Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wellwet

Broadlink Türkiye sahibindendeki TC2 ilanlarımı da iptal ettirtmiş :) Komik arkadaşlar :D

Başkan dikkat et seni vergi dairesine şikayet edebilir..Bir arkadaşın başına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ev güvenlik sistemin henüz elime geçmedi ama; Broadlink'in her ürününü 3G ya da WiFi üzerinden kontrol edebiliyorsunuz...

Bu arada arkadaşlar bir WiFi camera bağlamak istiyorum eve, Broadlink C2S dışında başka kamera kullanan var mı? Önerebileceğiniz?

kamera için araştırmalar yapıyorum ama şu an için bişeyler bulamadım.
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    Şikayet edebilmesiiçin bu işi ticari olarak yapıyor olmam gerekir, ben elimdeki fazla 2-3 ürünü satışa çıkarıyorum. Adamlar inatla iptal ettiriyor! (Şimdi de Contros'ları iptal ettirtmişler!)

Küçük düşünen hareketler bunlar, bu ürünlerden getirmek ya da satmak gibi bir niyetim yok, adamlara dert oldum :D

Oturup doğru düzgün uygulama geliştirmek, ürünü tanıtmak yerine, bizim gbi hobi olarak bu ürünle uğraşan, tanıtan insanlara sarıyorlar. 3 tane Contros, 3 tane TC2 batıracak galiba garibanları :D :D
  • quote:

Şikayet edebilmesiiçin bu işi ticari olarak yapıyor olmam gerekir, ben elimdeki fazla 2-3 ürünü satışa çıkarıyorum. Adamlar inatla iptal ettiriyor! (Şimdi de Contros'ları iptal ettirtmişler!)

Küçük düşünen hareketler bunlar, bu ürünlerden getirmek ya da satmak gibi bir niyetim yok, adamlara dert oldum :D

Oturup doğru düzgün uygulama geliştirmek, ürünü tanıtmak yerine, bizim gbi hobi olarak bu ürünle uğraşan, tanıtan insanlara sarıyorlar. 3 tane Contros, 3 tane TC2 batıracak galiba garibanları :D :D

3 tane contros senin hesabın ile 10-20 dolar onların hesabı ile 100-150 dolar
    bırak da isyan etsinler :)

sahibinden e değil de gittigidiyor a veya sanalpazar a ver ilanları olmadı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-guvenlik-sistemleri-broadlink-akilli-ev-sistemi-alarm-akilli-priz-guvenlik-paket-261076325/detay
    890 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 8 Ocak 2016; 15:35:34 >

• Mükerrer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 8 Ocak 2016; 15:44:02 >

• quote:

valla ben senin yerinde olsa sırf bunun için bir blog sitesi açardım

Broadlink ürünleri çinden nasıl getirilir. Nerede fiyatlar ne kadar gibisinde.

bazı forumlarada girer link koyarım. ekşi sözlükte yayınlarım siteyi. sonra ohh miss.

bak bakalım bir daha satabilirler mi !!

• quote:

Ev güvenlik sistemin henüz elime geçmedi ama; Broadlink'in her ürününü 3G ya da WiFi üzerinden kontrol edebiliyorsunuz...

Bu arada arkadaşlar bir WiFi camera bağlamak istiyorum eve, Broadlink C2S dışında başka kamera kullanan var mı? Önerebileceğiniz?

kamera için xiaomi yi incele derim

http://www.gearbest.com/xiaomi-ip-_gear/
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocuklar muhattap olmak istemiyorum :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

kamera için xiaomi yi incele derim

http://www.gearbest.com/xiaomi-ip-_gear/

xiaomi nin broadlink ile uyumu yok bence.

uyumlu olan aşağıdaki 96 dolar civarında
    http://www.aliexpress.com/item/wholesale-mini-Wifi-multi-function-IP-camera-Webcam-Security-Alarm-Monitor-IR-watch-record-phone-controls/32321927345.html?spm=2114.01020208.3.8.PfdP0m&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 8 Ocak 2016; 16:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akemals42
    xiaomi nin broadlink ile uyumu yok bence.

uyumlu olan aşağıdaki 96 dolar civarında
    http://www.aliexpress.com/item/wholesale-mini-Wifi-multi-function-IP-camera-Webcam-Security-Alarm-Monitor-IR-watch-record-phone-controls/32321927345.html?spm=2114.01020208.3.8.PfdP0m&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150

Bu kameralarda yanlış bilmiyorsam login olmak için kullanıcı adı ve şifresi gerekli.
    Bunu almak içinde çince bir siteden kayıt açmak gerekli. Tabi çince biliyorsanız

Satıcıya bunu sormak gerek, ing desteği yok demişlerdi en son çünkü.

