Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
117
Favori
170.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wellwet

Deneme sürümü 1 hafta indirip kurcalayamamıştım, sonra satın aldım, parasında değilim, umarım geliştirmeye devam eder adam. Broadlink yazılım konusunda çok kötü, ben olsan PC tabanlı bir program yapıp senaryo vbleri görsel olarak tanımlatıp telefona aktartırım...

EU soketli olan:

http://www.aliexpress.com/item/BroadLink-UK-TC2-1gang-Wall-Light-Switch-wall-single-biswitch-wireless-remote-control-home-automation-Broadlink/32339069742.html?spm=2114.031010208.3.11.d08b4l&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

quote:

Karaköy'e gidip EU tipi duvar yuvaları alacağım (Aliexpress'de 2 USD ve üstü, Karaköy'de deneyip almayı düşünüyorum).

EU tipi TC2'yi aldım zaten, Aliexpressteki 2 USD olan EU tipi duvar yuvalarını sormuştum :)

• Benim aldığım UK tipi, EU tipi zaten Türkiye'de olanlar değil mi? Yuvarlak soketli?

Aldığım şu:

http://www.aliexpress.com/item/Wall-Mounting-Box-86-Internal-Cassette-Wiring-Box-White-Back-Box-for-86mm-86mm/32221847893.html
  • Honyar'ın Smart WiFi plug'unun E-Control'le çalışmaması sorunu için Banggood (aldığım yer) ve Broadlink'e mail atmıştım, Banggood, aletin Android'de E-controlle, IOS'da kendi yazılımıyla çalıştığını yazmış (benim problemim Android'de!) Broadlink ise durumun yazılım problemi olduğunu, farkında olduklarını, halletmeye çalıştıklarını ve bir sonraki upgrade işe çözüleceğini yazmış...

Honyar'ın bu aparatı, üzerinde 3 adet priz, 2 adet de USB priz (USB'ler ayrı ayrı on/off yapılamıyor, 1A olması da dezavantaj) olması nedeniyle fiyat olarak avantajlı bir alet (ben 34,36'ya almıştım, 2 USD yanlış priz hatası ile -EU istememe rağmen US gelmesi nedeniyle- 32,36 gibi bir fiyata aldım)

Hanım'dan hemen fırça yememek için C2S kamerayı sonraya bırakıyorum :) Bu arada C2W modeli de var, üzerinde Broadlink etiketlisini görmedim ama sanırım S silver W white renkli. Keza H2S diye bir ürün daha çıkarmış Hikvision, yazdığına göre üst versiyon...

• Bir ara burada lafı geçmişti, uzaktan kumandalı oda kokusu (Remote Fragrance Dispenser diye arattım) Şunu buldum en ucuz (15.12 USD) S1 gelince, uun vadede bundan da sipariş verip, PIR hareket algılayınca banyoda çalışması, evde olmama durumunda kendini kapatması gibi senaryoları oluşturacağım...

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-Designer-Remote-Control-Room-Electric-Fan-Aerosol-Perfume-Dispenser-air-freshner-dispenser/32232043452.html?spm=2114.031010208.3.9.85OR59&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

• quote:

Bir ara burada lafı geçmişti, uzaktan kumandalı oda kokusu (Remote Fragrance Dispenser diye arattım) Şunu buldum en ucuz (15.12 USD) S1 gelince, uun vadede bundan da sipariş verip, PIR hareket algılayınca banyoda çalışması, evde olmama durumunda kendini kapatması gibi senaryoları oluşturacağım...

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-Designer-Remote-Control-Room-Electric-Fan-Aerosol-Perfume-Dispenser-air-freshner-dispenser/32232043452.html?spm=2114.031010208.3.9.85OR59&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6148

kardeş
    fiyat iyiymiş
    üründe güzel duruyor yalnız bu rf uyumlu değil galiba.
    bunun çalışması için rm pro yu karşısına koyman lazım.

• quote:

Benim aldığım UK tipi, EU tipi zaten Türkiye'de olanlar değil mi? Yuvarlak soketli?

Aldığım şu:

http://www.aliexpress.com/item/Wall-Mounting-Box-86-Internal-Cassette-Wiring-Box-White-Back-Box-for-86mm-86mm/32221847893.html

Evet yuvarlak ama bizdekiler gibi sıktıkça yerleşmesi için kenarlarda bulunan demir parçası yok, belki önce bu aparatı yuvaya takıp sonra üzerine TC2 yi daha rahat monte edebiliriz diye düşündüm.

http://tr.aliexpress.com/item/PC-Plastic-round-switch-wall-Box-Europe-Standard-wall-Mount-Box-Wall-Light-Switch-box/2043911320.html

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

quote:

Benim aldığım UK tipi, EU tipi zaten Türkiye'de olanlar değil mi? Yuvarlak soketli?

