Şimdi Ara

bronzdan çıkamıyorum çıldıracam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın hesabına girmiştim o akalimisin sen ? voli oynuyordum zed premdi gnarı ezmiştim sana low yazıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir hedef değil de alan etkili vuran ve kaçabilen şampiyonları dene. Wukong orianna lucian vb ve oyuna agresif item kabiliyet ve rünlerle gir
  • Bronzdasın meta falan sallama yok gragas maokai falan. Katarina ve Master yi bu kadar.

• Bronzeden silverdan çıkmak isteyenlere anahtar kelime = ROAM! 2 kere bota veya topu kessen zaten afk kalır ordaki adamalar flame yapar en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KürtLokumu

Arkadaşın hesabına girmiştim o akalimisin sen ? voli oynuyordum zed premdi gnarı ezmiştim sana low yazıyodum

He benim o :D

• tek yapcaığın şey takımdakilerin çoğu neredeyse oraya gitmek onlarla beraber tf girmeye çalışmak
  • Millet seni taşıyacak diye beklediğindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraXuS

Arkadaşlar her yolu deniyorum adc sup mid ne varsa oynadım mesela olaf oynuyorum ilk kan aldım 4-0 gidiyorum team 6 kill verdi sonra tfye falan gelmiyorlar,bugünde akali oynadım lanemde 7-0ım zede karşı soloda bi gnar var 1-11 voliye karsı.nasıl çıkacam ben bu lanet ligden taktik verin beyler ne yapsam olmuyor taşıyamıyorum buğun trist oynadım 26-7 ama lose

LoL Premium satın al
  • Yaw hehe tost konusu

• Elise jung oyna. gank atarken killeri almamaya çalış ve kozayı tutturmaya çalış. Elise ile bronze 5 ten silver 1 oldum. Sup ve jung pek tercih eden olmuyor bronze da o yüzdn pick şansında fazla olur.Sup kalırsada morgana ile sadece Q tutturmaya çalış.Eminim çıkarsın çok zor değil.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 20 Ağustos 2014; 11:20:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_can

Elise jung oyna. gank atarken killeri almamaya çalış ve kozayı tutturmaya çalış. Elise ile bronze 5 ten silver 1 oldum. Sup ve jung pek tercih eden olmuyor bronze da o yüzdn pick şansında fazla olur.Sup kalırsada morgana ile sadece Q tutturmaya çalış.Eminim çıkarsın çok zor değil.

Kolay gelsin

Elise çok zor geliyor oynayamıyorum ben daha çok kha,noc,vi falan oynuyorum ama jungle taşıyamıyor cidden bir maçta 20 ye yakın gank atıyorum adamlar okuzun trene baktigi gibi bakiyorlar

• Duo gir iyi olduğunu düşündüğün biriyle.
    Takımı sürekli sslerle global görevlere zorla.
    Katarina oyna. Master yi oyna, malph oyna.
    Jungle isen maçtan önce lolnexustan hangi lanein zorlanacağını kestirip orayı cample.

• quote:

Arkadaşlar her yolu deniyorum adc sup mid ne varsa oynadım mesela olaf oynuyorum ilk kan aldım 4-0 gidiyorum team 6 kill verdi sonra tfye falan gelmiyorlar,bugünde akali oynadım lanemde 7-0ım zede karşı soloda bi gnar var 1-11 voliye karsı.nasıl çıkacam ben bu lanet ligden taktik verin beyler ne yapsam olmuyor taşıyamıyorum buğun trist oynadım 26-7 ama lose

Trisle 26-7 gidiyorsun oyun taşıyamıyosun tris ile kaç kere tek başıma oyun taşıdığımı bilirim doğru kişilere focuslanırsan ve kite yapabilirsen tek başına oyun taşıyabilirsin.

• quote:

quote:

Elise jung oyna. gank atarken killeri almamaya çalış ve kozayı tutturmaya çalış. Elise ile bronze 5 ten silver 1 oldum. Sup ve jung pek tercih eden olmuyor bronze da o yüzdn pick şansında fazla olur.Sup kalırsada morgana ile sadece Q tutturmaya çalış.Eminim çıkarsın çok zor değil.

Kolay gelsin

Elise çok zor geliyor oynayamıyorum ben daha çok kha,noc,vi falan oynuyorum ama jungle taşıyamıyor cidden bir maçta 20 ye yakın gank atıyorum adamlar okuzun trene baktigi gibi bakiyorlar

Oynayamıyorum diye bi şey yok ya bana da Zedin ultisini kullanamaö gibi geliyordu 5-6 oyun sonra en zor herolara bile alışıyorsun.

• master yi al rakip koridoru ittirirse gank at yoksa stack kas 1150 gold olunca base at malred+tin taşı al sonra 25 stack oluncaya kadar stack yap(jungle+kill+asist) sonra wriggle al sonra bot ve botrk tamamla karşı adcyi gidip gidip kes:D veya az kasılmış biri varsa rakipte onu, sonra sırayla youmu+ebedi+ga çık hafif dağınıksa rakip dşrek gir tek tek kes fln. İşte 5 kişi arasına atlama yeter o durumda

bronz değilim ama işe yarar gibime geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 20 Ağustos 2014; 11:36:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kolay gelsin

İlk aldığımda bende pişman oldum oynayamadım bıraktım.sonra başlayayım artık dedim.Sadece botlarşa oynayıp seri olarak örümcek formu e q insan formu koza gibi kombolara elini alıştırsan yeter.10 oyunda alışacağına eminim.

Jung taşıyamıyor demende haklısın ama doğru yerlere yardımlara gittiğinde sen degil onlar taşıyor,en azından ezilmiyor takımın kafa kafaya bir oyun dönüyor.
    Diğer arkadaşında dediği gibi lolnexustan bi kıyaslama yap oyun başlarken,zayıf olan tarafları camplamaya çalış.

Bir diğer alternatifim zyra sup.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• karşındaki zed de bendim kanki :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

karşındaki zed de bendim kanki :DD

Helal qnq jax geldi nasi kestik seni ama

• Zed oynayabilirsin o eloda bazilari zhonyanin ne ise yaradigini bilmiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.