantı kurduruyorsunuz ? yani nasıl tanıtıyorrsunuz ? Broadlink Türkiye'yi aradığımda termostad üretiminin olacağınıda söylemişlerdi..
  • cosa nın kombi ünitesini broadlink e tanıtabilirmiyiz ki ? cihaz belirli aralıklarda ana ünitesine feedback de veriyor diye biliyorum RF ile.

11.11 kampanyaları ile ilk işim sonunda broadlink li olmak olacak. çok vakit kaybettim almakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanyavuz

arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru şudur: Broadlink cihazını hangi tip oda termostatı ile kullanabilir? Kombiyi uzaktan kontrol edebilmek için nasıl bir yol izleyebilirim? yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

Cihazınızın çalışması için RF veya IR haberleşme yapan bir kontrol ünitesi olması gerekir, kumanda vs.
    Broadlink RM ile bu kumandanın Rf veya IR sinyallerini kopyalayarak termostata cep telefonu ile komut verebilirsiniz.

Cihazınızın böyle bir kumandası var mı ? Varsa nasıl haberleşiyor biliyor musunuz ? Marka model verirseniz belki daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • 406SP kullanıcısına yanıt
    kombime bağlı olan kumanda General HT 250 diye geçiyor ama sanırım yeni modeli de çıktı. benim bahsettiğim resimde görülüyor.
    Ayrıca vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara...Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.