Aldığım şu:

Evet yuvarlak ama bizdekiler gibi sıktıkça yerleşmesi için kenarlarda bulunan demir parçası yok, belki önce bu aparatı yuvaya takıp sonra üzerine TC2 yi daha rahat monte edebiliriz diye düşündüm.

http://tr.aliexpress.com/item/PC-Plastic-round-switch-wall-Box-Europe-Standard-wall-Mount-Box-Wall-Light-Switch-box/2043911320.html

acaba eu lar için bu plastik aparattan varmı.

edit: buldum ama bundada vida bağlantısı yok

http://www.aliexpress.com/item/Free-Choose-White-Plastic-Materials-85mm-85mm-UK-Standard-Internal-Mount-Box-for-86mm-86mm-Standard/32540949644.html?ws_ab_test=searchweb201556_2%2Csearchweb201644_4_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62%2Csearchweb201560_2%2Csearchweb1451318400_6149&spm=2114.01020208.3.79.xYwlZ3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 13 Ocak 2016; 9:24:29 >

• Arkadaşlar
    şunu anlamadım bu TCP EU lar monte edilebiliyor mu ?
    yoksa aparat mı lazım
  • Bunlar TR'de de 5 TL altı, Aliexpress'den almaya gerek yok.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    TC2'lerin tüm versiyonları da (US-EU-UK) vidayla monte ediliyor, yuvasının vidalı tipte olması lazım, anladığım kadarıyla eğer düzgün monte edecekseniz duvardaki yuvayı da değiştirmeniz lazım :( Ben, bendeki anahtarları bahardaki badana öncesi değişime bıraktım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Bu TC2 kare versiyon mu yoksa arkası yuvarlak mı ?

Yuvarlak EU versiyon

TC2 lerin yuvarlak yani avrupa versiyonu çıktı mı ?

Evet çıktı aliexpress'ten aldım 2 gün önce geldi taktım.
    Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

hocam şu programı birtürlü verimli kullanamadım.
    mesela S1 den gelen alarm bildirimine özel zil sesi atamam lazım nasıl yapıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TC2'nin kutusunun içinden resimdeki aparat çıktı üzerinde LED ADAPTER yazıyor, ne işe yaradığına dair bilgisi olan var mı acaba?

Yuvarlak EU versiyon

Android telefonla (Tasker + Autovoice +RM Plugin kullanarak) sesle kumanda ediyorum çok hoş oluyor :)

s1c de task manager kullanılmıyormuş

• 406SP kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam ilginiz için bende çok hevesliyim :) önce rm pro ve akıllı prizden başlayayım olmazsa ? Aliexpresten mi aldınız sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak EU versiyon

task manager derken hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak EU versiyon

pardon yanlış anlamışım.

ben şöyle yapmaya çalıştım da yapamadım hocam;
    şimdi s1c alarm kurulu iken
    eğer alarm çalarsa telefona bir bildirim geliyor.
    tasker programı bu bildirimdeki yazıyla eşleşince müzik çalmasını istiyorum birtürlü ayarlarını şözemedim.
    mümkün ve kolay ama yapamadım deneyimli bi arkadaş bunu çözüp yardımcı olursa sevinicem

• Kalos'un yukarda yazdığı gibi;

"
    RM Plugini yazan kişiye ürünler ile ilgili mail attım, gelen cevap.
    "A1, S1C are not actionable devices. I have no plan for them yet"
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07
    Çok sağolun hocam ilginiz için bende çok hevesliyim :) önce rm pro ve akıllı prizden başlayayım olmazsa ? Aliexpresten mi aldınız sizde?

Yok ben arkadaşlar kadar şanslı değilim Aldığım bozulunca uğraşamadım o yüzden diğer ürünleri direk broadlink türkiyeden aldım. www.broadlink.com.tr
    Beklerseniz ve sorun olmaz diyorsanız arkadaşların aldığı linklerden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 406SP -- 13 Ocak 2016; 17:52:07 >

• quote:

pardon yanlış anlamışım.

ben şöyle yapmaya çalıştım da yapamadım hocam;
    şimdi s1c alarm kurulu iken
    eğer alarm çalarsa telefona bir bildirim geliyor.
    tasker programı bu bildirimdeki yazıyla eşleşince müzik çalmasını istiyorum birtürlü ayarlarını şözemedim.
    mümkün ve kolay ama yapamadım deneyimli bi arkadaş bunu çözüp yardımcı olursa sevinicem

IFTTT diyer bir program var hiç incelediniz mi ? belki çözüm olabilecek bir şey bulunabilir. Çok ilginç komutlar var.
  • İlginç bir video buldum. https://www.youtube.com/watch?v=tM52qX319-g
    IOS da siri kullanarak sesli komut ile SP açıp kapatabiliyor. Anlamadığım e-control diye girdiği program bizdeki ile farklı mı, aynı mı ?

Deneyen, yapan oldu mu ?
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    İçi dolu olduğu için montaj yapamadım vida ile, çift taraflı bant yapıştırarak sabitledim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.