Şimdi Ara

Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
15.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.sezonu 1080p olarak çektim ve bitirdim gerçekten güzel dizi
  • 2.Sezon 10.bölüm mükemmeldi, 3.sezon onayı çıkması güzel olmuş.
  • 2x14
    Terry ve Rossa harici sıradan bölümdü fakat sıkmadı, güzel atraksiyonlar bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi izlemeyi unuttum hakikaten yahu. Konuyu komple okudum en son Kasım ayında çevirmene kızıp bıraktığım mesajı gördüm Divxplanete baktım sanırım hala o arkadaş çeviriyor ama düzene girmiş gibi.1-2 bölüm izlemiştim zaten komple baştan izleyip güncele yetişeyim bari.
  • 17. Bölüm fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkuncand -- 4 Mart 2015; 23:26:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftada s02e17 ye kadar geldim hiç sıkmadan izlettiriyor.

Sezon 2 17. Bölüm geneline bakarak ortalama altı bir bölümdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17. bölüm diğer bölümlere göre biraz sakin geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk 7 bölümü izlemeyip biriktirmiştim. Hepsini geçen gün bi' çırpıda izledim. Şimdi günceli yakaladım. Harbiden bu dizide alt yazı problemi varmış. 2 gün oldu bölüm yayınlanalı alt yazı gelmedi, artık yarın sabaha gelecekmiş.

BNN dizisinin Amerikan futbol maçlarının mola aralarında bölüm reklamları olurdu da pek dikkat etmezdim listeye ekledim. İşyerinde, arabada birini beklerken vs. cep telefonundan Sheldon Cooper'ı izliyorum. Sizin imzanızdan hareketle bir iki komedi dizisi önerebilirseniz sevinirim. How I Met ... ve My Name is Earl izlendi. Kaliteli espri kadar Sheldon gibi, My Name is Earl'deki Randy gibi marjinal karakterler de önemli. Suits ve Silicon Valley listemde. Bu diziler için ne dersiniz? Bir de Two and a Half Man'i önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 5 Mart 2015; 21:54:35 >

• Suits'e pek komedi dizisi diyemeyiz aslında. Ama sevdiğim dizilerdendir, ben de 4.sezonunu biriktirmiştim, bütün sezonu izlemek için son bölümün alt yazısının çıkmasını bekliyorum. Kısaca izleyin derim.

Silicon Valley geçen sene başladı. İlk sezon benim oldukça hoşuma gitti. Zaten alt tarafı 8 bölüm. İlk sezonu izlemenizi öneririm, sararsa nisan ayında başlayacak 2.sezon ile devam edersiniz.

Two and a Half Men ise 15 gün önce final yaptı. İzlediğim tüm komedi dizileri arasında ilk 5'ime girer. Dolayısıyla onu da öneririm. En azından ilk sezonu komple izleyin, daha sonrası için ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz zaten.

Önerebileceğim diğer komedi dizileri Arrested Developmen, Modern Family, Entourage, Shameless (komedi+drama) olur. Bunlara da vaktiniz varsa bi' göz atın derim.

Eğer sormak istediğiniz başka sorular, öneri isteyeceğiniz başka tür diziler varsa bu mesajı alıntılamayın, özel mesaj atın. Böylece konuyu da dağıtmamış oluruz.

• iztuzu kullanıcısına yanıt
    Diziyi şu an kim çeviriyorsa mükemmel çeviriyor, göndermeleri vs.'yi Türkçeye çok iyi dönüştürüyor özellikle.

@iztuzuHocam öneriyi Sercann35'ten istemişsiniz ancak bende The IT Crowd ve Entourage öneririm, ikisindede orijinal, uç sayılabilecek karakterler var, esprilerde çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 8 Mart 2015; 12:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Diziyi şu an kim çeviriyorsa mükemmel çeviriyor, göndermeleri vs.'yi Türkçeye çok iyi dönüştürüyor özellikle.

@iztuzuHocam öneriyi Sercann35'ten istemişsiniz ancak The IT Crowd ve Entourage aradığınız diziler, ikisindede orijinal, uç sayılabilecek karakterler var, esprilerde çok iyi.

Brooklyn Nine Nine ilk bölüme baktım, fena değil. Dediğiniz dizileri de listeye ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

@iztuzuHocam öneriyi Sercann35'ten istemişsiniz ancak bende The IT Crowd ve Entourage öneririm, ikisindede orijinal, uç sayılabilecek karakterler var, esprilerde çok iyi.

İş yerinde öğle arasında The It Crowd'un ilk bölümünü izledim, inanılmaz bir dizi, olağanüstü bir komedi. Öneri için sağ ol.
  • Baktım kimse Community önermemiş.Bana göre en iyi komedi dizisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Baktım kimse Community önermemiş.Bana göre en iyi komedi dizisidir.

Listeye eklendi, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda öpüştürüyorlar Amy ile Jack'i.
  • 2.sezonu biten böyle kaliteli bir dizinin konusu yalnızca 3 sayfa Underrated olayının kitabını yazıyorlar
  • dh de yorumlar olumluysa izlenir bir ara bakiyim bende
  • Böyle yerde bitirilir mi ulan allahsızlar

1 sene kim bekleyecek şimdi ?

ek olarak
    Holt diziden ayrılıyor mu ?
  • İlk sezonu bitirdim. İlk bölümler çok komik gelmese de ilerledikçe dizi eğlenceli olabiliyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İkinci sezon da bitmiş bulunmakta. Diziye ısındıkça daha komik ve eğlenceli geldi. Karakterler ve espriler ve beden dillerini etkili kullanmaları dizinin başarısını arttırdığı kanısındayım.

Beğenmediğim ve yer yer rezalet bulduğum husus ise: fuckirama & cndmrhc çevirisi oldu. Mesela adamlar "seesaw(tahterevalli)" kelimesini "saw" algılayıp testere diye çevirmişler. Bölümün ilerleyen dakikalarında ise tahterevalli doğrusunu bulmuşlar fakat baştaki hatayı düzeltme ihtiyacı hissetmemişler. Amerikan kültürüne dahalı esprileri kendi çaplarında Türk kültürüne uyarlamaya çalışmaları ise tam bir rezaletti. Umarım üçüncü sezonu onlar çevrimez veya sadece onlar çevirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 28 Haziran 2015; 13:48:40 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.