Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macerhan

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Akıllı anahtar derken?

Bu arada ev güvenlik sistemi hakkında nasıl bir şey yapmayı düşünüyorsunuz ?

yani alarm çaldığından A1'in ses algılayıcısı. broadlink programından bize evde ses algılandı gibi bir mesaj atsa super olurdu mesela :)

A1 alarm çaldığında sana haber verebilir bu özelliği var. hatta alarm çaldığında evde tv yi açar klimayı açar. Eğer kumandalı lamba yada panjurların varsa onlarıda açar.

Ama yale yada başka bir alarm yerine yine broadlink'n s1 ev güvenlik seti var. 20 tane pır 20 tane kapı dedektörü ekleyebiliyorsun yada daha fazlasıydı tam hatırlamıyorum. Oda evde bir hareket olduğu zaman yada kapı açıldığında telefona haber veriyor.

Bu defalarca söylendi ama yine tekrarlıyalım. Bu güvenlik setine ileride gaz sensörü ısı sensörü duman sensörü su sensörü ve a1 deki ışık ve sıcaklık sensörüde eklenebilecekmiş.

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    rm de sıcaklık ölçümü yok. rm sadece kumanda özelliği var. cep telefonundan evdeki kumandalı eşyaları kontrol ediyorsun.
    Evdeki sıcaklığı nemi ışığı sesi A1 cihazıyla takip ediyorsun. Bu iki cihazıda tek programla kullanıyorsun.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Peki hocam gearbestte arattığım zaman 3 model buluyor.
    BroadLink Home 35,38$
    Broadlink RM Pro 31,99$
    Broadlink RM2 Pro 38,89$

home olanda rf yok anladım diğer iki model arasında bir fark göremedim. Siz iki cihaz arasında ki farkı biliyormusunuz?
    sen diyince baktım doğru diyorsun ama ben rm2 pro diye birşey yok diye biliyorum. iki tane rm var biri home biri pro. Galiba pro sonradan çıktığı için bazı yerlerde 2 diye geçiyor.
    biraz daha araştırmakta yarar var.

edit: kendi sitelerinde rm pro ve rm home var. rm home kırmızı altlı, rm pro siyah altlı
    Ayrıca amazonda rm pro için biri yorum yapmış bu cihaz rf yi çalıştırmıyor diye ama iki kişi yorum yazmış. rf 315 ve 433mhz çalıştırır diye.
    diğer yorum yazanda rm pro (yada rm2) rf yide ir yide destekler yazmış. Yani rm pro ile rm2 aynı demiş bir nevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 29 Ekim 2015; 19:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

sen diyince baktım doğru diyorsun ama ben rm2 pro diye birşey yok diye biliyorum. iki tane rm var biri home biri pro. Galiba pro sonradan çıktığı için bazı yerlerde 2 diye geçiyor.
    biraz daha araştırmakta yarar var.

edit: kendi sitelerinde rm pro ve rm home var. rm home kırmızı altlı, rm pro siyah altlı
    Ayrıca amazonda rm pro için biri yorum yapmış bu cihaz rf yi çalıştırmıyor diye ama iki kişi yorum yazmış. rf 315 ve 433mhz çalıştırır diye.
    diğer yorum yazanda rm pro (yada rm2) rf yide ir yide destekler yazmış. Yani rm pro ile rm2 aynı demiş bir nevi.

Yukarıda dediğiniz gibi, Pro ve Home modelleri mevcut. RM2 diye birşey yok. Sonradan çıktı diye rm2 pro denilmesi muhtemel.
    Pro bende mevcut, RF ve IR ikisi de çalışıyor sıkıntı yok.

• 406SP kullanıcısına yanıt
    TAmam gearbestten almayı düşünüyorum hocam.
    Broadlink RM Pro 31,99$
    Broadlink RM2 Pro 38,89$

hangisini almalıyım. fark yok ama fiyat farkı kafa karıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

TAmam gearbestten almayı düşünüyorum hocam.
    Broadlink RM Pro 31,99$
    Broadlink RM2 Pro 38,89$

hangisini almalıyım. fark yok ama fiyat farkı kafa karıştırıyor

Fiyatları istedikleri gibi yazarlar
    Türkiye ye sor istersenwww.broadlink.com.tr de iletişim bilgileri var.

baktım şimdi 31,99$da RF yazıyormu diye evet yazıyor ama paket içeriğinde de BroadLink RM Home Controller yazıyor. Büyük ihtimal home yollayacaklar sonra paypal dispute falan uğraşıcan.
  • quote:

rm de sıcaklık ölçümü yok. rm sadece kumanda özelliği var. cep telefonundan evdeki kumandalı eşyaları kontrol ediyorsun.
    Evdeki sıcaklığı nemi ışığı sesi A1 cihazıyla takip ediyorsun. Bu iki cihazıda tek programla kullanıyorsun.

