Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afoR1zma

hocam yale dediğiniz ürün nedir. link verebilir misiniz?

http://www.yale.com.tr/tr/yale/yale-turkiye/urunler/alarm-sistemleri/

alarm sistemi ben evime kurdum şuan problem yok. premium paket 750 tl içinde 2 pır + 2 kapı dedektör + 1 adet siren + 1 adet sahte siren + 1 adet şifreleme modülü çıkıyor ve ekstra alınan pır ve dedektörler var . ( gsm module + duman + su.... gibi )

benim asıl kafama takılan bu cihaza ait uzaktan kumandayı broadlink tanıyabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

quote:

alarm sistemi ben evime kurdum şuan problem yok. premium paket 750 tl içinde 2 pır + 2 kapı dedektör + 1 adet siren + 1 adet sahte siren + 1 adet şifreleme modülü çıkıyor ve ekstra alınan pır ve dedektörler var . ( gsm module + duman + su.... gibi )

benim asıl kafama takılan bu cihaza ait uzaktan kumandayı broadlink tanıyabilirmi ?

Bende anahtarlıklı uzaktan kumandası var premiuma artı olarak aşağıdaki linkte mevcut, onu rm proya tanıttım sorunsuz açıp kapatıyor.

http://www.yale.com.tr/tr/yale/yale-turkiye/urunler/alarm-sistemleri/alarm-seti-aksesuarlar/Yale-Kablosuz-Anahtarlk-Tipi-Uzaktan-Kumanda/

• quote:

Orijinalden alıntı: 406SP
    Contros u hangi siteden aldınız, gönderilmeye başlandığını bilmiyordum.

Bu arada bahsettiğiniz sokete sadece hafif bir lamba takmanızı öneririm. Bende deneme amaçlı aldım ama hafif bir avizeyi bile tartmayıp içteki yivli sıkımdan kopup indi aşağıya.

Contros'u Indiegogo'dan tasarım aşamasında aldım, temmuz falandı, yeni üretildi, gönderildi.

Zaten lamba ve duy arasına takacağım aparatı. Buna avize bağlanmaz :D
  • quote:

quote:

quote:

Bende anahtarlıklı uzaktan kumandası var premiuma artı olarak aşağıdaki linkte mevcut, onu rm proya tanıttım sorunsuz açıp kapatıyor.

http://www.yale.com.tr/tr/yale/yale-turkiye/urunler/alarm-sistemleri/alarm-seti-aksesuarlar/Yale-Kablosuz-Anahtarlk-Tipi-Uzaktan-Kumanda/

sistemi uzaktan kapatıyor... çok guzel ? peki bir ileri soru daha sorayım acaba yale alarm devreye girdiğinde broadlink ile nasıl bir ileti alabilme köprüsü kurabiliriz ? yani yale gsm module'ün yapacağı işi broadlink bir senaryo ile yerine getirebilirmi ? ne dersiniz ?

• quote:

sistemi uzaktan kapatıyor... çok guzel ? peki bir ileri soru daha sorayım acaba yale alarm devreye girdiğinde broadlink ile nasıl bir ileti alabilme köprüsü kurabiliriz ? yani yale gsm module'ün yapacağı işi broadlink bir senaryo ile yerine getirebilirmi ? ne dersiniz ?

Benim yaptığım olay tam olarak o zaten, Broadlinkte giriş çıkış senaryom var yukarıda bahsettiğim gibi. Giriş senaryosuna bastığımda ofisime gelmeden suyu ısıtmaya başladıktan sonra alarmı devre dışı bırakıyor. Çıkış senaryosunda da yine devreye alıyor. Tabi broadlink durumu bilgi almıyor sadece komut gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

Contros u hangi siteden aldınız, gönderilmeye başlandığını bilmiyordum.

Bu arada bahsettiğiniz sokete sadece hafif bir lamba takmanızı öneririm. Bende deneme amaçlı aldım ama hafif bir avizeyi bile tartmayıp içteki yivli sıkımdan kopup indi aşağıya.

Contros'u Indiegogo'dan tasarım aşamasında aldım, temmuz falandı, yeni üretildi, gönderildi.

Zaten lamba ve duy arasına takacağım aparatı. Buna avize bağlanmaz :D

Siz baya erken davranmışsınız Bende yeni partiyi bekliyorum bakalım nezaman elimde olur.

• 11 aralıkta aliexpress de indirim var.
    Belki o ara bu Avrupa uyumlu prizler indirme girer de 2-3 tane alırım
    Şu an 25 dolar civarında bence pahalı

Led, kapı otomatiği projeleri mi de resimli ve video lütfen olarak kademe kademe paylaşacağım.
  • quote:

quote:

Benim yaptığım olay tam olarak o zaten, Broadlinkte giriş çıkış senaryom var yukarıda bahsettiğim gibi. Giriş senaryosuna bastığımda ofisime gelmeden suyu ısıtmaya başladıktan sonra alarmı devre dışı bırakıyor. Çıkış senaryosunda da yine devreye alıyor. Tabi broadlink durumu bilgi almıyor sadece komut gönderiyor.

evet alamıyor sadece açma kapama yapıyor ama A1'in ses algılacısıyla nasıl bir senaryo oluşturup bunuda haber alabilir acaba düşünmek lazım ?

• Arkadaşlar
    Broadlink hem Türkiye hem de yurtdışı firmalarına mail ile baskı yapsak da şu Avrupa in tcp leri çıkarmaya çalışsalar.
    Avrupa uyumlu priz çıkardığına göre belki tcp de çıkartabilirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı anahtar derken?

