Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

orvibo nasıl arkadaşlar ? ürünlerini kullanan oldu mu?

KARDEŞ
    Ben araştırdım orvibo vb. Firmaların uygulamalarını yükledim en mantıklısı broadlink olduğu için onun ürünlerini toparlamaya başladım. Ayrıca diğer firmaların benzer ürünlerin fiyatları da aşağı yukarı aynı. Eğer sen gerçekten almayı düşünüyorsan yukarıdaki bir arkadaş 120 tl ye Satıyor. bir ay beklemek zorunda kalmazsın. Eğer yakınlarda ise de deneme imkanı bulursun.

Orvibo bana daha güzel gibi geldi sipariş verdim bakalım ne zaman gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

quote:

orvibo nasıl arkadaşlar ? ürünlerini kullanan oldu mu?

KARDEŞ
    Ben araştırdım orvibo vb. Firmaların uygulamalarını yükledim en mantıklısı broadlink olduğu için onun ürünlerini toparlamaya başladım. Ayrıca diğer firmaların benzer ürünlerin fiyatları da aşağı yukarı aynı. Eğer sen gerçekten almayı düşünüyorsan yukarıdaki bir arkadaş 120 tl ye Satıyor. bir ay beklemek zorunda kalmazsın. Eğer yakınlarda ise de deneme imkanı bulursun.

Orvibo bana daha güzel gibi geldi sipariş verdim bakalım ne zaman gelicek

orvibo tasarım olarak güzel duruyor ama,ürün çeşitliliği azdı.
    belki yenileri eklemişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Eğer bağladığınız lamba LED ise, bunu lambanın faz ve nötürü arasına köprü olarak takıyorsunuz, aksi halde LED ışığında titreme oluyor. Normal flamanlı lambalarda gerek yok...

• quote:

Bangood sitesinden Broadlink Kampanyası

tüm ürünlerde ücretsiz kargo, isteyen 1.60 dolara takip numarası..

kapı sensorü yoğun talep üzerine 9.99 dolar a yükselmiş fiyatı :(

ayrıca orvibo yeni güvenlik kapı ve hareket sensörleri için ön siparişe başlamış
    http://www.banggood.com/ORVIBO-Alarm-Mini-WiFi-Smart-Motion-Sensor-PIR-Home-System-Remote-Control-p-1027135.html

tasarım olarak broadlink den biraz daha estetik gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 6 Ocak 2016; 21:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Eğer bağladığınız lamba LED ise, bunu lambanın faz ve nötürü arasına köprü olarak takıyorsunuz, aksi halde LED ışığında titreme oluyor. Normal flamanlı lambalarda gerek yok...

Teşekkür ederim hocam.

• Bu zamana kadar kankun ve lonhand ın akıllı prizlerini kullandım kankun bi bağlanıyor bi bağlanmıyordu.lonhand ise daha iyi gibiydi..böyle hiç hiç sorunsuz bağlandığınız smart plug varmı.bu dediği. Sorun 3g den oluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

Selam,

Buna 3 tür jumper ayarı yapmışlar.

Jog---- press one button is ON . loosen your finger on the same button is OFF .need one channel switch and one buttons remote control )
    Self -lock----- press one button for one time is ON .press the same button again is OFF .need one channel switch and one buttons remote control
    Inter-lock-------press one button is ON , press another button is OFF . (need one channel switch and 2 buttons remote control)

self lock da inter lock da benim sistemle uyumlu çalışır diye düşünüyorum. Durdurmak için aynı tuş ( self lock) yada diğer tuşa ( inter lock) basmak gerekiyor.

Evdeki anahtarı kapatmasak da sistemde herhalde motor tarafında bir güvenlik var. Kendisi sona gelip panjur tam açılıp bitince, yada tam kapanınca duruyor. Düğmeyi geri ortaya almak zorunda değilim.

Birde Türkiye'den bunu buldum:
    http://www.kontal.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=70
    Bu da RM Pro ile anlaşır gibi duruyor.

evet oluyormuş. benim dediğim de jog oluyormuş odüğmeyi bırakınca off, a ya basınca yukarı, b ye basınca aşağıya inmesi için düzenlenebilir. ama bu rm pro da biraz sıkıntı yaratır. çünkü telefonda tuşa sürekli basma diye bir olay yok.

basılı tutarak kaydedersen belki rm iş görebilir.
    kumandalı müzik setinde bir sonraki şarkıya geçmek için bir kere,şarkıyı ilerletmek için basılı tutmam gerekiyordu.
    rm pro ya tanıtırken iki farklı tuş oluşturdum, birincisine bir kere bastım diğerine basılı tuttum.
    eğer istediğiniz böyle bişey ise...

arkadaşlar ben perde için malzemeler almıştım. uygulamayı gerçekleştirdim.
    tek pencere için yaptım şimdilik. vaktim yoktu ve biraz zahmetli geldi o yüzden tek camda denedim uyguladım ve bıraktım. çok kesme delme işi oldu kornişte o yüzden zahmetli oldu.

rm-pro da basarak uzun kayıt işi 10sn ile sınırlı gibi geldi. çünkü 30 saniye basılı tutarak kaydediyorum kumandayı fakat 10saniyede duruyor. senaryo ile 3 kere arka arkaya ekledim o şekilde tamamen açtırabildim perdeyi. aynı şekilde kapattırıyorum.
    resimleri çektiğimde eklicem. ama gerçekten tefarruatlı oldu.

bu arada kullandığım aletler tek cam için;
    4lü rf röle modülü (tek cam için 2 röleyi kullanıyorum)
    2 adet limit switc
    1 adet 100rpm mini motor
    3metre 5mm lik trigier kayış 3d yazıcılar için olan
    2 adet bunun için dişli.

