Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Bu TC2 kare versiyon mu yoksa arkası yuvarlak mı ?

Yuvarlak EU versiyon

TC2 lerin yuvarlak yani avrupa versiyonu çıktı mı ?

Evet çıktı aliexpress'ten aldım 2 gün önce geldi taktım.
    Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

Kalos
    keşke aldığın yeri ve fiyatlarını paylaşsaydın
    kaç aydır bekliyoruz, sürpriz oldu :)

http://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Arrival-Broadlink-TC2-EU-Standard-Touch-Switch-Smart-Home-Wall-Light-Switches-220V-Wireless/32591137476.html?spm=2114.020208.3.9.hhxxdv&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150

Daha önce paylaşıldı hocam gözden kaçırdınız herhalde :)
    8. sayfada 4 Aralık'ta marcelor arkadaşımız paylaştı benimde o şekilde haberim oldu.

Aldığım ürün;
    http://tr.aliexpress.com/item/Broadlink1gang-TC2-smart-Home-Automation-Phone-Remote-wireless-touch-light-Switch-EU-UK-US-Standard-Crystal/32556747923.html

• http://tr.aliexpress.com/item/RF-card-General-electronic-lock-cylinder-intelligent-lock-core-change-common-lock-to-smart-one-more/1913542088.html?spm=2114.020208.3.1.kSwfhd&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_2_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_1,searchweb1451318400_6150

Bu bi tanesi. Arastirmak lazim belki indirimli idi onceden. Bilmiyorum. 60 kusur dolara gormustum daha once. Direk bu urun. Ayni urunun parmak izi okuyuculu versiyonlari var. Bence parmak izi sart. Benim icin tabi. Ama herkesin kendi onceliklrri var tabi. Benim icin manuel olarak anahtarli da acilmasi onemli mesela...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

dün alibabadan broadlink'in toptan fiyatlarına bakayım dedim. 100 adet yazdım tamama tıkladım direkt broadlinke mesaj attı. 100adet için fiyat sorar gibi.
    sonra broadlink bana mail attı. türkiyede temsilcimiz var. bilgilerinide verdi bununla görüşün dedi.

sonra türkiyedeki temsilci mail attı. yardımcı olabileceğim birşey varmı diye.

bugün broadlink türkiyedeki temsilciye mail atmış cc dede ben varım. mailde eu tc2'nin stoklara girdiğini ve pazarda ihitaycının olup olmadığını sormuş. fiyat listesininde ek'te olduğunu belirtmiş.
    Artık broadlinkin bütün ürünlerinin toptan fiyatlarının hepsine sahibim. :)

akemals hocam ben 4 aralıkta haberi vermiştim. atlamışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 9 Ocak 2016; 12:37:25 >
  • quote:

quote:

dün alibabadan broadlink'in toptan fiyatlarına bakayım dedim. 100 adet yazdım tamama tıkladım direkt broadlinke mesaj attı. 100adet için fiyat sorar gibi.
    sonra broadlink bana mail attı. türkiyede temsilcimiz var. bilgilerinide verdi bununla görüşün dedi.

sonra türkiyedeki temsilci mail attı. yardımcı olabileceğim birşey varmı diye.

bugün broadlink türkiyedeki temsilciye mail atmış cc dede ben varım. mailde eu tc2'nin stoklara girdiğini ve pazarda ihitaycının olup olmadığını sormuş. fiyat listesininde ek'te olduğunu belirtmiş.
    Artık broadlinkin bütün ürünlerinin toptan fiyatlarının hepsine sahibim. :)

akemals hocam ben 4 aralıkta haberi vermiştim. atlamışsın :)

hayret ya nasıl atlamışım :)
    normalde saatte bir kontrol ediyordum :D

• quote:

Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

Takma işlemini nasıl yaptınız ?
    Yanlış görmediysem bizdekiler gibi yanda demir parçası yok, sıktıkça yerleşmesi için.
    Denemek için Livolo almıştım kasa yuvarlaktı fakat o parçalar olmadığı için çift taraflı bant ile yerleştirmiştim ben.
  • quote:

quote:

Takma işlemini nasıl yaptınız ?
    Yanlış görmediysem bizdekiler gibi yanda demir parçası yok, sıktıkça yerleşmesi için.
    Denemek için Livolo almıştım kasa yuvarlaktı fakat o parçalar olmadığı için çift taraflı bant ile yerleştirmiştim ben.

Evet demir parça yok, kutudan iki adet uzun küt ağızlı vida çıktı ama onlarda bir işe yaramadılar. Küçük sivri uçlu vidayla sabitledim.

• KaLoS kullanıcısına yanıt
    Şimdi söküp baktım aslında akıllı bağlantı için yer var ama duvarı yapan usta sağolsun alçıyla sıvayla artık neyse orayı doldurmuş. Biraz tornavida ile açtım önünü ama vida girer mi bilemedim.
  • Tasker plugin'ni satın aldım (12.4 TL) ancak A1'i desteklemiyor, o yüzden kafamdaki ısı/ışıkla ilgili senaryoları hayata geçirme şansım yok :( Tasker ilginç bir program incelemekte fayda var ama Broadlink'in tüm ürünlerini desteklemiyor, umarım S1'i destekler...
  • Honyar'ın aşağıdaki ürününü 34,36 USD'a almıştım:

http://www.banggood.com/BroadLink-DNA-HONYAR-Smart-Home-WiFi-Socket-Plug-Extension-with-USB-Port-Remote-Control-p-1011508.html

Dün geldi, ucu US tipi çıktı, yazdım, 2 USD refund yapacaklar, ben zaten ucunu kesip değiştirmiştim :)

