Şimdi Ara

bronz [ağlama içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar dereceliye 2 adc ile giriyor yav diyorlarki 2 tane saldırı gücü olursa daha güçlü oluruz tank denen bişey yok supportumuz nidalee ama adcnin farmını alıyor diğer oyun sup soraka aldımw atıyorum ulti atıyorum şifa basıyorum birde adam ölüyor diyelim öldü draven varken ilk leonaya dalıyor ilk önce tanklı alalım sonra rahat ederiz diyor zaten nasus var dk 25 olmuş adam 30 stack ya 30 stack ne abi zaten adcnin farm 40larda bişey
    kassadin alınca adamlar diyor sustur atma seni alırım diyor lanet olsun ya zaetn afk troller girmiyorum bu sadece bir gündü
    allahını seven varmı beni şuradan kurtaracak

• Kassadin alınca sustur atmasan seni alirim diyen birine karşılık verilebilecek en güzel cevap halam d*şakları olsa amcam olurdu olur bence.
  • Başta oraya düşmeyecektin
  • geçmiş olsun hocam.
  • 1 hafta önce acsaydin konuyu biraz tasiyabilirdim hesabım banlandiydi boş hesap ariyordum amma yarın acilcak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • az önceki maçta adc(quinn) 2 tane vahşi hydra kastı neymiş efendim ultiyi basınca hydra sayesinde çok vuruyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu kız kim?? (Gif içerir)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bronz da takılı kaldıysa. Suç birazda sendedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eloboost yaparım ppm at
  • bronze çıkma yolu = Kassadin , Aatrox Jax ve Gankplank dir kanımca :)
  • Ben daha uyguna elo boost yaparım
  • elo boost nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconn12

bronze çıkma yolu = Kassadin , Aatrox Jax ve Gankplank dir kanımca :)

jax,trnydamare,master yi (ne yazıkki), nocturne (counter jungle lazım biraz),vayne
  • zilean;free elo
  • geri çekilin çözüm veriyorum "tanımadıgın insanla girmicen oyuna" ya da benim gibi team builder'ı bekliceksin bronze 3e düştüm beklerken :(
  • Bahane bunlar hep. TR'e geçtim 2 hafta önce, ligimi düşürdü haliyle ve yine Bronze'dan başladım. 4 tanesi promotion maçı olmak üzere 10 maçta Bronze'dan çıktım. Mesela dün maçıma bir adam geldi; daha seçim ekranında troll'lememesini rica ettiğimde "kazanmak istemiyorum, troll'leyeceğim" dedi ve bilerek bütün maç boyunca feed'ledi, rakibe yerimizi söyledi, takımı bozmak için her şeyi yaptı. Ona rağmen taşıdık maçı, 25 dakikada bitecek oyun 55'nci dakikaya kadar uzadı ama kazandık bir şekilde. Lolking'i bu:http://www.lolking.net/summoner/tr/1410314#history/62915377 (Vayne oynadığı maç)

TR'de yükselmesi çok kolay. Birkaç ufak yöntemle rahatlıkla yukarılara çıkabiliyorsun çünkü ya oyunculuk yerlerde ya da tecrübe eksikliği yaşıyorlar. Tek kişi taşımanın (özellikle son patch'ten sonra) zor olduğunu biliyorum fakat bu taşıyamayacağınız anlamına gelmiyor. Açın Twitch.tv'e bakın, 2 kere Bronze'dan Plat'a kadar hesap taşıdı 1 haftada elemanın biri. TR'yi hafife aldığım, maçlarımın çoğunda troll'lediğim ve ciddiyetsiz oynadığım halde kazanabiliyorum; ciddi oynadığım maçlarda çok eziyorum ve sıkıcı oluyor çünkü

Sözün özü; sorunu kendinizde arayın.

• evet sorunu kendimizde aramaliyiz, mesela ben eskiden stream izlemezdim bodozlama girerdim ve bu yuzden silver3 um. Sezon3 te pek ranked atmadim ama 28 gunde bir attigimda her maci tasiyan kisi oluyorum her mevkide. Yani silver bronz falan aslinda cok kolay ligler, sadece lane i ezip takim arkadaslarina yardimci olman ve iyi iletisim kurman gerekiyor.
  • Kaandemirel1994 kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerini bu oyunda yaşamayan yok maalesef.Sabredip,gülüp geçmek lazım sadece yoksa kafayı yedirtiyolar insana :)
  • Farkı ne gold da aynı adc build i yapan soraka lar her oyun birisi takıma küsüyor solo takılıyor kenarda west bu arada
  • ya allah aşkına yeter 2 oyun attım oriannaydım ilk oyun biz kazanıyorduk oyunu çevidiler mal gibi 4 kişiye tek giriyorlar yeter ilk oyun adamların inhibitörlerine kadar gittik midden sonra adamlar bizim inhibitörü aldılar sonra oyunu bitirdiler tek tek hepsini arsına dalıyorlar bari bekleyinde hep birlikte dalalım 15 level biri bunu yapmaz ya
    2. oyun 2 afk vardı gitti oyun
    lanet olsun bu bronza ya
    Allahını seven yokmu beni kurtaracak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.