Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Access Point'e ekli ise dışardan görmemesinin sebebi, Modeme dışardan erişirken MAC adresi kontrol ediyor olması olabilir. Access pointe bağlı olunca MAC'ler farklı olacaktır?

Ben 433 olanını aldım...
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Ama şöyle birşey var. s1c ve sp pro'da bir sorun yok onları sorunsuz kullanıyorum.
    ve ap'den başka bir alternatifim yok. çözüm için yapabileceğim bir ayar varmı?
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok :( Broadlinke mail atmayı denediniz mi?
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    bugün atayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Ama şöyle birşey var. s1c ve sp pro'da bir sorun yok onları sorunsuz kullanıyorum.
    ve ap'den başka bir alternatifim yok. çözüm için yapabileceğim bir ayar varmı?

433 mhz ve 315 mhz gibi bi frekanslar var
    Türkiye de kullanılan 433 mhz, diğeri daha çok güvenlik konusu için kullanılıyormuş.

Access point ile ilgili olarak eğer yapabiliyorsanız, ana modemin ip değeri mesela 192.168.1.1 ise bunun değerini de 192.168.1.1 yapabilirseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bende kablo ile access point kullanıyordum,ip si 192.168.2.1 di sorun çıkarıyordu. Sonra ip sini değiştirdim 192.168.1.1 yaptim srun çözülmüş gibiydi. Şu an işime yaramadığı için iptal ettim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde zaten hocam. normalte ap nin ip adresi farklı ama onu aynı yaptım. evde ap yokmuş gibi şuan direkt modeme bağlanıyormuşum gibi gözüküyorum.
  • Rm pro ile ilgili 27 dolar fiyat buldum. Turkiyeye de gonderiyo yaziyo. Gerci adam rm pro yazmamis ama rf ve ir calistirabilir yazmis. Bu sanirim rm pro demek diil mi?
    http://www.ebay.com/itm/Broadlink-Smart-Home-Controller-Universal-Remote-Control-Center-Wireless-Remote-/301723537749?hash=item46401fd155:g:jL0AAOSwNSxVZzUr
    Baska urun isteyen var mi? Adama yazmisken komple urunler icin pazarlik edelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım buradaki çoğu arakadaşta vardır RM Pro. Talep olursa da fazla adetliye gitmeyin, gümrük sorunu yaşamayın, astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Keza 1-2 USD kazanacağım diye malı al, parasını tahsil et, diğer arkadaşlara gönder... ne kadar anlamlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanblues

Rm pro ile ilgili 27 dolar fiyat buldum. Turkiyeye de gonderiyo yaziyo. Gerci adam rm pro yazmamis ama rf ve ir calistirabilir yazmis. Bu sanirim rm pro demek diil mi?
    http://www.ebay.com/itm/Broadlink-Smart-Home-Controller-Universal-Remote-Control-Center-Wireless-Remote-/301723537749?hash=item46401fd155:g:jL0AAOSwNSxVZzUr
    Baska urun isteyen var mi? Adama yazmisken komple urunler icin pazarlik edelim.

hiçbiryerde broadlink yazısını görmedim pek sağlam gibi durmuyor
    Sen aliexpress e yoğunlaş..

Ebay da pek pazarlık yapmıyorlar.

• Baslikta broadlink yaziyo.rm pro yazmiyo sadece.
    Bitek rm pro icin degil diger urunler icin de hem fiyat hem tedarik sordum adama. Eger 1-2 dolar farkedecekse dediginiz dogru. Ama daha fazla farkedebilir diye düşünüyorum. Ayrica urunleri toplu getirmek kesinlikle makul degil. Urunleri dogrudan isteyen kisilere kargo yapip yapamayacagini ve kargo yapilacak urunlerin tutarini gumruk sartlarina gore ayri ayri kargo yapip yapamayacagini ayrica konusmayi düşünüyorum. Ama isteyen yoksa ben kendim icin zaten siparis edicem o ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanblues -- 14 Aralık 2015; 22:24:43 >
  • quote:

bu şekilde zaten hocam. normalte ap nin ip adresi farklı ama onu aynı yaptım. evde ap yokmuş gibi şuan direkt modeme bağlanıyormuşum gibi gözüküyorum.

Tüm cihazlara starik ip veemek lazım o zaman. Mesela notebook için 192.168.1.10, masaüstü için 192.167.1.20 vb. tabi broadlink ürğnleri için mac adresinden bulup onlarada verilebilir diye düşünğyorum

Çünkü hem ana modem ip dağıtıyor hem de ap, tilgin modem de bununla ilgili var, resmini çekip ekleyeyim sende ona göre mıdemini ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 15 Aralık 2015; 6:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

Tüm cihazlara starik ip veemek lazım o zaman. Mesela notebook için 192.168.1.10, masaüstü için 192.167.1.20 vb. tabi broadlink ürğnleri için mac adresinden bulup onlarada verilebilir diye düşünğyorum

Çünkü hem ana modem ip dağıtıyor hem de ap, tilgin modem de bununla ilgili var, resmini çekip ekleyeyim sende ona göre mıdemini ayarlarsın

Yok hocam ip dagitimini sadece modem yapiyor

• Sorunun IP değil MAC adresi üzerinden çıktığını düşünüyorum?
  • bakın burada benim modemin dağıttı ip ler.
    airties 5440 yazan da router.
    dhcp yazanlar modemin verdiği değişken ip ler.
    static ler de elektrik gitse modem yeniden başlasa da değişmeyen ip ler.

ben router ı devre dışı bıraktığım için statik ip yapma gereksinimi duymadım

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 15 Aralık 2015; 8:54:04 >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    SPnin yazılımını güncellediniz mi ? Yurt dışından alınan cihazların genelde sürümü eski oluyor. Güncel sürüm olmadığı zamanda 3G üzerinden iletişimde sıkıntı yaşanıyor.
  • 406SP kullanıcısına yanıt
    evet hocam güncel yani uygulamadan girdiğimde güncellemede birşey çıkmıyor. ama akşam eve gidince mevcut versiyonuda söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 15 Aralık 2015; 13:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

SPnin yazılımını güncellediniz mi ? Yurt dışından alınan cihazların genelde sürümü eski oluyor. Güncel sürüm olmadığı zamanda 3G üzerinden iletişimde sıkıntı yaşanıyor.

siz türkiyeden mi aldınız cihazları ?

şu an kullandığınız sp leri ve versiyonları paylaşma imkanınız var mı ?

broadlink rm pro türkiye seçeneğini seçmez isek güncelleme gelmiyor ve 3g üzerinden bağlantı olmuyor..
  • Bu arada benim sp mini v10018 mis

Sp minisi olanlar kendi cihazlarindaki versiyona bakabilirler mi

• E-Control'ün yeni versiyonu çıkmış, şimdi indiriyorum...

Contros'un versiyonu v10003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 15 Aralık 2015; 19:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

E-Control'ün yeni versiyonu çıkmış, şimdi indiriyorum...

Contros'un versiyonu v10003

Galiba Samsung cihazlar için çıkmış
    Apple da tık yok

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.