Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki 3 adet fazla Contros'u sahibinden üzerinden satışa koymuştum, Broadlink Türkiye şikayet etmiş, ilanım iptal oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Elimdeki 3 adet fazla Contros'u sahibinden üzerinden satışa koymuştum, Broadlink Türkiye şikayet etmiş, ilanım iptal oldu :D

kullanılmış olarak koy.
    bu yapılan çok saçma bence. ozaman apple türkiyede , amerikadan avrupadan getirilip satış için açılan ilanları kaldırsın.
  • quote:

Elimdeki 3 adet fazla Contros'u sahibinden üzerinden satışa koymuştum, Broadlink Türkiye şikayet etmiş, ilanım iptal oldu :D

terbiyesizlik etmişler bencede...bence sende sahibinden.com u şikayet et veya neden kaldırdınız diye hesap sor..
  • broadlink türkiye fahiş fiyatlar ile satmak için yakında gümrüğe de şikayette bulunur.
    aliexpressden ürün alıyorlar diye :)

@wellwet
    bence sen buralardan satmaya çalış boşver sahibinden.com u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 4 Ocak 2016; 10:59:27 >
  • Bugün
    Aliexpress ve e-bay'deki farklı satıcılardan
    - RM Pro
    - A1
    - TC1
    - SP3
    alarak aranıza katıldım. :)
    Gelince kurcalayacağız artık.
  • Kaldırılma gerekçesi:

556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereği ilanınızda yer alan ürünün sahibinden.com’da satılabilmesi için “marka ya da isim hakkı” sahibinden izin alınması gerekmektedir. Yetkili satıcıdan alınmış fatura, ürün ihracat belgesi, satış yetkisi belgesi vb. gibi hak sahibinden izin aldığınızı gösteren belgeyi 0 216 601 11 11 numaralı faksımıza iletmeniz durumunda ilanınız yeniden değerlendirmeye alınacaktır
  • Bangood'dan 2 Adet S1C kapı sensörü (adedi 8,99 USD'den) DX.COm'dan da 1 adet S1C seti aldım, orada 46,11 USD ama yılbaşı öncesi 3 USD hediye çeki gelmişti DX'den, onu kullanınca 43,11 USD'ye geldi. Ucuz bulursam 1 PIR daha alacağım. Posta kutularınıza bakın, sizde de 3 USD gift kart geldiyse 43,11 çok iyi bir fiyat...
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Kapı kilidi çok güzel bir ürün ama inanılmaz pahalı.

RM ile kontrol edilebilecek değişmeyen kod ile çalışan bir kilit sistemi bulmak lazım.
  • quote:

Kaldırılma gerekçesi:

556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereği ilanınızda yer alan ürünün sahibinden.com’da satılabilmesi için “marka ya da isim hakkı” sahibinden izin alınması gerekmektedir. Yetkili satıcıdan alınmış fatura, ürün ihracat belgesi, satış yetkisi belgesi vb. gibi hak sahibinden izin aldığınızı gösteren belgeyi 0 216 601 11 11 numaralı faksımıza iletmeniz durumunda ilanınız yeniden değerlendirmeye alınacaktır

2 el ürün olarak istediği gibi satabilir. O zaman sahibinden.com - gittigidiyor.com da satılan bütün ürünlere faturamı soruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

Kapı kilidi çok güzel bir ürün ama inanılmaz pahalı.

RM ile kontrol edilebilecek değişmeyen kod ile çalışan bir kilit sistemi bulmak lazım.

çalışma mantığı ve uyumluluk konusunda email gönderdim bakalım ne diyecekler
    aliexpress de parmak izi ile buldum ama ne kadar uyumlu olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Bu cosa nın sahibi en son 3-5 gün içinde broadlink Rm pro benzeri bir ürün üretiyordu
    Herhalde üretime başlarken sesi kesildi hala yerine gelmedi ki uzaktan takip ediyor forumu.

En son mesajım da s1c güvenlik sistemini paylaşmıştım 46 dolar yaklaşık 140 tl civarında.
    Bu fiyata alınabilecek en uygun cepten kontrollü ev güvenlik sistemi.İçiniz biraz daha rahat.

Tüm uzaktan takip eden arkadaşların broadlink.com.tr sitesinde yeralan videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum.

