İlk 10 dereceli maçımı LYS olduğu için çok serice atmıştım büyük bir hata. 3 win alabilmiştim ve beni bronz 2 ye atmıştı. (o 10 maçtan sonuncusunda masterla penta atmama rağmen lose almıştım..) LYS bitmesiyle beraber ranked serüvenine korka korka başladım 5 normal win alıp bi ranked atıyordum. Bronz 1 serisi geldi Bronz 1 e çıkamadım. Derken Jungle WW, Mid Katarina, Solo Kassadin pickleri ile kesintisiz winler beni Bronz I e attı. (Kassadinle Renekton bile ezdiğim oldu.)
Artık üst üste alacağım 4 winle İnşallah Gümüş olacağım maçları burada paylaşacağım. Duo girmek isteyen olursa Der Letzte Sonne'yi ekleyebilirler.
(ADC hiç beceremiyorum orada gördüğünüz 11-5 ezreal oyununda Solo ezreal oynadım. Khazixe karsı hybird buildle.)
Son 2 ranked maç gerçekten çok tuhaftı early gamede aşırı geri düşsekte takımın supu ve benim aldırdığım killer sayesinde oyunu taşıdık.
herrmangoring07
kullanıcısına yanıt
seri maç atmak gerçekten çok yanlış aynı hatayı yaptım ve gold 4 den gold 5 2 kez düştüm .Yenmilince hırs yapıpı daha fazla oynuoyrum.Ama artık dikkat etcem.
O konuda haklısınız kesinlikle, bir loss verince içinde kalıyor insanın giden LP valla şu hafta içinde inşallah çıkacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme