Şimdi Ara

BROADWAY Mİ, UNO MU? HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
34.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Eğer biraz daha biriktirebilirseniz adam gibi birşeyler alın..

Eğer öyle bir şans yoksa Broadway derim.Çünkü Uno küçük araba,Broadway'ın en azından Uno'ya göre bir klası var.
    Uno uzun yola gelmez diye düşünüyorum.

yola gelmez diye düşünmeyin derim
    bizzat yola çıkıp deneyin, unonun yolda ne kadar başarılı olduğunu görün
    ısrar ediyorum uno nun içi broadway den daha geniş ve çok ama çoook daha rahattır.
  • bence Uno'yu al çünkü az yakar parça yönünden zengin ilk arabam dediğiniz için acemiliğinizide atarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademo57

Öncelikle hayırlı bayramlar herkese...

Araba almayı düşünüyorum. 4bin lira nakitim var birazda borç bularak 5- 6 bin liralık bir araba alabilirim. burada iki tanıdık arabasını satıyor: biri broadway diğeri uno. arabaların özellikleri şöyle.

BROADWAY: 93 Model, 117bin km. lpg li, temiz kullanılmış gibi duruyor( çürük falan yok yani)

UNO: Modelini tam bilmiyorum ama broadway den dha genç, 100-120bin kmde, lpg li, 1.4 ie( enjeksiyonlu)
    İkisinin fiyatı da aynı: 6500 lira..
    İlk defa araba alacağım, genelde şehiriçi, yazları da memleket,(sinop), istanbul gibi uzun yolda kullanacağım. karasızım. lütfen yardınm edin.

HANGİSİNİ ALMALIYIM?? (ya da başka tavsiyeniz varmı)? teşekkürler...

Merhabalar;

İki Aracıda ZAmanında SAhibtik ..

96 uno..
    98 broadwys..

Broadways +ları...

-GEnişlik
    -Bagaş hacmi
    -Ucuz yedek parca
    -yakıt Ekonomisi
    -Ataklık
    - Arazi ye Uygun olusu

Broadways - leri

-Cok Hafif olması
    -Fazla Motor sesi

Uno +ları

-Kücük olması (park kolaylıgı acısından
    - Ataklık
    - Arac içi Ses Seviyiseinin az olması
    - Fren sistemi (yanlıs Hatırlamıyorsam Capraz Fren sistemi vardı)
    Uno -leri

Küçük Bagaş HAcmi

Ana Yollarda Diğer Aracların Rüzgarlarından cabuk Etklienmesi..
    Broadways e göre cok yakıt tüketmesi

Benim Düşüncelerim Bunlar..

Her 2 aracıda cok rahat elden cıkarırsın ...

sana tavsiye broadways alır ve lastikleri değistirecek olursan kalın taban lastik alman olur..

yakıt tüketimin biraz artar ama yol ile arandak, bağ güclernir .biz zamanında öyle yapmıstık ...

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Eğer biraz daha biriktirebilirseniz adam gibi birşeyler alın..

Eğer öyle bir şans yoksa Broadway derim.Çünkü Uno küçük araba,Broadway'ın en azından Uno'ya göre bir klası var.
    Uno uzun yola gelmez diye düşünüyorum.

UNO uzun yola gelmezse,Broadway hiç gelmez.

Çünkü,

Kabin gürültüsü,fren,yol tutuş,iç mekan kalitesi bakımından her açıdan UNO daha üstün oluyor.

Gerçi ikisinin de yol tutuşu zayıf,ama bir kıyaslama yapmak durumundayız.

Broadway'in bagajı daha geniş,ama içi UNO'dan büyük değil.İçerideki malzeme kalitesi de daha vasat.

Eğer köyde kullanacaksa konuyu açan arkadaş Broadway alsın,şehir içi kullanacaksa UNO alsın,Uno en azından daha derli toplu görünüyor.

• Broadway kadar kaza anıdna dandik araba gormedim diyeceğim ama kuş serisi daha dandik. Uno da ondan kalir yani yok. Ayni fiyat grubunda skoda favorit yada lada samara daha iyi alternatif. Konfor olaraksa uno yere sürtüyormus gibi bir izlenim veriyor ve spor kullanima hiç ama hiç uygun değil. Broadway 4ü içinde en spor olani en azindan kalkişta hepsine toz yutturur. Son kasa broadway denk gelirse ne ala ama bana kalirsa bunlarin hiç biri artik araba diye binilmez. Her ay sanayiye gitmekten işinize gücünüze gidemez olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliKocoglu

Broadway kadar kaza anıdna dandik araba gormedim diyeceğim ama kuş serisi daha dandik. Uno da ondan kalir yani yok. Ayni fiyat grubunda skoda favorit yada lada samara daha iyi alternatif. Konfor olaraksa uno yere sürtüyormus gibi bir izlenim veriyor ve spor kullanima hiç ama hiç uygun değil. Broadway 4ü içinde en spor olani en azindan kalkişta hepsine toz yutturur. Son kasa broadway denk gelirse ne ala ama bana kalirsa bunlarin hiç biri artik araba diye binilmez. Her ay sanayiye gitmekten işinize gücünüze gidemez olursunuz...

