Şimdi Ara

Bronze oyuncuları ve tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

Elohell diye bir şey yok. E biz niye çıkıyoruz şansmı ? Silver 1 e dün çıktım. Bu günde 2 3 maç atayım dedim. Sizce bu kazandığım maçların hepsi şans mı ? 1 maç kaybettim oda takım uyumsuz değildi ben kötü oynadım biraz yanımdaki support ilk defa sona oynamış vs
     Bronze oyuncuları ve tavsiyeler

Silver 1 olmuşsun challenger değil. TR serverının her köşesi elo hell. Her oyunda ağlayan insan var. Her 3 oyunda 1 feedleyen premadeler var. Her 2 oyunda 1 "GANK GELMEDİN BANANE AFKYİM" diyen insan var.

Plat. ligdeyim.

• Üşenmedim okudum, yararlı konu
  • Konu güzel doğru ve anlamlı ama oyuna bot pre deyipde oyuna girince afk kalan şahsiyetler var ee karşımızdakide bot değil 3 kişiyle dönmüyo oyun Her 2 oyunda bir mutlaka buna benzer şeylerle karşılaşır oldum artık şansızlıktan olsa gerek
    Not:silver 5 deyim 4 defa 90+lpden 0 a düştüm
  • Kendini geliştirme lafını anlarım tamam da, bütün laneler feedliyorsa ne yapacağız?
  • westte ilk 10 maçını atmamışlara tavsiyem bütün laneleri öğrenin.bütün lane herolarından alın.
    mesela mid lane olarak kassa,talon,cassi tarzı herolar (Ad casterda olsun)
    jungle olarak, hecarim tarzı hızlı jungle dönebilen ve hızlı gankler atabilen herolar alın
    rune pageleri eksiksiz tamamlayın
    ap ler için önerim marklar magic penetration , seallar armor , glyphler ap yada magic resist olsun
    ad ler için önerim marklar ad ,seallar armor , glyphler magic resist olsun

bunu yaptım dün 4 maç attım 1i afk yüzünden kaybettim 3ünü ard arda kazandım sizede öneririm
    inşallah silver 2 yada 1 e yerleşeceğim bu taktikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconn12

westte ilk 10 maçını atmamışlara tavsiyem bütün laneleri öğrenin.bütün lane herolarından alın.
    mesela mid lane olarak kassa,talon,cassi tarzı herolar (Ad casterda olsun)
    jungle olarak, hecarim tarzı hızlı jungle dönebilen ve hızlı gankler atabilen herolar alın
    rune pageleri eksiksiz tamamlayın
    ap ler için önerim marklar magic penetration , seallar armor , glyphler ap yada magic resist olsun
    ad ler için önerim marklar ad ,seallar armor , glyphler magic resist olsun

bunu yaptım dün 4 maç attım 1i afk yüzünden kaybettim 3ünü ard arda kazandım sizede öneririm
    inşallah silver 2 yada 1 e yerleşeceğim bu taktikle

Katılıyorum. Eklemem gerekirse CC sahibi tanklarla jungle yapılmasını epey faydalı buldum. Amumu, Malphite, Nautilus. Özellikle ilk ikisi sık banlandığı için nautilus ideal gibi.

Bir eklemem de şu olabilir. Ranked'e başlamadan önce o an op olan tüm şampiyonları listenize almış olun. Belki amumu oynamayı beceremiyor olabilirsin ama first pick sen isen ve altındaki adam senden amumuyu alıp kendisine vermesini isterse "bende yok" demek zorunda kalmayın.

• Gerçekten çok başarılı bir yazı olmuş emeğine saglık :) üşenmeden sonuna kadar okudum bu yazıyı senin adını kullanarak alıntı yaparsam sorun olmaz diye düşünüyorum genede izin almak isterim :)
  • Eastten sonrasını okumadim tr farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel dogru seyler soylemissin. S4 baslamadan bende bu tarz bir konu acmayi dusunuyorum belki birilerine faydam olur.

• Sadece ilk paragrafı okudum
    Olasılık berden öğrendin bilmiyorum ana
    Trolün rakibe gelme ihtimali daha fazla
    Sana gelme ihtimali 4/9
    Rakibe gelme ihtimali 5/9

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

Kendini geliştirme lafını anlarım tamam da, bütün laneler feedliyorsa ne yapacağız?