Kendi programıyla sorunsuz çalışıyor ancak Broadlink "Bilinmeyen Cihaz Türü" diyor ve E-Control'den kontrol edemiyorum :( Banggood'a yazdım bakalım ne diyecekler. Kitapcığında E-controlle uyumlu resimler var ama tanıtamadım bir türlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Honyar'ın aşağıdaki ürününü 34,36 USD'a almıştım:

http://www.banggood.com/BroadLink-DNA-HONYAR-Smart-Home-WiFi-Socket-Plug-Extension-with-USB-Port-Remote-Control-p-1011508.html

Dün geldi, ucu US tipi çıktı, yazdım, 2 USD refund yapacaklar, ben zaten ucunu kesip değiştirmiştim :)

Kendi programıyla sorunsuz çalışıyor ancak Broadlink "Bilinmeyen Cihaz Türü" diyor ve E-Control'den kontrol edemiyorum :( Banggood'a yazdım bakalım ne diyecekler. Kitapcığında E-controlle uyumlu resimler var ama tanıtamadım bir türlü?

hocam ucunu kesme olayını biraz açarmısın. varsa kesilmişin bir resmini gönderirmisin

• Ucunu kesmekten kastım, elektrik prizini değiştirmek, amerikan tipiydi prizi, kesip bizim fişlerden taktım.

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    ben sandım prizin ucundaki demileri kestin :)
  • quote:

Şimdi söküp baktım aslında akıllı bağlantı için yer var ama duvarı yapan usta sağolsun alçıyla sıvayla artık neyse orayı doldurmuş. Biraz tornavida ile açtım önünü ama vida girer mi bilemedim.

montajlı halinin fotoğrafı varmıdır ?

montaj işi kolay mı bağlantı şeması falan

• Avrupa tipi TC2'lerde o sıkıştırma aparatı yoksa onlarda da problem var demektir :( Bahara doğru evi boyatacağım, tüm TC2'lerin montajını o dönem yapmayı düşünüyorum, bir ara Karaköy'e gidip EU tipi duvar yuvaları alacağım (Aliexpress'de 2 USD ve üstü, Karaköy'de deneyip almayı düşünüyorum). Keza TC2'lerin yanına uygun, kristal çerçeveli prizler de alacağım. Aliexpress'den deneme amaçlı sipariş verdiğim Livolo priz TC2'den küçük çıktı, TC2 86x86 mm, Livolo 80x80 mm yanyana çirkin dururlar.

http://www.aliexpress.com/item/EU-standard-Crystal-toughened-glass-panel-power-socket-16A-wall-socket-germany-socket-AC110-250V-free/1738621225.html

Bu model bulabildiğpim en ucuz 86x86 cam çerçeveli priz...

• quote:

Tasker plugin'ni satın aldım (12.4 TL) ancak A1'i desteklemiyor, o yüzden kafamdaki ısı/ışıkla ilgili senaryoları hayata geçirme şansım yok :( Tasker ilginç bir program incelemekte fayda var ama Broadlink'in tüm ürünlerini desteklemiyor, umarım S1'i destekler...

RM Plugini yazan kişiye ürünler ile ilgili mail attım, gelen cevap.
    "A1, S1C are not actionable devices. I have no plan for them yet"

RM plugin Contros'u SPMini olarak görüyor ama tam olarak kontrol edemiyor onu söyledim elinde cihaz yokmuş onunla ayrıca ilgilenecekmiş.
    RM Pro ve TC2 sıkıntısız kontrol edilebiliyor.
  • Ben de A1 için yazışmıştım, aynı cevabı vermişti :) A1'in sıcaklık/ışık/ses gibi bilgiler sunduğunu ve bunlarla action tanımlanabileceğini yazdım, cevap dönmedi :)

Benim için gereksiz bir harcama oldu...
  • quote:

Ben de A1 için yazışmıştım, aynı cevabı vermişti :) A1'in sıcaklık/ışık/ses gibi bilgiler sunduğunu ve bunlarla action tanımlanabileceğini yazdım, cevap dönmedi :)

Benim için gereksiz bir harcama oldu...

Trial sürümü vardı satın almadan önce keşke deneseydiniz.

EU tipi duvar yuvasının linkini alabilirmiyim nasıl bir şeymiş merak ettim :)
  • Deneme sürümü 1 hafta indirip kurcalayamamıştım, sonra satın aldım, parasında değilim, umarım geliştirmeye devam eder adam. Broadlink yazılım konusunda çok kötü, ben olsan PC tabanlı bir program yapıp senaryo vbleri görsel olarak tanımlatıp telefona aktartırım...

EU soketli olan:

http://www.aliexpress.com/item/BroadLink-UK-TC2-1gang-Wall-Light-Switch-wall-single-biswitch-wireless-remote-control-home-automation-Broadlink/32339069742.html?spm=2114.031010208.3.11.d08b4l&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

• quote:

Deneme sürümü 1 hafta indirip kurcalayamamıştım, sonra satın aldım, parasında değilim, umarım geliştirmeye devam eder adam. Broadlink yazılım konusunda çok kötü, ben olsan PC tabanlı bir program yapıp senaryo vbleri görsel olarak tanımlatıp telefona aktartırım...

EU soketli olan:

http://www.aliexpress.com/item/BroadLink-UK-TC2-1gang-Wall-Light-Switch-wall-single-biswitch-wireless-remote-control-home-automation-Broadlink/32339069742.html?spm=2114.031010208.3.11.d08b4l&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

denemek için bir tane sipariş versem mi acaba yoksa aliexpress kampanyasını bekleyip bir kaç tane birden mi alsam

• Bence 1 adet al, montajı vb aklına yatarsa, daha sonra kampanya bekleyip öyle al :) Neticede zararın 2-3 USD olur, aklına da yatmış olur...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.