Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

Bozulursa da öğrenmiş oluruz

hocam sen zengin birine benziyorsun. deneyip banada haber versen çok iyi olur

Bu güzeldi

SP mini ile Nasıl bir sıkıntın var kardeş
    Bende şu an çalışıyor senin dediğin versiyonda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Linki yazıyorum update diyorum biraz bekleyim "network overtime" uyarısı veriyor.
    Firmware Update kısmına geri geldiğimde yeni update var diyor (önceden yoktu), 07.02.2015 tarihli v29 diye.
    Buna update yap dediğimde cihazı kontrol edebiliyor olmama rağmen cihaz ile aynı ağda olun diye uyarı veriyor.

Sizin yerinize denedim Sorunu bildirin bakalım ne cevap vericekler.

Burayi okumadan bende denemistim. Ayni seyleri yazmak icin girdim.

Sorunuda video cektim yollayacam. Gelen cevabi paylasirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

arkadaşlar rm pro kendi kendine gün aşırı mesaj gönderme özelliğini iptal ediyor. nedendir anlamadım. bilgisi olan ya da yaşayan var mı?

Kardeş
    Senin perde olayı ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

arkadaşlar rm pro kendi kendine gün aşırı mesaj gönderme özelliğini iptal ediyor. nedendir anlamadım. bilgisi olan ya da yaşayan var mı?

Kardeş
    Senin perde olayı ne oldu

hocam sipariş verdiğim malzemelerin hepsi gelmedi. geldiği gibi denemelerimi paylaşacağım.
    şu an motorlar ve röle eksik.
    kayış switch ve rulmana benzer şeyler geldi.
    beklemedeyim.
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Aynı ağdayız zaten, problem aynı ağda olmamıza rağmen neden değilmişiz gibi hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accipiter18

Arkadaşlar dün yaptığım kapı otomatiği sistemini söktüm çizimdeki gibi bağlantıyı yaptım evet adaptörsüz sistem çalıştı.Tek sorun zil çaldığında hoparlörden ses biraz kısık geldi.Mecbur kalınırsa adaptör olmadanda bu şekilde çalışıyor.AUDİO diafon modelleri farklı olsada kullandığı kablo hepsinde aynı DT8 kablo öncelikle pembe ve gri kablo arasını ölçerseniz 12v DC göreceksiniz.
    Mantık şu;son resimdeki gibi kontaklar açıkken 6 ve 7 nolu uçta 12v ölçüyorsunuz butona bastığınızda devreyi tamamlayıp kapı otomatiği açılıyor basılı iken 6 ve 7 nolu uçta voltaj sıfır oluyor.butonu bıraktığınızda tekrar 12 v.

@accipiter18

hocam cihaz sonunda geldi.:)
    kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ?
    diafona zarar vermek de istemiyorum.
    bu ince kabloları nereden bulabilirim ? 0,75*2 lik var ama kalın durur diye düşünüyorum.

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Elektrikçiler de işini görecek parça kablolar vardır yada elektrikçiden 1mt köken kablosu iste oda işini görür.
    Uygun 12v adaptör ile resimde görünen + - bağlantı yerine bağla şekilde görünen 1 lamba girişinin yapıldığı yerden 2 kabloyu bağla diğer ucularını diafonun hangi butonunu kullanacaksan o buton uçlarına bağla kolay gelsin

• quote:

Elektrikçiler de işini görecek parça kablolar vardır yada elektrikçiden 1mt köken kablosu iste oda işini görür.
    Uygun 12v adaptör ile resimde görünen + - bağlantı yerine bağla şekilde görünen 1 lamba girişinin yapıldığı yerden 2 kabloyu bağla diğer ucularını diafonun hangi butonunu kullanacaksan o buton uçlarına bağla kolay gelsin

com nd ve nc olaylarını da çözdüm

teşeekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

bu şekilde bağlantı kuracam diafona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 24 Aralık 2015; 13:50:33 >

• Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum 21.12.2015 tarihinde iphone 2.5.6 sürümü yayınlandı bende yükledim bu versiyonla birlikte 3g bağlantısı ofline a geçti şu anda sadece wifi den bağlanabiliyorum. sizdede bu sorun oluştumu çözümü bilen varsa yardım bekliyorum.
  • gbor G kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bağlanamadım evdeki interneti kapatıp açtım düzeldi.

Hocam cihazı bas bırak şeklinde ayarlayın röle sürekli çekili kalmasın

• quote:

Hocam cihazı bas bırak şeklinde ayarlayın röle sürekli çekili kalmasın

Kumandasından mı ayarlayacağız hocam

Alıcının üzerinde 3 lü pin vardır pinlerin üzerinde küçük bir plastik parça var o plastik parçayı çıkar yada yer değiştir deneyerek bulursun bendekinde çıkarmıştım.

• quote:

Alıcının üzerinde 3 lü pin vardır pinlerin üzerinde küçük bir plastik parça var o plastik parçayı çıkar yada yer değiştir deneyerek bulursun bendekinde çıkarmıştım.

çok teşekürler verdiğiniz bilgiler için tekrardan.
    köken kablosu da telefon kablosu diye geçiyor bu arada
    Evet telefon kablosu ama elektrikçiden telefon kablosu istediğinizde tek damarlı kablo veriyorlar köken kablosu çok damarlı yumuşak bir kablo bağlantısı kolay olur

• marcelor kullanıcısına yanıt
    Ne oldu, daha cevap gelmedi mi ?
  • quote:

Ne oldu, daha cevap gelmedi mi ?

Valla videoya cektim hatayi youtube koyup yollayacaktim ama vaktim olmadi

• quote:

Evet telefon kablosu ama elektrikçiden telefon kablosu istediğinizde tek damarlı kablo veriyorlar köken kablosu çok damarlı yumuşak bir kablo bağlantısı kolay olur

Sonunda röle yi dimağına bağladım
    Fakat röle üzerinde ki lamba yanmıyor
    Bir de kumandayı röleve tanıyamadım galiba

+ ve - ler de mi sorun var ki

multimetre ile DC önce 6 ve 7 yi ölçtüm 12.43 volt gibi bişeyler çıktı
    sonra da röle de ki A ve B yi ölçtüm bu da benzer voltlar çıktı.

siyah ve kırmızı ucun yerini değiştirince -12,43 volt gibi bişeyler çıkıyor.

multimetre de siyah uc COM da, kırmızı uç V yazan yerde,gösterge de DC kısmında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 26 Aralık 2015; 14:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbor

Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum 21.12.2015 tarihinde iphone 2.5.6 sürümü yayınlandı bende yükledim bu versiyonla birlikte 3g bağlantısı ofline a geçti şu anda sadece wifi den bağlanabiliyorum. sizdede bu sorun oluştumu çözümü bilen varsa yardım bekliyorum.

Teşekkürler accipiter18 dediğin gibi modemi kapatıp açınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbor -- 27 Aralık 2015; 21:31:30 >
  • Arkadaslar, bisey sorucam. Bazi sayfalarda rm pro'nun rm2 nin update i olduguna dair bazi yazilar var. Ayrica, merak ediyorum. Bazi rm prolarin ustu ucgen gibi olan kismi gri bazilsrinin ise siyah. Sanirim rm2 ile rm proyu ayiran sey de bu. Bilgisi olan vat mi bu konuda? Ben rm pro ile rm2 ayni urun saniyodum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.