Şimdi Ara

Bronz ve Silverlar bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bronz ve silver elonun free win heroları kata, morgana ve tristanadır. oyunlarda kata, morgana ve tristana banlatmadığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz.üçünüde banlatamıyosanız en azından kata banlatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• challerngerim ama işime yaradı sagol
  • gold oldum saol
  • silverım kate morganayı bılıyorumda tristina için birşey diyemeyeceğim...

en 5 ler silver için bronzda olur.

mid : kate,akali,yasou,zed
    sup : morgana,thresh,braum
    adc : lucian,caity,tristina
    jung: amumu,j4,evelynn
    top : jax,riven,pant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 19 Ağustos 2014; 9:33:30 >
  • kata ve trist haklı gibisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgananin zhonya ve ulti kombosu ilr mac çevirdigimi hatırlıyorum

• kata ve morgana oynayanın elinde değişyorda tristana gerçekten çok sinir bozucu. Ana hesabım ban yediği için 3 gündür bronz hesabımı kasıyorum ve sadece tristana oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 19 Ağustos 2014; 11:11:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abimle ben silver 5iz (2den düştüm) hep bot pre yaparız morgana vayne ve hep lane imizi kazanırız (kaybettigimiz cok nadir) ama yinede takım yüzünden oyun veriyoruz bu yüzden duo girecekseniz jungle mid girin en azından bi şansınız olur

• Kata ve morgana değil de tristana oynuyorum lanede ezdiklerinde tfde ise yaramayacagimi saniyorlar. bir de ct diye draven alıyorlar lanede safe kalıyorum latede

• Kata ?

• mid annie öğrenin taşırsınız
  • zed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udyr.

bronz ve silver elonun free win heroları kata, morgana ve tristanadır. oyunlarda kata, morgana ve tristana banlatmadığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz.üçünüde banlatamıyosanız en azından kata banlatın

Kata ve morgana tamam da tristana ne alaka?

• quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

Abimle ben silver 5iz (2den düştüm) hep bot pre yaparız morgana vayne ve hep lane imizi kazanırız (kaybettigimiz cok nadir) ama yinede takım yüzünden oyun veriyoruz bu yüzden duo girecekseniz jungle mid girin en azından bi şansınız olur

Bende qnq mla giriyorum laneyi çok az kaybediyoruz çoğu zaman oyun taşıyoruz.

• tristina değil tristana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.