Şimdi Ara

Bronz Ligi vol987654

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lanet olsun ki 30 level olduğumda o hayatımın hatasını yaptım ve dereceli oyunlara girdim. daha yolun başındaydım pek oyun bilgim yoktu ve o zamanki hevesin verdiği gaz ile 10 maçı eksik rünlerle attım ve 1 zafer alarak bronz 3 ligine atandım. keşke başıma taş düşseydide o maçları atmasaydım. yeni sezonda ise çok iyi oynamama rağmen gelen muhteşem takımlarla bronz 5 ligine atandım. elo denilen bi olay var malumunuz. ne yapmam gerekir sizce bronz liginden çıkmak için buyrun lolking profilini atayım kda lara falan bakın kötü olduğunu düşünmüyorum.http://www.lolking.net/summoner/tr/2545076 favori herolarım zed jarvan lucian graves lissandra orianna vs. sice ne yapmalıyım kolayca oyun taşıma potansiyeli olan bir hero , en ince ayrıntısına kadar dobra dobra eksiklerimi fazlalarımı söyleyebilirmisiniz? yoruma açığım. çoğu arkadaşım benimle bronz ligi nedeniyle dalga geçmekte fakat malumunuz ki bu oyun tek kişiye bağlı değil. favori laneim mid fakat ad carry jungler rollerinde de iyi oynadığımı düşünüyorum. lolking'e göz atıp neyin eksik olduğunu , varsa tavsiyelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum şu lanet olası ligden çıkıp takım oyununun olduğu bir lige yükselmek istiyorum. en azından bir gümüş ligini hakettiğimi düşünüyorum. cevap yazan yazmayan herkese çok teşekkürler iyi günler iyi oyunlar

• eğer orta düzey adc bilgin varsa gravesle o ligde hertürlü taşırsın başka laneler kalırsa solo mid gibi kill aldıktan sonra canın fazla ise roam at sup kalırsa annie pickle hasar kas o laneyi dar et onlara
  • Baska laneler feedliyor ve benim yapabilecegim pek bisy kalmiyor ama yinede cok tesekkurler deneyecegim dediklerinizi :)
  • Senin Allah belanı vermis dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Senin Allah belanı vermis dostum.
    Nasus al ve sirchez'in sistemini uygula "open the gates"
  • quote:

Orijinalden alıntı: YQQ4

Nasus al ve sirchez'in sistemini uygula "open the gates"

Alıntıları Göster
    nedense bütün bronzların maini mid favori herosu zed
  • bronz 5 nedir lan oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

bronz 5 nedir lan oha
    bir pm uzağındayım.
  • Kendine bir pre bul maç spamla başka yolu yok
  • Tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Al birini vur otekine butun bronzlarin favorisi zed imis 😁 daha tavsiyeleriniz varsa yazarsaniz cok tesekkurlerimi sunarim 😄
  • Birde tavsiyeniz bot pre midir yoksa mid solo mid jungle gibi iki rolu saglama almakmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgrlilds

Birde tavsiyeniz bot pre midir yoksa mid solo mid jungle gibi iki rolu saglama almakmidir ?
    Tf oynamayı öğren bronzdan çıkamazsan ben oyunu bırakırım açık net (Twisted Fate)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldun41 -- 12 Mart 2015; 22:03:11 >
  • quote:

Birde tavsiyeniz bot pre midir yoksa mid solo mid jungle gibi iki rolu saglama almakmidir ?

CC=Win
    Ve sakın bir lane belirleme bence. Normal oyunda tüm laneleri dene ve iyieştir. Sonra sana kalan laneyi oyna. Bronzda çok lig kavgası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamezan

quote:

CC=Win
    Ve sakın bir lane belirleme bence. Normal oyunda tüm laneleri dene ve iyieştir. Sonra sana kalan laneyi oyna. Bronzda çok lig kavgası olur.

Alıntıları Göster
    ben bronz 3 üm pre girek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

ben bronz 3 üm pre girek mi

Alıntıları Göster
    twisted fate var az çok oynarım 10 oyun falan oynamışımdır en fazla sanarsam ilk 15-20 dk pek etki gösteremeyen fakat sonradan komboyla çok rahat damage vuran bir hero kendileri

tabii kide bir lane belirlemiyorum. pick sırasına saygı duyuyorum her lane de oynuyorum fakat orta koridorda kendime daha çok güveniyorum.

pre gircek arkadaş pm ile ulaşabilirsiniz :)
  • quote:

twisted fate var az çok oynarım 10 oyun falan oynamışımdır en fazla sanarsam ilk 15-20 dk pek etki gösteremeyen fakat sonradan komboyla çok rahat damage vuran bir hero kendileri

tabii kide bir lane belirlemiyorum. pick sırasına saygı duyuyorum her lane de oynuyorum fakat orta koridorda kendime daha çok güveniyorum.

Bir arkadaşın hesabı boostluyorum bronz 5 0 lp hesabı sadece tf oynayarak kasacam 5 te 4 gidiyorum şu anlık 50 lp oldu hesap nasıl bir helohell se artık bronz 5 bile 17 falan geliyor :) istersen gireriz beeblood hesabın adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

quote:

Bir arkadaşın hesabı boostluyorum bronz 5 0 lp hesabı sadece tf oynayarak kasacam 5 te 4 gidiyorum şu anlık 50 lp oldu hesap nasıl bir helohell se artık bronz 5 bile 17 falan geliyor :) istersen gireriz beeblood hesabın adı

Alıntıları Göster
    Annie Oyna sadece çok rahat çıkarsın

• Yazık la en azından gümüş olman lazımmış. Çare tryndamere
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Yazık la en azından gümüş olman lazımmış. Çare tryndamere

Sag olun tryndamereyi ne zamandir dusunuyodum denemenin zamani gelmis sanirim :) bu arada haldun41 oyunda musait oldugumde eklerim sizi sizde musait olursaniz gireriz. Annie falan da denemedim pek onunla deniyeyim bide sansimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlilds -- 13 Mart 2015; 7:26:27 >
  • 0dan hesap ac o surede oynayisinda gelisir gold5 falan gidersin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.