• quote:

Çoluk çocuklar muhattap olmak istemiyorum :D :D

espriyi anlamadım

Evet broadlink ile uyumlu değil. Ben sadece ip camera olarak önermiştim.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Broadlink.com.tr'deki arkadaşlarla muhattap olmak / uğraşmak istemiyorum demek istemiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Bu TC2 kare versiyon mu yoksa arkası yuvarlak mı ?

Yuvarlak EU versiyon

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    ben xiaomi kamera gönderime o yorumu yaptın sandım. saçmalamışım :)
  • Kilit ile ilgili rovline... inanilmaz pahali!... ayrica da desi'nin kopyasi (hos desi de cinden yaptiriyordur) desi utopic 2 1100 tl kdv montaj dahil.http://www.desi.com.tr/ufc-60.html
    ben bu kilit isine biraz takik durumdayim. O yuzden bayaaa bi arastirdim. Sadece rf kumandali isterseniz. 60 dolar civarinda var. Ayni zamanda hem parmak izi hem de rf kumandali isterseniz 90 dolar civarlarinda var. 250 dolar civarlarinda cok daha kalitelileri var. 300 euro ya cikarsak uluslararasi standartlara cikoyoruz. :)
    Turkiyede kale x10 var. Iyi bi kilit, ama kullanimi sinirli fiyati cok yuksek cunku. Ben desi urunlerini cok begeniyorum. Hatta 1500 tl civarinda hem parmak izi hem sifre hem de rf calisan bi urunu vardi. Su anda sitesine baktim goremedim. Cesit artirip o modeli kaldirmislar gibi duruyo. Bakicam bulursam yine gonderirim linkini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Yuvarlak EU versiyon

TC2 lerin yuvarlak yani avrupa versiyonu çıktı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanblues

Kilit ile ilgili rovline... inanilmaz pahali!... ayrica da desi'nin kopyasi (hos desi de cinden yaptiriyordur) desi utopic 2 1100 tl kdv montaj dahil.http://www.desi.com.tr/ufc-60.html
    ben bu kilit isine biraz takik durumdayim. O yuzden bayaaa bi arastirdim. Sadece rf kumandali isterseniz. 60 dolar civarinda var. Ayni zamanda hem parmak izi hem de rf kumandali isterseniz 90 dolar civarlarinda var. 250 dolar civarlarinda cok daha kalitelileri var. 300 euro ya cikarsak uluslararasi standartlara cikoyoruz. :)
    Turkiyede kale x10 var. Iyi bi kilit, ama kullanimi sinirli fiyati cok yuksek cunku. Ben desi urunlerini cok begeniyorum. Hatta 1500 tl civarinda hem parmak izi hem sifre hem de rf calisan bi urunu vardi. Su anda sitesine baktim goremedim. Cesit artirip o modeli kaldirmislar gibi duruyo. Bakicam bulursam yine gonderirim linkini.

desi rovline e göre fiyat olarak daha mantıklı
    parmak izi olmayandan bulabilsek broadlink rm pro ile uzaktan açabiliriz.
    fiyatı biraz daha uygun olabilir diye düşünüyorum.
    bu 60 ve 90 dolarlık olan kilitlerin linkleri var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak EU versiyon

Evet çıktı aliexpress'ten aldım 2 gün önce geldi taktım.
    Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak EU versiyon

Evet çıktı aliexpress'ten aldım 2 gün önce geldi taktım.
    Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

Kalos
    keşke aldığın yeri ve fiyatlarını paylaşsaydın
    kaç aydır bekliyoruz, sürpriz oldu :)

http://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Arrival-Broadlink-TC2-EU-Standard-Touch-Switch-Smart-Home-Wall-Light-Switches-220V-Wireless/32591137476.html?spm=2114.020208.3.9.hhxxdv&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 8 Ocak 2016; 23:33:55 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.