Bu arada ev güvenlik sistemi hakkında nasıl bir şey yapmayı düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Akıllı anahtar derken?

yani alarm çaldığından A1'in ses algılayıcısı. broadlink programından bize evde ses algılandı gibi bir mesaj atsa super olurdu mesela :)
  • quote:

quote:

Akıllı anahtar derken?

yani alarm çaldığından A1'in ses algılayıcısı. broadlink programından bize evde ses algılandı gibi bir mesaj atsa super olurdu mesela :)

Brosdlink s1c sitemlerinde zaten evde hareket olduğunda mesaj atıyor ama..
    Ses konusunda ise senaryo oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum..

Arkadaşlar
    Avrupa uyumlu priz aşmayı düşünenler için çok uygun fiyatlı bir satıcı buldum.biraz pazarlık yaptım.
    Ürün İsmi broadlink contros;
    Fiyatı tek alım için 18.89 dolar
    Dört alım için ise fiyat 17.89 dolar
    6 alım için 17 dolar

Bunlara ilaveten ise aliexpress den ilk defa Alipay ödeme sistemi ile alışveriş yapacaklar için 25 dolar üzeri 5 dolar indirim var şu an.

Daha uygun fiyatlı veya daha iyi pazarlık yapabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)

NOT:satıcı ile konuştum 11.11 de 16 dolar altında olacak fiyatı bekleyin dedi.

http://www.aliexpress.com/item/Broadlink-Smart-WiFi-Controller-Socket-Remote-Control-For-IOS-Android-Smartphone/32510259199.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 29 Ekim 2015; 11:01:27 >

• 17 Dolar iyi bir fiyat, ben 5 adedini kargo dahil 65'e almıştım, tasarım aşamasında, 17 bence güzel bir fiyat. Broadlink fiyat kırmak zorunda yavaş yavaş muhadili bir yığın ürün türemeye başladı, 25 USD böyle bir ürün için yüksek bir rakam, hele arge parasını benim gibi ön siparişlerle karşıladıktan sonra.

Bundan sonra bu tip ürünlerde uygulama geliştiren piyasaya hakim olacak, hala iyi yazılımlar yok...
  • rm2 pro ilgimi çekiyor. Sanırım en iyi fiyat aliexpress te 37.90$ daha iyi fiyat bilgisi olan varmı?

Üzerinde ki sensör hassasiyeti nasıl? 0.1 ölçüm mü yapıyor? Klima da istediğim sıcaklık arasında çalışmasını sağlayabilirmiyim? Mesela 22.0C ye ayarlayıp 21.8 ile 22.2 arası soğutup sonrasında normal üflemeyi aktif et gibi kombinasyonlar mümkün mü? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

rm2 pro ilgimi çekiyor. Sanırım en iyi fiyat aliexpress te 37.90$ daha iyi fiyat bilgisi olan varmı?

Üzerinde ki sensör hassasiyeti nasıl? 0.1 ölçüm mü yapıyor? Klima da istediğim sıcaklık arasında çalışmasını sağlayabilirmiyim? Mesela 22.0C ye ayarlayıp 21.8 ile 22.2 arası soğutup sonrasında normal üflemeyi aktif et gibi kombinasyonlar mümkün mü? Teşekkürler.

Fiyat konusunda biraz daha beklerseniz kasım 11 de bir günlüğüne indirimler olacak aliexpress de orada fiyatı çok düşebilir..

Üzerindeki sensör hassasiyeti baya iyi ama bu sensörü kullanarak klimayı otomatik açıp kapatma ihtimaliniz yok. Uygulama üzerinden dereceyi görürsünüz ona göre kilimayı manuel olarak açıp kapatıp, derecesini azaltıp azaltabilirsniz.
    A1 numaralı bir cihaz var bunu da alırsanız otantik olarak klima açıp kapanabilir.

• quote:

quote:

Akıllı anahtar derken?

Öyle sistemler var. Alarm ötmeye başlayınca sırasıyla falan aramaya mı ne başlıyor. Mesela polisi arayabilirsiniz. Sonra kendinizi arayabilirsiniz.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Sizin önceki sayfada intherm e dereceye göre açıp kapattırmayı ayarladığınız bilgisiyle olabileceğini düşünmüştüm. üzerindeki sensörün o zaman pek bir önemi yok. Sadece oda sıcaklığını göstermesi pek işe yaramaz diye düşünüyorum. ölçümü yapıp verdiğim emre göre aç kapat yapsaydı süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

Sizin önceki sayfada intherm e dereceye göre açıp kapattırmayı ayarladığınız bilgisiyle olabileceğini düşünmüştüm. üzerindeki sensörün o zaman pek bir önemi yok. Sadece oda sıcaklığını göstermesi pek işe yaramaz diye düşünüyorum. ölçümü yapıp verdiğim emre göre aç kapat yapsaydı süper olurdu.

Üzerindeki derece yardımı ile odanın sıcaklığını kombi,klima vs ile ev dışından ayarlamaya yarar diye düşünüyorum.

Bir önceki mesajında dediğim gibi Broadlink A1 diye bir ürün var, onda da ısı sensörü var, belki onun yardımı ile....

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    a1 de seneryo oluşturabiliyorsun ama oluşturduğun seneryo için aç kapatı rm-pro ile yapıyorsun. Yani iki cihazada ihtiyacın var.
    A1 sıcaklık düştü diye rm-pro ya haber veriyor. rm-proda rf yada kızılötesi ile bir anahtarı kumanda ediyor. yani kombiyi açıp kapatıyor. Yada klimayı.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ikisini almak zorunda bırakıldıysa neden rm de sıcaklık ölçer var onu çözemedim. Yoksa aldınmı hepsini alıp çok güzel işler çıkartırsın. Klima için derece ile düşünüyordum.
    İlaveten rf kontrolu de mükemmel bir çok cihazla güzel hakimiyet kurulur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.