Şimdi Ara

Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
15.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet izledim ben de. Özlemişiz. Harika bölümdü.
  • Harika devam ediyor sezon. Bu bölüm de çok iyiydi.

Ekip sonunda yeniden bir araya geldi.

Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon

• Yeni sezon güzel başladı .
  • Ya bu çevirmen arkadaşa 2 yıldır küfretmekten bıktım. Bir insanın her hafta işi nasıl olabilir ya? Bir de her seferinde BU HAFTA BİRAZ İŞİM VAR falan yazıyor. Sanırsın o haftaya özel. Ulan her hafta aynı şey. 3. bölüm çıktı daha 2. bölüm gelmedi. Yapamıyosan devret kardeşim bıktık vallahi artık ya.
  • 1. sezon 20. bölümdeyim ve gerçekten çok keyifli.
    En sevdiğim karakter Boyle, gerçekten çok iyi bir aktör
  • new girl ile ortak bölüm çekilmiş
    Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 dakikalık son bölüm tek kelimeyle muazzamdı. Göndermelerle, esprilerle her dakika güldürdü. Esprileri yazsam 10 satır sürer, harikaydı gerçekten.
    B99 tarihinde ilk defa böyle şok edici bir şekilde bitirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Komedi dizisinde karakterin ölmesi ne kadar doğru olur, ki daha belli değil ama koca otobüs çarptı. Eğer ölürse de dizi için büyük kayıp olur çünkü gerçekten iyi bir karakter.
  • yok canım, öldürmezler heralde

himym dizisinde de oldu böyle bir sahne, ölüm falan yok, aynen devam
  • En son 2.sezonu bitirmiş, bir daha izlememiştim, hızlıca güncele yetiştim.

4*12

Bölümün sonu komedi dizilerinde nadir görülebilecek şekilde bitti. "Nadir" diyorum çünkü HIMYM'da Barney'nin de başına böyle bir kaza gelmişti. O yüzden pek alışılmadık değil. Kazanın sonunda Gina'ya bir şey olacağını sanmıyorum, birkaç bölüm içerisinde hastane ve Gina'nın toparlanma süreçlerini izleyip eski hale döneriz.

@Ron Swanson

Hocam yukarıda yazdım ama buraya da yazayım. Aynı kaza HIMYM'da Barney'nin de başına gelmişti. (Ufak bir araştırma yaptım ve 3.sezon 20.bölümde oluyormuş bu kaza.) Hatta Barney ve Ted'in araları açıktı ve kaza ile ikisi arasındaki buzlar erimişti. Bence yine oradakine benzer bir süreç izleriz.

Sadece Gina karakterini oynayan aktrisin diziden ayrılma gibi bir durumu olursa ölümlü bir kaza olur. Aksi halde, yani senaryo gereği Gina'ya bir şey olacağını sanmıyorum.

• Yahu arkadaşlar bu 13. bölüm ne zaman gelecek? Aradan çıktı 40 dakikalık bölüm verdiler sonra ses kesildi. Mid season bu kadar uzun sürmezdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felina. kullanıcısına yanıt
    Tvshowtime 55 gün gösteriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S04E06'dan sonra altyazı yok
  • sandmann. kullanıcısına yanıt
    fuckirama zaten her sezon geç çevirirdi, şimdi onu da yapmıyor. Geri kalanlar dizi sitelerinde var hocam.
  • İlk bölümü an itibariyle izledim. güldüm çok da olmasa da. Sıkılınca açmalık, keyifli bir dizi. mizah anlayışı hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

fuckirama zaten her sezon geç çevirirdi, şimdi onu da yapmıyor. Geri kalanlar dizi sitelerinde var hocam.

Evet var ama zaen az sayıda dizi izliyorum onu da 1080p izliyordum, o şansı kaybetmiş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandmann. -- 12 Mart 2017; 7:36:31 >
  • beşinci sezon onayını aldı
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar hak ediyordu. 10 sezonu gören komedi dizilerinden birisi olması gerekiyor.
  • 4. sezon 22 ve 23 yayınlanmış, neden acaba?

edit = dizi 1 ocak'ta ara vermişti, o tarihten beridir takip etmiyordum , 10 bolum daha yayınlamiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Mayıs 2017; 22:26:11 >
  • 4x21-22

Bölümler harikaydı. Yine o Brooklyn 99 twistlerinden gördük. Tam da yerinde bitirdiler, bekle şimdi 5 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

4x21-22

Bölümler harikaydı. Yine o Brooklyn 99 twistlerinden gördük. Tam da yerinde bitirdiler, bekle şimdi 5 ay.

+1

4 sezonluk dizide ilk defa bu kadar meraklandım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.