Şimdi Ara

BROADWAY Mİ, UNO MU? HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
34.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birbuçuk yıl 97 brodway rn kullandım 1998 2001 arası 1100 motor uno 60 s kullandım bugünde uno 99 model 70 sx ie satın aldım ( klima + hidrolik direksiyon mevcut )

60 s kesinlikle alma parcaları aşırı pahalı .

brodway ve uno 1.4 sx e gelince : benim kullandıklarımın ikiside tüplüydü bugün izmirden manisaya gittim brodwayla hep 4 attığım yerlerde hatta sıkılınca 3 e attığım rampalarda unoyla 5 te çıktım . kalkışlardaki serilik farkı bariz ortada uno sıçrıyo zaten katolog verisi brodway ın 13 sn 0-100 , uno nun ise 11.3 sn bü süre yaşıtı 1.6 larla aynı hatta daha iyi olduğu arabalar var . uno sx ie nin içeri aldığı ses beklediğimden fazla geldi bana brodwaydan az mı çok mu hatırlayamıyorum şuan . yakıt kesinlikle ve kesinlikle unoda daha azdır . yedek parçalarda aynıdır aşa yukarı , yerden yükseklik konusuna gelince brodwayle altının bir kere bile sürtmediği yerde unoyla bugün 2. geçişimde benzinlik çıkışınnda altı sürttü , ama bu bi yol tutuş kalitesidir bence ve düzgün yollarda kullancaksan bi avantajdır . unoda 120 ye geldiğime ibreye bakınca anladım brodweyde ise sesten titremeden herşeyden anlaşışıyo . brodwayda tüpte maksimum hızın düz yolda 150 yokuş aşağı 160 tır konuşsan duyulmaz okadar ses olur ayrıca unoyu denemedim ama forumda 180 190 arası rakamlar okudum . iç mekan genişliğine gelincede aynıdır aşa yukarı ama bagaj küçük tabi unoda .
    lafın özü tartışmasız uno sx ie

• bu arada bendeki brodway de sis farı vardı elfrenide çok sağlamdı çekince kazık gibi yapışıyodu yere , bikeresindede vites attırırken topuz fırlamıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAVCI

Ömrümede 1 defa ciddi kaza yaptım.Sebebıde unonun hafif olması ve tekerleklerının kucuk olmasıydı.Eminim baska bir araba olsaydı o kazayı yapmazdım.Yol tutusu cok kotu,sırf bu yuzden broadwayı tercıh ederdım

bence çok haklısın tavcı unonun yol tutuşunu bende beğenmiyorum bunun için bencede BROADWAY
  • Yıllarca Uno kullandım,arkadaşımın Broadway'ine biniyorum arada.Bence Uno,daha iyi yol tutuyor.Bagaj hariç,Broadway'den çok daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Az daha kasabilirsen 323, Swift gibi araçlara da bakmanı tavsiye ederim.

ecuk daha kassında astra cd alsın en iyisimi
  • Broadway
  • ne uno ile nede broadwayle uzun yola çıkılır valla ben şahsen o riski almam bence acele etme piyasa durgun para biriktir şöle 10 11 kadar ondan sonra yha bi japon yada proton
  • bencede sanki brodway ın yol tutuşu daha iyi gibi bu arada bagaj hacimleri mukayese edilmeze brodway ın bagajı baya baya büyüktür .
  • Arkadaşalar yorum ve tavsiyelerinizi takip ediyorum.teşekkür ederim herkese. henüz araba alamadım. bir reno 21 concorde almaya karar vermiştim, hatta anlaşmıstık vatandaşla fakat bi keleklik yaptı işte. getirmedi arabayı demek başkasına sattı, cevap vermiyor çünkü.

ilk mesajımda bahsettiğim broadway satıldı 6000 tl ye.. ben onu kaçırdım uno duruyor ama o da satmaktan vazgeçmiş gibi.pek gönlü yok satmaya.

şimdi elimde 4.000 lira nakitim var o fiyata bulabileceğim iyi bir araba varmı? yoksa biraz daha üzerine koyup ne alabilirim?. en fazla 6000 tl ye bi araba alabilirim.