Eski adı ile ceptenkontrol yeni adı ile rovline yeni ürünler tasarlamış
    Özellikle kapı kilidi çok ilgimi çekti.fiyat baya pahalı ama
    http://www.rovline.com/akilli-kapi-kilidi-2

Selam,
    Rovline modüller RM pro ile kumanda edilebiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

Bu cosa nın sahibi en son 3-5 gün içinde broadlink Rm pro benzeri bir ürün üretiyordu
    Herhalde üretime başlarken sesi kesildi hala yerine gelmedi ki uzaktan takip ediyor forumu.

En son mesajım da s1c güvenlik sistemini paylaşmıştım 46 dolar yaklaşık 140 tl civarında.
    Bu fiyata alınabilecek en uygun cepten kontrollü ev güvenlik sistemi.İçiniz biraz daha rahat.

Tüm uzaktan takip eden arkadaşların broadlink.com.tr sitesinde yeralan videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum.

Selam,

bu markayı ilk defa duydum. sitesine girdim baktım aliexpresste satılan bütün ürünleri toplamış fahiş fiyata satıyor :)

Sorunun cevabına gelirsek. 4-5 ürün baktım RF ve 433 mhz yani rm pro ile çalışır.

edit:

3 katından daha fazla bir fiyat
    http://www.rovline.com/akilli-termostat-1

http://www.aliexpress.com/item/868MHz-Wireless-Boiler-Room-Controller-Heating-Thermostat-Weekly-Programmable-With-Backlight-App-Remotely-Control-With-Gateway/32590299248.html?spm=2114.01020208.3.27.8ZiyuP&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 5 Ocak 2016; 9:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

quote:

Selam,

bu markayı ilk defa duydum. sitesine girdim baktım aliexpresste satılan bütün ürünleri toplamış fahiş fiyata satıyor :)

Sorunun cevabına gelirsek. 4-5 ürün baktım RF ve 433 mhz yani rm pro ile çalışır.

edit:

3 katından daha fazla bir fiyat
    http://www.rovline.com/akilli-termostat-1

http://www.aliexpress.com/item/868MHz-Wireless-Boiler-Room-Controller-Heating-Thermostat-Weekly-Programmable-With-Backlight-App-Remotely-Control-With-Gateway/32590299248.html?spm=2114.01020208.3.27.8ZiyuP&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6149

Alıntıları Göster
    iyiymiş :)

Benim evde panjurlar elektrikli ama düğmeleri camın kenarında. Bunlara aslında "http://www.rovline.com/perde-panjur-modul " böyle birşey ekleyerek hem tek nektodan heö uzaktan kumanda etmeyi planlıyorum. "Ali"de bunun muadilini gören oldu mu? Ne diye aramalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 5 Ocak 2016; 10:46:34 >

• bkerem kullanıcısına yanıt
    evindeki sistemde
    kaç düğme var?
    işlevi nedir?
    nasıl çalışıyor (bir kere mi basıyorsun yoksa sürekli elin düğmedemi)?
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Düğmelerin 3 pozisyonu var. Yukarı-aşağı ve ortada durma modu.
    Yukarı basıp bırakırsanız, panjur yukarı çıkoyor ve sona gelince kendi duruyor. Arada durdurmak isterseniz düğmeyi "orta" konuma almak gerekiyor.

şöyle birşey buldum:http://www.aliexpress.com/item/AC220V-1CH-RF-switch-module-control-motor-for-roller-shutter-rf-wireless-220v-power-control-learning/32562033064.html?spm=2114.01020208.3.19.6epvEM&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_9892,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

sanki bu iş yapar gibi ama emin olamadım.

• quote:

Düğmelerin 3 pozisyonu var. Yukarı-aşağı ve ortada durma modu.
    Yukarı basıp bırakırsanız, panjur yukarı çıkoyor ve sona gelince kendi duruyor. Arada durdurmak isterseniz düğmeyi "orta" konuma almak gerekiyor.

