Şimdi Ara

Bronzum ama Hep Nooblar yüzünden op(SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım TR bronz 5 hesap ile ilk oyunumda yasuo banlandığı için 1. pick'in adc alması ardından 2.pick adc aldı sonra 3. pick adc aldı en sonunda bana geldi bende adc aldım ve oyuna başladık..
    Rakip takımın proluğu ve draven miss fortune sivir ashe kombosuyla oyunu 20.dk da kazandık.
    Ve karşı takımın ruhu çilingir xin zhao kardeşimizin savunması
     Bronzum ama Hep Nooblar yüzünden op(SS'li Bronzum ama Hep Nooblar yüzünden op(SS'li
    ve kardeşimizin aşırı op buildi..
     Bronzum ama Hep Nooblar yüzünden op(SS'li Bronzum ama Hep Nooblar yüzünden op(SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatal -- 15 Haziran 2014; 21:06:51 >

• Oyun op
    Xin op
    Chat op
    Build op
    Sen op
    Ben op
    4 adc op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ixir09
  • insan niye iyi olduğunu düşünür daha yenisin destur bi arkadaş vardı xpeke den daha iyi olduğunu sanıyordu

• 09, 2009 o arkadasin dogum yili sanirim.

• adam iksir yhaaaww
  • Bende bu yollardan geçtim.Bronz 4 idim ama normal oyun oynayarak kendimi geliştirdim.Dereceli girdiğimde 15 win streak yaparak bronz 1 oldum ve oradan da rahatlıkla çıktım.Şuan gümüş 1 im.Sorun sende o elolarda oyunu taşıyamıyorsan.Gir normal oyun geliştir kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acaba maç başına 10 puan mı geliyo şimdi baktım 8 win streak yapmış ama puanı 84
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

adam iksir yhaaaww

09 ammma

• bronz 5 ciddi kolay ya yani bana gore en azindan bence ordakiler hakediyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Bende bu yollardan geçtim.Bronz 4 idim ama normal oyun oynayarak kendimi geliştirdim.Dereceli girdiğimde 15 win streak yaparak bronz 1 oldum ve oradan da rahatlıkla çıktım.Şuan gümüş 1 im.Sorun sende o elolarda oyunu taşıyamıyorsan.Gir normal oyun geliştir kendini.

Wut

• TR'de hatasını veya kötü oynadığını kabul eden oyuncu var mı acaba, hep merak etmişimdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

09, 2009 o arkadasin dogum yili sanirim.

internet kafede lol oynayan bir çocuğa sormuştum kaçıncı sınıfa gittiğini 8 dedi. 8. sınıfamı gidiyorsun dedim yok yaşım 8 dediydi. buda böyle bir anımdır.
  • FullFlavour kullanıcısına yanıt
    Bunların ailesi felan yokmu ya 8 yaşında pc yi geçtim 8 yaşında internet kafe?açocukların suçu yok aslında ailelerin suçu.. @FullFlavour

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatal

Bunların ailesi felan yokmu ya 8 yaşında pc yi geçtim 8 yaşında internet kafe?açocukların suçu yok aslında ailelerin suçu.. @FullFlavour

bunlar bişe değil hocam en fazla 10 yaşında çocuklar wolf team midir nedir o oyunda hile yapmak için internet sahibine ekstradan para veriyorlar saatlerce ekrana bakmakla yetiniyorlar(oyuna giriyorlar hile kendiliginden çalışıyor çocuk oturup ekrana bakıyor ve bunun için ekstradan para ödüyorlar hileyi açtığı için internet sahibine) . anne babalarıda nereye gidiyor bu paralar diye sormuyor. yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

quote:

Orijinalden alıntı: snatal

bunlar bişe değil hocam en fazla 10 yaşında çocuklar wolf team midir nedir o oyunda hile yapmak için internet sahibine ekstradan para veriyorlar saatlerce ekrana bakmakla yetiniyorlar(oyuna giriyorlar hile kendiliginden çalışıyor çocuk oturup ekrana bakıyor ve bunun için ekstradan para ödüyorlar hileyi açtığı için internet sahibine) . anne babalarıda nereye gidiyor bu paralar diye sormuyor. yapacak bir şey yok

İşte insanların bilinçlendirilmesi lazım..Zaten ben fazlagirmem online oyunlara oynayacaksam genellikle story oyunları oynuyorum ama iddia ya sigaraya nasıl yaş sınırı geldiyse int kafelerede gelmeli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep aynı konular hep
  • İksir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.