Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 13 Ocak 2016; 22:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

İçi dolu olduğu için montaj yapamadım vida ile, çift taraflı bant yapıştırarak sabitledim.
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

hocam supurgelikdeki isik çok guzelmis nasil calisiyor montaji nasil yapildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afoR1zma kullanıcısına yanıt
    Çok rahat yapılır hocam tarif ediyorum.

Tasker'ı açıp PROFILES sekmesindeyken > + ya basıp> Event > UI > Notification seçiyoruz
    Burada Owner Application yazan yerin yanındaki ikona tıklayıp "e-Control" programını seçiyoruz sonra geri tuşuna basıyoruz.
    Geri tuşuna basınca Task listesi geliyor New Task'a tıklıyoruz isim verip tamam diyoruz.

Task Edit ekranında + ya basıp Audio > Media Volume > Level 15 yapıyoruz geri tuşuna basıyoruz.
    Tekrar + ya basıp Media > Music Play'ya tıklıyoruz. File yazan yerin yanındaki büyüteç işaretine tıklayıp çalmasını istediğimiz müzik dosyasını seçiyoruz geri tuşuna basıyoruz.
    Tekrar + ya basıp Task > Wait'e tıklıyoruz. Seconds'u 10 yapıyoruz (Müzik 10 sn çalar, isteğe göre uzatılabilir) geri tuşuna basıyoruz.
    Tekrar + ya basıp Media > Music Stop'a basıyoruz. Hiçbir şeye dokunmadan tekrar geri tuşuna basıyoruz.

Tasker'dan çıkıp alarmı çaldırıp test ediyoruz ve mutlu oluyoruz :)

• KaLoS kullanıcısına yanıt
    hocam hemen deniyorum peki e-control uygulamasi farkli farkli bildirimler veriyor mesela senaryo aktiflesince de bildirim veriyor. bu bildirimide indirgemem lazim. icerisine de if yapabiliyormuyuz. content textine gore mesela

Tabiki ayrı ayrı profiller oluşturarak;
    Notification ekranında Title yazan yere status bardaki bildirimi noktasına kadar aynı şekilde girersen "Attention! Kapı Sensörü is opened" gibi her profile farklı müzik atayarak çoğaltabilirsin.
    Türkçe karakterde sorun çıkardı "Attention! Kap*" şeklinde yazdım çalıştı.
    hocam bunu task kisminda mi profil kisminda mi yapicam? hangisini secip yapicam onu

• quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

İçi dolu olduğu için montaj yapamadım vida ile, çift taraflı bant yapıştırarak sabitledim.

Kardeş
    normalde beyaz almayı düşünüyordum ama siyah da güzel duruyormuş

yalnız resime yakından baktım da basarken yere falan düşmez değil mi ?

Profil kısmında e-Control uygulamasını seçtiğin yerin altındaki Title kısmına yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaLoS -- 13 Ocak 2016; 23:39:07 >
    "" icinde mi yazmaliyim hocam

Hayır tırnaksız yazmalısın
    sizde calisti mi hocam biyerde hata yapiyorum sanirim

Evet kapı sensörü de PIR sensörü de çalıştı. Ayrı ayrı müzikler atadım sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaLoS -- 13 Ocak 2016; 23:50:02 >
    Hocam sayende başardım. cok tesekkur ederim. sadece kitimin pir dedektoru yine e-control uygulamasina bildirim verdirtmemeye basladi. alarm aktif oluyor ama telefona bildirim vermiyor econtrol programi. nasil cozuyoduk bunu ya. kapi sensoru bildirim veriyor ve cakisti tasker. bide bu tasker in bildirim panelindeki simgesini kaybedemiyor muyuz

Rica ederim :)
    PIR detektörünün adını değiştirince düzelmesi lazım.
    Tasker'da sağ üstteki alt alta duran üç noktaya tıkla > Preferences > Run In Foreground'un yanındaki tik'i kaldır iki kere geri tuşuna basıp programdan çık işlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

Rica ederim :)
    PIR detektörünün adını değiştirince düzelmesi lazım.
    Tasker'da sağ üstteki alt alta duran üç noktaya tıkla > Preferences > Run In Foreground'un yanındaki tik'i kaldır iki kere geri tuşuna basıp programdan çık işlem tamam.

pir dedektörü düzeldi hocam kendi kendine. peki ama bu seferde arka planda çalışmayacak sanırım Run In Foreground tikini kaldırınca
    Greenify tarzı ekran kapanınca arka planda çalışan uygulamaları kapatan bir program kullanmıyorsan çalışır hocam.

Ama Run In Foreground olsun ama ikon görünmesin dersen yine aynı ekranda Run In Foreground'un altındaki Notification Icon'un yanındaki simgeye basarak en baştaki boş ikonu seçebilirsin.
    aslinda derdim bildirim panelindeki su yazi hocam run in foreground demeden gitmiyor ordan

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    Aslında yok 1 mm vardır yoktur, kasası öyle yapılmış livolonun. Birde kopou diye bir markanınkini getirtmiştim. Evlerden ırak aman. Ne düzgün komut alıyor ne ledleri sağlıklı yakıyor. sürekli disko gibi yanıp sönüyor, bununda fotosunu(gri olan) koyuyorum boşluğu kıyaslama açısından. Umarım şu EU tcler güzel çıkarda komple yerleştiririm yoksa çok verim alamadım henüz lamba konusunda.
    Broadlink Ev Otomasyon SistemleriBroadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Onlar tadilat yapılırken takıldı, komple hat çekildi anahtara bağlandı. Aslında şu anahtarlar tam sağlıklı çalışsa, S1 ile giriş kapısından senaryo oluşturdum. Kapı açılınca o küçük spotlar yansın kapanınca kapansın diye, bazen komut almıyor ama anlamadım nedenini.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.