şöyle birşey buldum:http://www.aliexpress.com/item/AC220V-1CH-RF-switch-module-control-motor-for-roller-shutter-rf-wireless-220v-power-control-learning/32562033064.html?spm=2114.01020208.3.19.6epvEM&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_9892,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

sanki bu iş yapar gibi ama emin olamadım.

bende geçen aldım bundan.

düğmeye yukarı doğru bastığında ve panjur tamamen açıldıktan sonra düğmeyi manuel olarak ortaya getiriyormusun? niye soruyorum dersen eğer getirmiyorsan motora akım gidecek ve yukarı açmaya çalışacak sürekli, hem elektrik sarfiyatı hemde motor zorlanacak açılmadığı için. Eğer motorda yada düğmede böyle bir şey için akım kesici yoksa tabiki.

bu rf röle dediğim gibi bende var ve bu sistem için uygun. a basılı tutarak açarsın b ye basılı tutarak kapatırsın. elini çektiğinde durur.
    a ya bir kere basıp tamamende açar b ye basıp tamamende kapatır ama 3. düğme olmadığından durdurma nasıl olur ona aklım ermiyor.
    aforizma bir ara kovalıyordu bunu. o cevap verir

• Selam,

Buna 3 tür jumper ayarı yapmışlar.

Jog---- press one button is ON . loosen your finger on the same button is OFF .need one channel switch and one buttons remote control )
    Self -lock----- press one button for one time is ON .press the same button again is OFF .need one channel switch and one buttons remote control
    Inter-lock-------press one button is ON , press another button is OFF . (need one channel switch and 2 buttons remote control)

self lock da inter lock da benim sistemle uyumlu çalışır diye düşünüyorum. Durdurmak için aynı tuş ( self lock) yada diğer tuşa ( inter lock) basmak gerekiyor.

Evdeki anahtarı kapatmasak da sistemde herhalde motor tarafında bir güvenlik var. Kendisi sona gelip panjur tam açılıp bitince, yada tam kapanınca duruyor. Düğmeyi geri ortaya almak zorunda değilim.

Birde Türkiye'den bunu buldum:
    http://www.kontal.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=70
    Bu da RM Pro ile anlaşır gibi duruyor.

• quote:

Selam,

Jog---- press one button is ON . loosen your finger on the same button is OFF .need one channel switch and one buttons remote control )
    Self -lock----- press one button for one time is ON .press the same button again is OFF .need one channel switch and one buttons remote control
    Inter-lock-------press one button is ON , press another button is OFF . (need one channel switch and 2 buttons remote control)

self lock da inter lock da benim sistemle uyumlu çalışır diye düşünüyorum. Durdurmak için aynı tuş ( self lock) yada diğer tuşa ( inter lock) basmak gerekiyor.

Evdeki anahtarı kapatmasak da sistemde herhalde motor tarafında bir güvenlik var. Kendisi sona gelip panjur tam açılıp bitince, yada tam kapanınca duruyor. Düğmeyi geri ortaya almak zorunda değilim.

evet oluyormuş. benim dediğim de jog oluyormuş odüğmeyi bırakınca off, a ya basınca yukarı, b ye basınca aşağıya inmesi için düzenlenebilir. ama bu rm pro da biraz sıkıntı yaratır. çünkü telefonda tuşa sürekli basma diye bir olay yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Selam,

evet oluyormuş. benim dediğim de jog oluyormuş odüğmeyi bırakınca off, a ya basınca yukarı, b ye basınca aşağıya inmesi için düzenlenebilir. ama bu rm pro da biraz sıkıntı yaratır. çünkü telefonda tuşa sürekli basma diye bir olay yok.

basılı tutarak kaydedersen belki rm iş görebilir.
    kumandalı müzik setinde bir sonraki şarkıya geçmek için bir kere,şarkıyı ilerletmek için basılı tutmam gerekiyordu.
    rm pro ya tanıtırken iki farklı tuş oluşturdum, birincisine bir kere bastım diğerine basılı tuttum.
    eğer istediğiniz böyle bişey ise...

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Burada önemli olan sinyalin akıllı olmaması, çünkü RM ye öğretilen sinyal değişince RM akıllı kumanda gibi kriptoyu bilmediği için çalışmıyor. Bahçede kayar kapı kontrolünde başıma geldi.
    Bunu sormak lazım, eğer değişken değilse yada değişkenlik iptal edilebiliyorsa çalışır sıkıntı olmaz, çokta keyifli olur.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.