Rm üzerinde sıcaklık ölçen sensör var kardeş.
    Klimayı kumanda etmeye çalışırken görülebilir.

Broaadlink ürünleri almak isteyen beklesin diyorum. Aliexpress de 11.11 de indirimler bvar. Geçen 25.8 vardı onda broadlink rm pronun fiyatı 25 dolara kadar düşmüştü.zaten yarın büyük ihtimal fiyatlar belli olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    hocam o sıcaklık bilgisini klimadan alıyor olabilir mi?
  • bencede rm den değil..klimadan alıyor..ayrıca benim bildiğim rm sıcaklık ölçmüyor A1 ölçüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

bencede rm den değil..klimadan alıyor..ayrıca benim bildiğim rm sıcaklık ölçmüyor A1 ölçüyor

....
    -Entegre ısı sensörü sayesinde ortamın sıcaklığını istediğiniz yerden öğrenebilirsiniz
    ...

Yukarıdaki broadlink sitesinden alıntıdır.
    https://www.broadlink.com.tr/tr/urunler/?product_page=broadlink-rm-2

Sıcaklık ile ilgili senaryolar için A1 almak lazım..

Baktım internete ama böyle bir bilgi bulamadım. Aliexpresste de biri yazmış entegre sesnsörlü diye başka bir yerde geçmiyor.

Kendi siteleri zaten Allah'a emanet.
  • quote:

Baktım internete ama böyle bir bilgi bulamadım. Aliexpresste de biri yazmış entegre sesnsörlü diye başka bir yerde geçmiyor.

Kendi siteleri zaten Allah'a emanet.

Şimdi merak edip denedim. Klima yokken, A1 sisteme bağlı değilken, klima tanıtmaya çalışıyorum RM ye.Kullanıcı girişli klima oluşturuyor ve ortamın sıcaklığını doğru olarak görebiliyorum. Olması muhtemel.
  • 406SP kullanıcısına yanıt
    muhtemel değil demekki varmış :)
  • Peki sıcaklık ölçüm hassasiyeti nasıl? 0.1 mi?
  • quote:

Peki sıcaklık ölçüm hassasiyeti nasıl? 0.1 mi?

Baya hassas 0.1 gibi duruyor
    Sağdaki broadlink sensör derecesi
    Sol üstte ki de klimanın derecesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 30 Ekim 2015; 19:39:31 >
  • Arkadaşlar akrabam İngiltere'ye gidecek oradan daha ucuz ve nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çok güzel ama bana mantıklı gelmiyor. Dahili sensöre sahip ama klima istediğimiz soğuğa geldiğinde soğutmayı durdurup fanı çalıştırmaya devam etmeli. Tamam A1 bunu yapıyor ama en azından klima için rm bunu yapabilmeli. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum bütün istasyonları tabiki alıp kullanmalı ama benim gibi sadece klima için kullanmayı düşünen birine hem rm hem A1 fazla gelir diye düşündüm.
  • quote:

Hocam çok güzel ama bana mantıklı gelmiyor. Dahili sensöre sahip ama klima istediğimiz soğuğa geldiğinde soğutmayı durdurup fanı çalıştırmaya devam etmeli. Tamam A1 bunu yapıyor ama en azından klima için rm bunu yapabilmeli. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum bütün istasyonları tabiki alıp kullanmalı ama benim gibi sadece klima için kullanmayı düşünen birine hem rm hem A1 fazla gelir diye düşündüm.

Hocam
    Yapmak istediğinizi tam anlayamadım ama şöyle söyleyeyim.
    Benim gönderdiğim resimde gördüğün gibi klimanın derecesini 28 e almışım sıcakta çalışıyor,odanın sıcaklığı da 23.8 derece,iklima odanın sıcaklığını 28 yapmaya çalışır,28 olduktan sonra da rölantiye alıp o seviye de tutmaya çalışır. Burada rm ile manual olarak klimayı açma kapama derece artırıp azaltma yapabiliyorsunuz.
    Eğer sizin istediğiniz evin sıcaklığı istediğiniz seciyeye gelince klimanın otamatik kapanma ve açılması ise A1 cihaz Almanız gerekir.aksi durumda sadece Rm yeter

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.