Hiçbir şey yapamazsın. O oyunu kaybediceksin. Ama emin ol bir oyunda da karşı takım feedlemiştir ve kazanmışsındır veya kazanacaksındır. Troll, noob, afk bunlar oyunun gerçekleri. Sen algıda seçici olup sadece sen mağdur olduğun maçları hatırlıyorsun. Mutlaka sen de benzer sebeblerle bedavadan maç kazanmışsındır.

Benim bu konuda anlatmak istediğim troll, afk ve benzeri tiplerin aslında bulunduğunuz yere hiçbir etkisi olmaması. 5 maç yapıp 5inde de trollenmiş olabilirsin. O zaman tabi ki önemli bir faktör gibi duruyor. Ama yeterli maç yaptığında troll yüzünden kaybettiklerin troll yüzünden kazandıklarını dengeleyip bulunduğun yere etki eden bir faktör olmaktan çıkacaktır. Anlatmaya çalıştığım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harahan

Gerçekten çok başarılı bir yazı olmuş emeğine saglık :) üşenmeden sonuna kadar okudum bu yazıyı senin adını kullanarak alıntı yaparsam sorun olmaz diye düşünüyorum genede izin almak isterim :)

Tabi ki, işte öğle arasını çabuk geçince, vaktimi bununla değerlendirmiş oldum :) istediğin gibi paylaşabilirsin, sormana bile gerek yok ama teşekkür ederim sorduğun için.
  • Çok güzel bi yazı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Sadece ilk paragrafı okudum
    Olasılık berden öğrendin bilmiyorum ana
    Trolün rakibe gelme ihtimali daha fazla
    Sana gelme ihtimali 4/9
    Rakibe gelme ihtimali 5/9

Uyardığın için teşekkür ederim ama olasılığı aynı demedim ki? sordum hangisinin olasılığı daha fazla diye? Yoksa farkındayım öyle olduğunun. Hatta ilk yazdığımda detaylı matematiksel olarak yazmıştım ama abartı oldu diye soru kısmında bıraktım. Yoksa tabiki, sen troll olmadığına göre kalan 9 kişiyi 4 ve 5 li gruplara dağıtacağın için öyle olacaktır.

Neyse anlatmama gerek yok zaten biliyorsun. Sadece yazıyı dikkatli bakarsan asla olasılıkları aynı demedim. Para örneğini verme nedenim basit olması, herkes bilir %50 olduğunu. Orada sadece örnekleme sayısı arttıkça dağılımın hesaplanan olasılığa yaklaşacağını anlatmak istedim. Oradan eğer troll'ün gelme olasılığı %50 anlaşılmışsa sanırım kendimi net ifade edememişim.

• Hepsini okudum çok güzel bir yazı olmuş evet haklısın iyi günler
  • Arkadaşın hesabını full ben oynayarak 20 winstreakle gold yaptım kendim bronzdan çıkamıyorum problem kimdde
  • Allahını seven özet geçsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uachony indispensable

Allahını seven özet geçsin .

Özet: Aslında iyi oyun oynayıp da kötü takım oyuncusu olduğu için bronze'da takılı kalanlara yardım etmek için yazılmış bir yazı. Amacı EloHell kavramına kendini inandırıp, kendini geliştirmek istemeyenlere yardımcı olmak. Daha iyi oyuncu olmayı beceremese bile daha iyi takım arkadaşı olarak yükselebileceğini anlatmak. Özeti bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foergun276 -- 12 Eylül 2013; 22:05:58 >
  • foergun276 kullanıcısına yanıt
    Okumaya değer o zaman o halde . Ellerine sağlık bende bronze'da takılı kalan mağdurlardanım . Sebebi ne peki ? Her oyun başlayacağı zaman bizlere - Al işte yine lane kavgası çıkıcak . diye düşündürenler yüzünden . Bardağı taşıran son damlayı dün yaşadım çok önemli bir maçımı trolledi kişiliksizin teki . Artık tr ye girmeyeceğim en kısa sürede West serverindan yerimi alacağım . En azından oradaki oyuncu kalitesi daha yüksek ve feeder görme şansımız çok düşük .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.