Şimdi Ara

Bronze oyuncuları ve tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okumadım ama bir şeyler yazabilirim sanırım. Lane freeze nedir öğrenin, ne zaman pushlanmalı, ne zaman base atılmalı öğrenin. Oynadığınız championun güçlü-zayıf yönlerini bilin, ne zaman all in yapabileceğinizi bilin. Seçeceğiniz champion takımı taşıyabilen bi' şey olmalı, ona da dikkat edin. Yani pantheon oynayıp earlyde feedlenip late'e gelince kaybederseniz "ben lane'imi kazandım ama yaaa" demeyin.
  • ben gümüş 5ten gümüş 1e çıkana kadar aylarım gitti herzaman oyunda konuşan millete sataşan herkesten iyi oynadığını düşünen ve challengerde olmayı hakeden bir player gibi görüyordum kendimi ve baktım ki bu şekilde hiç bir yere varılmıyor gümüş1de yaklasık 10 gün ara verdim ve kendi kendime dedim ki asla oyunda konuşmayacağım ve konuşmadım da sadece oyunuma baktım ve tam 12 win streak ile gümüş 1den altına çıktım mutluyum :))) herkese tavsiye edilir sakın konuşmayın..
  • Sıcak bir örnek vereyim dünden.

Dün promotion maçı yapıyordum. Kazanırsam silver1 olucaktım. Last pick support kalmasına rağmen hiç konuşmadan vlad aldı ve "top'a gidicem" ben dedi. Bu sefer Jayce Vlad top'a gitti, varus solo bot gitti. Haliyle saçma sapan birşey oldu. Şimdi ben bu vlad yüzünden maçı kaybedicem belli. Şansızlık işte. Adama baktım 12 ranked maç yapmış daha ve bronze'da. Gold3 biri ile duo girdiği için bizim maça denk gelmiş. Derken 20.dakika civarında, biz epey ezilmişken karşı takımdan Kassadin afk oldu ve maçı aldık.

Yani demek istediğim troll,afk benzeri şeylere çok fazla takılmayın. Bu tipler yüzünden kazandığınız maçlar da bol bol oluyordur. Bulunduğunuz yerin sorumlusu bu tipler değil. (İyi ki de değil, bulunduğunuz yerin sorumlusu troll'ler olsaydı çözümü olmazdı. Halbuki bulunduğunuz yerin sorumlusu sizssiniz ve bunun bir çözümü var)

• Bro güzel yazmışsın eline sağlıkta az önce bir oyuna gireyim dedim pick ekranı ve konuşmalar;

Mid bende ananızı ....
    - solo bende trollerim
    + pick sırası var mid ben alıyorum
    ~ aynen pick sırası var solo bende

ve bu şekilde ilk iki pickteki arkadaşlar solo ve midi aldılar, ardından diğer iki arkadaş feedledi gitti adamlara öldü durmadan.
  • Okumadım diyenlere yazık olmus sizze bronzda başarılar . Yazıya gelince başarılı buldum , bronz oyunculara faydası dokunabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreasyon

Bro güzel yazmışsın eline sağlıkta az önce bir oyuna gireyim dedim pick ekranı ve konuşmalar;

Mid bende ananızı ....
    - solo bende trollerim

ve bu şekilde ilk iki pickteki arkadaşlar solo ve midi aldılar, ardından diğer iki arkadaş feedledi gitti adamlara öldü durmadan.

Son maddedeye yazdığım Athene'in tavsiyesine uymalıydın. Pick ekranında bşaına gelecekler belliymiş. Dodge atman lazımdı. Athene'in Söylediğine göre LP düşüyor ama MMR düşmüyor. Yani gizli elon sabit kalıyor.

İlgili Video'yu buldum. İzlenmesini tavsiye ederim.

How To Hack The New Elo System
    http://www.youtube.com/watch?v=VZaPPs2QUdU

Edit: Tepedeki dev yazıya da ekledim video linkini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foergun276 -- 13 Eylül 2013; 11:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foergun276

quote:

Orijinalden alıntı: Kreasyon

Bro güzel yazmışsın eline sağlıkta az önce bir oyuna gireyim dedim pick ekranı ve konuşmalar;

Mid bende ananızı ....
    - solo bende trollerim

Son maddedeye yazdığım Athene'in tavsiyesine uymalıydın. Pick ekranında bşaına gelecekler belliymiş. Dodge atman lazımdı. Athene'in Söylediğine göre LP düşüyor ama MMR düşmüyor. Yani gizli elon sabit kalıyor.

İlgili Video'yu buldum. İzlenmesini tavsiye ederim.

How To Hack The New Elo System
    http://www.youtube.com/watch?v=VZaPPs2QUdU

Ne bilim arada öyle yapıp sonra oyunda adam gibi oynayanalarda oluyor, ne yapacağımı bilmeiyorum :D bundan sonra öyle ederiz olmadı.

• B5 ten cikmis biri olarak soyluyorum.Asla support almayin cunku adc niz mal olacak.Siz mid jungle solo alin.Supp oynamayi seven bir de duo bulun yaniniza o botu bir sekilde duzeltir.Eger iyi bir oyuncuysaniz zaten ezersiniz lanedeki adami.Junglesaniz kesinlikle solo top taki bronze bebesine bir adet ward alin 9 tane report yememek icin.Adam pushlarsa calilardan gidin lee falan oynuyorsaniz zaten alirsiniz.

Kesinlikle farm yapin kule alin.Kill icin bir tarafinizi yirtmayin.Takimla kavga etmeyin diyecem de cok zor.Soverse sende sov zaten yenileceksin o takimla.Adam tfde focus yiyip sana sovecek kesinlikle bosver sende sov sinirin duzelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı gibi duruyor. Yakında okuyacağım.
  • Bir Bronze Oyuncusunu Nasıl Tanırız? kısmın okuduğumda bazı şeyleri benimde yaptığımı farkettim. Çok yararlı bir konu olmuş eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.