1-UNO daha seri,hertürlü daha konforlu.

2-Sportiflik ile uzaktan yakından alakaları yok.Sportif kullanmak facia ile sonuçlanabilir.

3-Araba diye binilmez diyorsunuz,ama herkesin maddi durumu sizinki kadar iyi değil.5 kişiden 1'inin açlık sınırında olduğunu düşünürsek.

4-Adam gibi kullanıldıysa,sanayiye de yolunuz düşmez fazla(bakımlısını bulmak zor).

5-Kaza anında Broadway-UNO-Kuş Serisi arasında bir fark olacağını sanmıyorum açıkçası.

• Ömrümede 1 defa ciddi kaza yaptım.Sebebıde unonun hafif olması ve tekerleklerının kucuk olmasıydı.Eminim baska bir araba olsaydı o kazayı yapmazdım.Yol tutusu cok kotu,sırf bu yuzden broadwayı tercıh ederdım
  • Uno zevkli arabadır ama aks açıklığı daha geniş olduğundan broadway ile daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum, ailemizde 2 adet uno vardı 5 sene kadar sürdüm, eğer sizin oranın yolları iyi değilse, çukuru bolsa kesinlikle broadway alın, çok daha rahat edersiniz.
  • Yedek parça bulunabilirliği bakımından Broadway tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Ömrümede 1 defa ciddi kaza yaptım.Sebebıde unonun hafif olması ve tekerleklerının kucuk olmasıydı.Eminim baska bir araba olsaydı o kazayı yapmazdım.Yol tutusu cok kotu,sırf bu yuzden broadwayı tercıh ederdım

BROADWAYdeki yol tutuşta unodan öyle bir üstün ki...
  • unodan iyi oldugunu dusunuyorum.Broadwayde super bır yol tutus olmadıgı kesın.burada iki araba kıyaslanıyor.Yoksa yol tutus olarak Mercedes S500 Long tavsıye ededım.İkisinden de iyi yol tutar.Ama konu bu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

unodan iyi oldugunu dusunuyorum.Broadwayde super bır yol tutus olmadıgı kesın.burada iki araba kıyaslanıyor.Yoksa yol tutus olarak Mercedes S500 Long tavsıye ededım.İkisinden de iyi yol tutar.Ama konu bu değil.

Sadece sizin söyleminize göre bir cevap verdim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Broadway kadar kaza anıdna dandik araba gormedim diyeceğim ama kuş serisi daha dandik. Uno da ondan kalir yani yok. Ayni fiyat grubunda skoda favorit yada lada samara daha iyi alternatif. Konfor olaraksa uno yere sürtüyormus gibi bir izlenim veriyor ve spor kullanima hiç ama hiç uygun değil. Broadway 4ü içinde en spor olani en azindan kalkişta hepsine toz yutturur. Son kasa broadway denk gelirse ne ala ama bana kalirsa bunlarin hiç biri artik araba diye binilmez. Her ay sanayiye gitmekten işinize gücünüze gidemez olursunuz...

2-Sportiflik ile uzaktan yakından alakaları yok.Sportif kullanmak facia ile sonuçlanabilir.

3-Araba diye binilmez diyorsunuz,ama herkesin maddi durumu sizinki kadar iyi değil.5 kişiden 1'inin açlık sınırında olduğunu düşünürsek.

4-Adam gibi kullanıldıysa,sanayiye de yolunuz düşmez fazla(bakımlısını bulmak zor).

5-Kaza anında Broadway-UNO-Kuş Serisi arasında bir fark olacağını sanmıyorum açıkçası.

yazdıklarında biri hariç haklısın
    uno cup lar vardı hatırlarmısın? yani uno sportifmiş. biraz modifikasyonla sporun alasını yaparsın

@Miyekis Nimada
    unonunda yedek parçası piyasada boldur. sıkıntı olmaz.
    @TAVCI
    bende 2,5 yıl kadar uno kullandım ama çılgınlar gibi. kaza yapmadım yoldanda çıkaramadım aracım bakımlıydı vede bakımlarını aksatmazdım.
    demekki kazalarda suçu arabada değil kendimizde aramalıyız.
    lastikleri küçük diye bir araç kötü olamaz. benim unonu lastiklerı 165 idi ben değiştirdiğimde 155 lastik aldım.dahada küçülttüm yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

yazdıklarında biri hariç haklısın
    uno cup lar vardı hatırlarmısın? yani uno sportifmiş. biraz modifikasyonla sporun alasını yaparsın

@Miyekis Nimada
    unonunda yedek parçası piyasada boldur. sıkıntı olmaz.
    @TAVCI
    bende 2,5 yıl kadar uno kullandım ama çılgınlar gibi. kaza yapmadım yoldanda çıkaramadım aracım bakımlıydı vede bakımlarını aksatmazdım.
    demekki kazalarda suçu arabada değil kendimizde aramalıyız.
    lastikleri küçük diye bir araç kötü olamaz. benim unonu lastiklerı 165 idi ben değiştirdiğimde 155 lastik aldım.dahada küçülttüm yani.

Hatırlıyorum,ama izlediğim birkaç yarışta taklalar,yan yatmalar oluyordu.O araçlara modifiye yapıyorlar mıydı bilmiyorum tam olarak.

• modifiye olarak motorda yoktu sanırım ama alçaltıyolardı birde koltuğun etrafı borularla korumaya alıyorlardı hatırladığım kadarıyla. takla hatırlamıyorum ama spin atmalar çok oluyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: kudal

http://www.sahibinden.com/satilik_takasli_WQQaXQQ10361587WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/mercedes_300_dizel_1978_model_WQQaXQQ5585609WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/130_000km_de_emsalsiz_orjinalWQQaXQQ9651951WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_cok_temiz_orjinal_92_model_menagerWQQaXQQ10301839WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum_mecburiyetWQQaXQQ9503601WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_taunus_1-6_gts_makam_araciWQQaXQQ10998926WQQpXQQdisplayitem

Çok teşekkür ederim verdiğin linkler ve tavsiyelerin için. hem de bana memleketimi hatırlattın. memleketimde nekadar uygun arabalar olduğunu da öğrendim sayenizde. ama MALESEF ben BİTLİS'teyim, orada görev yapıyorum. uzak olduğundan bayramlar da bile gidemiyorum memleketime :( inanın o arabalar burda çok daha pahalıdır. burada külüstür bir toros bile 8- 9 bin liraya satılıyor. hatta bi tanıdığım kendi torosunu 7-8 ay vade ile 12000 liraya sattı. benim alamak istediğim broadway sahibi 6600 den aşağı inmiyor.benimde nakitim az, taksit yaparız diyor.

peki ben o arabalardan birini almak istesem buraya nasıl getirtebilirim? abim orada bakabilir ama buraya getiremez. satıcılar getirirler mi? internet alışlarında nasıl oluyor bu?

• Doğuda devlet memuru/işçisi isen kesinlikle broadway doğunun ağır şartlarını anca broadway kaldırır
  • Bu arada ben 12 yıl RENAULT 12 kullandım lpgsiz ben aracımı benzinle kullanırken Tofaş kullananlar yaka silkiyodu ayrıca broadwayin bir araç dergisinde test yakıt verisi uzun yolda 90 km/h ile 5.1 litredir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademo57

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

http://www.sahibinden.com/satilik_takasli_WQQaXQQ10361587WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/mercedes_300_dizel_1978_model_WQQaXQQ5585609WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/130_000km_de_emsalsiz_orjinalWQQaXQQ9651951WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_cok_temiz_orjinal_92_model_menagerWQQaXQQ10301839WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum_mecburiyetWQQaXQQ9503601WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ford_taunus_1-6_gts_makam_araciWQQaXQQ10998926WQQpXQQdisplayitem

Çok teşekkür ederim verdiğin linkler ve tavsiyelerin için. hem de bana memleketimi hatırlattın. memleketimde nekadar uygun arabalar olduğunu da öğrendim sayenizde. ama MALESEF ben BİTLİS'teyim, orada görev yapıyorum. uzak olduğundan bayramlar da bile gidemiyorum memleketime :( inanın o arabalar burda çok daha pahalıdır. burada külüstür bir toros bile 8- 9 bin liraya satılıyor. hatta bi tanıdığım kendi torosunu 7-8 ay vade ile 12000 liraya sattı. benim alamak istediğim broadway sahibi 6600 den aşağı inmiyor.benimde nakitim az, taksit yaparız diyor.

peki ben o arabalardan birini almak istesem buraya nasıl getirtebilirim? abim orada bakabilir ama buraya getiremez. satıcılar getirirler mi? internet alışlarında nasıl oluyor bu?

abin alsın. ilk izinde sen alır getirirsin... gurbet ellerinde kazık yemekten iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 16 Aralık 2008; 23:14:18 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.