• A1 için sıcaklık hassasiyeti için neden güncelleme yok hala ki?
    aralık seçimi özelleştirilebilir olmalı bence.

birde s1c için alarmın müzüğü değiştirilebilmeli. telefonun normal bildirimi çalıyor hiç birşey farkedilmiyor.
    ysazılım konusunda broadlink zayıf geldi bana.
    hevesim kaçmadı desem yalan olur
  • S1c sahibi olan arkadaşlar cihazınızın versiyonu nedir ? v39 mu?
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    Broadlink'in prizlerini sorunsuz kullanıyorum, bağlanmama derdi yok...
  • quote:

S1c sahibi olan arkadaşlar cihazınızın versiyonu nedir ? v39 mu?

Evet bendeki S1C v39
  • quote:

A1 için sıcaklık hassasiyeti için neden güncelleme yok hala ki?
    aralık seçimi özelleştirilebilir olmalı bence.

birde s1c için alarmın müzüğü değiştirilebilmeli. telefonun normal bildirimi çalıyor hiç birşey farkedilmiyor.
    ysazılım konusunda broadlink zayıf geldi bana.
    hevesim kaçmadı desem yalan olur

aforizma
    mail yazmak lazım deidğin gibi
    bu aralar fazla güncelleme gelmiyor
    yalnız diğer ev otomosyon uygulamaları daha karmaşık ama yine de broadlink uygulamayı daha güzel hale getirmeli..

dx sitesinde broadlink hava temizleme ürünü buldum 490 tl :)
    http://www.dx.com/p/broadlink-dna-ta-001-desktop-pm2-5-formaldehyde-remover-air-purifier-filter-black-377531#.Vo7D3DYq7mc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 7 Ocak 2016; 22:01:42 >

• Broadlink Türkiye sahibindendeki TC2 ilanlarımı da iptal ettirtmiş :) Komik arkadaşlar :D
  • Bende bu konularla ilgilenmeye başladım internette sizin yazılarınızı gördüm bu konuda önderlik yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Bu aşamada acemiliğimi bağışlayarak bir soru sorayım:
    1- Ben bu cihazları dışardan (ev dışında telefondan internetle) kontrol edebiliyor muyum özellikle home security ürünleri için
    2- Ev güvenlik ürünlerinde alarm seçeneği mevcut mudur?
    Maddi sebeplerden ötürü mecburen bir iki ay almayı erteledim fakat merakım çok yüksek hala bu konuda çok teşekkürler ilginize...
  • aykutsahin_07 A kullanıcısına yanıt
    Ev güvenlik sistemin henüz elime geçmedi ama; Broadlink'in her ürününü 3G ya da WiFi üzerinden kontrol edebiliyorsunuz...

Bu arada arkadaşlar bir WiFi camera bağlamak istiyorum eve, Broadlink C2S dışında başka kamera kullanan var mı? Önerebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07

Bende bu konularla ilgilenmeye başladım internette sizin yazılarınızı gördüm bu konuda önderlik yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Bu aşamada acemiliğimi bağışlayarak bir soru sorayım:
    1- Ben bu cihazları dışardan (ev dışında telefondan internetle) kontrol edebiliyor muyum özellikle home security ürünleri için
    2- Ev güvenlik ürünlerinde alarm seçeneği mevcut mudur?
    Maddi sebeplerden ötürü mecburen bir iki ay almayı erteledim fakat merakım çok yüksek hala bu konuda çok teşekkürler ilginize...

1. Evde internet bağlantısı kopmadığı sürece isterseniz papua yeni gineye gidin yine kontrol edebilirsiniz. Tek ihtiyacınız elinizdeki telefon yada tablet internete bağlı olsun.
    2. Alarm seçeneği var evet. Sireni çok aşırı bir ses çıkarmıyor fakat. Kapı sensörleri ve hareket sensörleri var. Alarm modunda eğer hareket algılarsa telefonunuza uyarıda geliyor. Bunların yanında kapı açıldığında yada hareket algılandığında diğer cihazlar ile etkileşime girebiliyor isterseniz. (örn:kapı açılında ışıkları yak, hareket algılanınca TV yi aç)

Umarım en yakın zamanda başlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Bu zamana kadar kankun ve lonhand ın akıllı prizlerini kullandım kankun bi bağlanıyor bi bağlanmıyordu.lonhand ise daha iyi gibiydi..böyle hiç hiç sorunsuz bağlandığınız smart plug varmı.bu dediği. Sorun 3g den oluyordu

Sanırım Broadlink SP CC en stabil sorunsuz çalışan cihaz. Açık/Kapalı bilgisi de mevcut
  • quote:

Bu TC2 kare versiyon mu yoksa arkası yuvarlak mı ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.