Araba fiyatları düşmüşken almalı mıyım, biraz daha beklemeli miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademo57

Arkadaşalar yorum ve tavsiyelerinizi takip ediyorum.teşekkür ederim herkese. henüz araba alamadım. bir reno 21 concorde almaya karar vermiştim, hatta anlaşmıstık vatandaşla fakat bi keleklik yaptı işte. getirmedi arabayı demek başkasına sattı, cevap vermiyor çünkü.

ilk mesajımda bahsettiğim broadway satıldı 6000 tl ye.. ben onu kaçırdım uno duruyor ama o da satmaktan vazgeçmiş gibi.pek gönlü yok satmaya.

şimdi elimde 4.000 lira nakitim var o fiyata bulabileceğim iyi bir araba varmı? yoksa biraz daha üzerine koyup ne alabilirim?. en fazla 6000 tl ye bi araba alabilirim.

6000 TL'ye Uno bulabilirsiniz,ama 7000 TL'ye çıkarsanız daha temizini bulabilirsiniz.

2-3 hafta önce 6.5 bin TL'ye Uno'muzu sattık.40 bin km.de,içi-dışı tertemiz.Koltukları kılıfsız bir kere bile kullanılmamış,ilk günkü gibi.

Keşke galeriye gideceğine,size denk gelseydi :)

• İkisinide alma neden diyecek olursan:

Broadway sert arabadır kullanması konforlu değil uzun yolda kötü, ancak ilk sahibi iyi kullanmışsa motoru iyi dayanır.Bizim broadway 200.000 i geçti motor durumu iyi ancak kaporta kötü durumda.Yani alacağın araçta böyle bişey olacak ondan tavsiye etmiyorum.UNO için diğer arkadaşlar çokparlak şeyler söylememiş bana sorarsan beklemek şu an için yapılacak en mantıklı şey olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademo57

Arkadaşalar yorum ve tavsiyelerinizi takip ediyorum.teşekkür ederim herkese. henüz araba alamadım. bir reno 21 concorde almaya karar vermiştim, hatta anlaşmıstık vatandaşla fakat bi keleklik yaptı işte. getirmedi arabayı demek başkasına sattı, cevap vermiyor çünkü.

o paraya 99-2000 model lada samara hatta vega bulabilirsin hem modeli yeni olur hem az yakar konfor falan çok yoktur ama unoyla broadwaydada yok...uno veya broadway dersen kesinlikle uno...

• Fiat bis al.
  • tabi ki broadway temiz kullanılırsa iki tane uno eskitir
  • unoyu temiz kullanirsa kacbroadway eskitir acep.... saka bir yana temiz arac bulursaniz ikisinide alabilirsiniz..
  • hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 12 Ağustos 2010; 16:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

tabi ki broadway temiz kullanılırsa iki tane uno eskitir

ne kadarda emin konuşuyorsunuz!!!

benim 3 yıl kullandığım broadway nerdeyse ocağımı söndürüyordu. 3 yıl içinde 2 defa hararet yaptı 2 defa akslar bozuldu 1 kere ateşleme yapan parça bozuldu vs.

aracım bakımsız falanda değildi. her bakımı zamanında yapılıyordu fakat renaultun kalitesi ortada olunca ve parçalarda miadını doldurunca arızalar peşpeşe geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

benim 3 yıl kullandığım broadway nerdeyse ocağımı söndürüyordu. 3 yıl içinde 2 defa hararet yaptı 2 defa akslar bozuldu 1 kere ateşleme yapan parça bozuldu vs.

aracım bakımsız falanda değildi. her bakımı zamanında yapılıyordu fakat renaultun kalitesi ortada olunca ve parçalarda miadını doldurunca arızalar peşpeşe geliyordu.

kaç senelik konu bir bakın da öyle yazın
  • quote:

quote:

quote:

kac senelik konuya hort yazmaktan daha anlamlı en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 12 Ağustos 2010; 17:33:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kac senelik konuya hort yazmaktan daha anlamlı en azından

bir göz doktoruna görünün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.