Şimdi Ara

Bronzdan suikastçi oynayarak mı dövüşçü oynayarak mı çıkarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır oynamıyordum mainim support platım oyun taşıma özürlüsüyüm lanede karşıma silver gelirse ve oynadığım hero tank değilse ezilirim.

Arkadaşın bronz hesabından 5 oyun oynadım hepsini taşıdım ezerek kazandık. 2 top gidenler oldu 2 mid gidenler oldu voli lux supportlar oldu feedleyenler oldu. Trolleyenler feederlar yüzünden çıkamıyorum diyen bronzu hakediyodur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oyuncuysan suikastci al. Hızlı hızlı carryle, hemen çık. Kötü oyuncuysan dövüşçü oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 29 Eylül 2015; 1:26:02 >
  • Başbakan Pirlo kullanıcısına yanıt
    Çitin set kurtarmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heimindinger ile cok rahat çıkarsın, kur taretleri git balkona çay içmeye o farm yapsın silver II yim westte heime devam edicem.bu gidişle altına cikmak icin.

• yasuo yu sadece aram da 2 kez oynamştım arkadaşın çharında (bronz3) gireyim dedim bunu aldım 1vs5 penta attım.bizim takım yine sövüyodu chatten bana çaldı killeri penta attı diye hiç takmayıp bitirdim
  • Sup kalıyorsa AP lux karma çıkarır. Lulu ve morgana bir de annie çok iyi olur. Midde de aynı şeyleri tercih et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

heimindinger ile cok rahat çıkarsın, kur taretleri git balkona çay içmeye o farm yapsın silver II yim westte heime devam edicem.bu gidişle altına cikmak icin.

Aynısını yaptım tuvalete gittim oyunda da gerçekte de s*çtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruit -- 29 Eylül 2015; 23:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Şaman olarak çıkabilirsin

bronz 4 konuştu
  • bronzlarla dalga geçmek adettendir

haha bronz
  • Hocam brand free elo. Sup da olsa mid de olsa al brandi bende su anda dia rushluyorum bi 5 win streak yaparsam cikicam sanada öneririm.

Build : rylai ( kesinlikle ilk bunu cik ) ayakkabi( cd yada nüfuz ) liandry bunlari kesin al gerisini oyuna göre 3 büyükler ve cehennem asasi alabilirsin.

Hocam yarın yokmus gibi rylai rushla baslangicta 400luk can 2 pot al( suport oynuyosan midde doran başla ) . kabiliyetler klasik 21/9/0 runler klasik ap. Brand oynanis videolari izle biraz pratik yap cidden freeelo

• Düzgün oyna herşeyle çıkarsın

• UltimateBöcek kullanıcısına yanıt
    yarın yokmus gibi rylei rushla yazmıssınya yarıldım ya :D :D
  • dövüşçü oynayarak daha kolay çıkarsın dostum . Suikastçi champları oynamak biraz daha zor ve özen istiyor.
  • Koruyucu olarak çık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jung olarak çıkabilirsin, Xin al.. Taşırsın.
  • Çıkmanın yolları;

Top:Shen
    Jungle:Xin
    Mid:Veigar
    Adc:Tristana
    Sup:Soraka

Bunlarla oyna çıkamazsan oyunu sil
  • Morgana mid ile fakerla oynama seviyesine bile yükselebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Çıkmak için sadece oynaman yeterli.

Lane'de ne kadar iyi oynarsan oyna diğerleri feedledikten sonra maç dönmüyor hocam.
  • Geldiğin yere, metin2'ye dönerek bronzdan çıkabilirsin.

• ben burst hasar vuran herolar ile çıktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.