Şimdi Ara

Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
15.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben burdan yeri mi alayım 5 sene sonra herkes bu konuya hücum eder ilk sayfadan yorumum olsun big bang theory de bile bu kadar gülmemiştim my name is earl den sonra kahkaha attım dizilerin başında
  • ilk sezon bitsin öyle başlarım
  • Aynen, ben de izlemek için ilk sezonun bitmesini bekleyenlerdenim. Sezon bitsin, vakit kaybetmeden başlarım.
  • veDeneme amaçlı iki bölümünü(8ve11) çektim. Değişik bir tarzı var. Diğerlerini de izlemeye başladım.

Çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim ama izlettiriyor. En önemlisi bizim diziler gibi 100 dakika değil, 20 dakika...
  • Karakterler çok orijinal, çizgilerini korurlarsa bu standartlarda kalırlarsa dizi gayet iyi tutar bizde de bile.
  • Dizinin konusu daha 2.sayfaya ulaşmadan , dizi 2.sezon onayını aldı arkadaşlar

• Dizi harika gidiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu dizi kaçar mı ya 2 sayfa olmadı daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ulan bu dizi kaçar mı ya 2 sayfa olmadı daha.

Komedi dizilerine genel bir ilgisizlik var. İzleyen de pek yorum yapmıyor konulara. Dizi için kahkahalara boğmasa da eğlendiriyor diyorum. Bir IT Crowd, bir Seinfeld, bir IASP olamadı benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Ulan bu dizi kaçar mı ya 2 sayfa olmadı daha.

Komedi dizilerine genel bir ilgisizlik var. İzleyen de pek yorum yapmıyor konulara. Dizi için kahkahalara boğmasa da eğlendiriyor diyorum. Bir IT Crowd, bir Seinfeld, bir IASP olamadı benim için.

Kahkaha bende atmıyorum yani The IT Crowd'da izlerken içtiğim kola burnumdan fila çıkıyordu

• Bira z ilerlesin başlarım.

• Sezon bitti son bulumu az once izledim guzel bir sondu umarim kisa surede baslar yeniden dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi bir sezon geçirdi dizi. Bu yılın en iyi komedi dizilerinden biriydi bence.
  • 2.Sezon ne zaman bilen var mı ?
  • Sezon finali yaptı kesinlikle çok güzel özellikle Flash backleri harika yapmışlar

• İlk bölümü izledim, epey eğlenceli ve komik bir dizi. Özellikle Jake ve Charles Boyle karakterleri epey güldürdü. Bakalım sezonun geri kalanı nasılmış...
  • HIMYM bitti.Komedi eksikliğini doldurmak gerek.Herkes çok beğenmiş ben de başlıyorum bakalım
  • Komedi izlemem normalde ama bu dizi hoşuma gitti. Karakterler çok orijinal. Kurguda aşmış adamlar bilhassa. Tavsiye ederim herkese.
  • Bugün ilk 2 bölümü izledim ve çok beğendim.Hakikaten güzel.Karakterlerin hepsi çok iyi ama Rosa'yı ayrı sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Bugün ilk 2 bölümü izledim ve çok beğendim.Hakikaten güzel.Karakterlerin hepsi çok iyi ama Rosa'yı ayrı sevdim

Rosa'ya ayrı hastayım ben de, sert kadın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.