Şimdi Ara

BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032) çözülmüyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bugün yeni 16 gb discovery aldım kendime ama cwm kursam bile cwm ye giremiyordum. mtk droid ile cwm ye girebildim ama isttediğim romu kurduktan sonra wipe data yapmayı unuttum. sonra rom açıldı gene cwm ye giremiyorum ne yapsam. mtk droid de işe yaramadı bu sefer. neysehttp://forum.donanimhaber.com/m_84544426/f_//tm.htm#84544426
    şu linkteki işlemleri uygularayarak orjinal roma dönmeyi denedim fakat cihaz brick oldu.Ben normalde preloader tik,n, kaldırıyoprdum fakat buada hepsi seçili olsun yazıyordu ve ben de adam yaptığına gör ebi bildiği vardır diyerekten preloader tikini kaldırmadım. ve bundan baska stock rom dosyası yok elimde internetteki bütün linkler kırık. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
    Cihaz son parti arkadaşlar.

• 4032 veriyorsa cihaz mefta, bende çok uğraşmıştım bir türlü kurtaramadım. Telpaya yolla ücretsiz yapıyorlar
  • dogukanoksuz kullanıcısına yanıt
    4gb telefonumu kurtardim fakat 16gb olani kurtaramadim. Kac gunde geliyor ve servise yollarken aciklama kismina ne yaziyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum açılmıyor yazın sırası geldiği anda yaparlar. Anakart değişimi yapıyorlar.
    Kac gunde geldi hocam

• Benimki 1 hafta sürdü kargolar vs dahil...
    ii bari hocam ben de yollayayım uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    Merhaba; bana özelden yazın ben pc' nize bağlanıp deneyeyim.. İyi çalışmalar..
  • skamber kullanıcısına yanıt
    Servisine yolladım hocam bugun

• Scamber hocam ben de lenovo s820 icin yapabilecek bir şey var mı aynı hatayı veriyor

• O degil de konu tam faill.. yeni tel al, patlat telefonu :)))

• Servise yolladım 1 haftada geldi ücretsiz yapıldı

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    16 gb versiyonu yeni olduğu için uygun preloader yok hocam düzeltmeye. 4gb telefonumda sayısız flash yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Servise yolladım 1 haftada geldi ücretsiz yapıldı

Hocam o kotulenilen telpa nin iyiligi olmus size, baska marka olsa cope atmis olurdun yeni telefonu. Kusura bakma ama fail bir konu :) neyse gecmis olsun :)

• HERKES BİR YERLERDE BİRŞEYLER YAZMIŞ KİMİ ÇÖZDÜM DEMİŞ HİÇ BİRŞEY PAYLAŞMAMIŞ
    S_FT_Enable_Dram_Fail (4032) Hatası NIN KESİN ÇÖZÜMÜNÜ PAYLAŞIYORUM

BAHSİ GEÇEN TELEFON 16 GB MODELİDİR BİLGİNİZE...
    EĞER BİLGİSAYARINIZ TELEFONUNUZU GÖRÜYORSA OLAY TAMAMDIR. ALTTAKİ YÖNERGELERİ İZLEYİN YETERLİ.

ÖNCELİKLE İNDİRECEĞİNİZ DOSYALAR

ORJİNAL ROM
    SP FLASH TOOL
    PRELOADER VE BOOT DOSYASI

Öncelikle PRELOADER VE BOOT dosyalarını bir klasöre çıkarın. Scatter olarak MT6589_Android_scatter_emmc_PMT.txt i seçin otomatik dosyaları işaretleyecektir hiç bir tık a dokunmadan DOWNLOAD butonuna basıp telefonun bataryasını çıkardıktan sonra pc ye bağlayın yazım işlemi tamamlanıp yeşil halkayı gördükten sonra telefonu çıkarın.

(Belki yukardaki işlemi yapmadan sadece aşağıdakini yapsanız da olabilir. Fakat ben nasıl yaptığımı anlatarak kesin çözüme ulaşmanız için ne yaptıysam birebir aktarmaya çalışıyorum)

Sonra PRELOADER ve BOOT dosyasının içerisindeki bütün dosyaları orjinal romu çıkardığınız klasörün içerisine atın ve dosyaları değiştir seçeneği ile üzerlerine yazın.

Ardından Scatter dosyası olarak MT6589_Android_scatter_emmc_PMT.txt i seçin ve PRELOADER seçeneği de İŞARETLİ olmak üzere DOWNLOAD butonuna basın ve batarya takılı olmadan telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
    YEŞİL HALKA YI GÖRDÜĞÜNÜZDE İŞLEM TAMAMDIR
    HADİ GEÇMİŞ VE HAYIRLI OLSUN.

Eğer ki Orjinal imei leriniz silinmiş ise. Alttaki yönergeleri izleyerek imei lerinizi kurtarabilirsiniz..

İNDİRECEĞİNİZ DOSYALAR

imei sn writter programı : https://yadi.sk/d/0wJfO7ufgDzMr
    bplg dosyası : https://yadi.sk/d/U8SjtUQMgDzXa
    modem img :https://yadi.sk/d/H-pGqX_mgDzYH

1. Telefonu kapatın pc ile bağlantısını kesin
    2. IMEI&SN Writer V1.5.3 programını yönetici olarak açın.
    3. Sol tarafta Setting yazıyor orada PlatForm var ve FEATURE PHONE yazıyor. Onun yanındaki oka basın SMART PHONE yapın ve alttaki UART seçiliyse USB yapın
    4.Adım Write İtem yerinde IMEI_1 ve IMEI_2 'nin tıkı açın ve IMEIleri yazın
    5. İndirdmiş olduğumuz BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_M D_WG_MP_V6_P4 dosyasını ve modem.img dosyasını bir klasöre atın.
    6. Adım SELECT DB var ona basın ve BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_M D_WG_MP_V6_P4 dosyasını seçin sonra bir tane daha dosya seçmemizi isteyecek ve MODEM.img dosyasını seçin ve ve START butonuna basın telefonu kapatıp usb kablosu ile bilgisayara bağlayın.
    bekleyin ve OK!!!! Yazınca telefon kendini açacak işlem tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdogan85 -- 13 Temmuz 2015; 14:50:28 >

• aerdogan85 A kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerinizi harfiyle aynen yaptım ama hala aynı 4032 hatası veriyor :(
  • Lenovo P-70'de aynı hatayı alınca SP Flash Tool'u açarak şu şekilde yapıyoruz: "Format" sekmesini açıyoruz. "Auto Format Flash" ve "Format whole flash except Bootloader" seçeneklerini seçerek "Start"a basıyoruz. Telefonu kapalı olacak şekilde usb ile bilgisayara bağlıyoruz. Yeşil tik çıkıyorsa sorun yok. Yok hata veriyorsa bi bardak soğuk su içiyoruz.(Telefon garantiye gönderiliyor.) Sonra SP Flash Tool ile istediğimiz Romu atıyoruz. Yalnız bu işlem varolan IMEIleri siliyor. Sonradan tekrar IMEI kurmanız gerekecek.
    İŞLEM TEHLİKELİDİR. HABERİNİZ OLSUN.
  • ÇOK TEŞEKKÜR İŞE YARADIhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107987655[simage][/simage]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.