Sezon final bölümü harikaydı ya , uzun zamandır böylesine kahkaha atmamışımdır herhalde.
Sezonu bitirdim. Güzel, eğlenceli, keyifli bir sezondu.
Son bölüm spoiler içerir.
Sezon ortasından beri sinyalleri verilen Amy-Jake birlikteliğinin ilk adımı atıldı. Jake, nihayet Amy'e hislerini söyledi. Sezon finalinde bunun yaşanacağını tahmin etmek de zor olmadı tabii ki. Önümüzdeki sezon aralarında bir şeyler olmasını bekliyorum, bekleyip görelim.
Jake, FBI'da gizli görevde çalışmak için şimdilik karakoldan ayrıldı. 2.sezonun başlangıcında kendisini karakola dönmüş bir şekilde görürüz gibime geliyor. 6 aylık süreci de flashbacklerle bizlere gösterirler diye tahmin ediyorum.
Bölümün sonu, aynı zamanda sezonun bombalarından biriydi. Gina ve Boyle... Gina, Boyle için bölüm boyunca bu tip tavsiyeler vermişti, ancak o işi kendisinin yapacağını tahmin etmemiştim, ne yalan söyleyeyim.
2. sezon ne zaman baaşlar
tr altyazılı biçimde indirebilecegim bir yer varmıdır ?
Yabancıdizizle'den idm ile alt yazılı olarak indirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
Yabancıdizizle'den idm ile alt yazılı olarak indirebilirsin
teşekkürler
1 sayfa olduğunu görünce konu yeni sandım. Şuan da devam eden en iyi komedi olabilir, o kadar iyi yani.
2. sezon ne zaman başlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: SaD1453
Onayı zaten 2 hafta önce filan verdiler, tarih belli değil şuan için imdb 2014 diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Izet Hajrovic
quote:
Orijinalden alıntı: SaD1453
Onayı zaten 2 hafta önce filan verdiler, tarih belli değil şuan için imdb 2014 diyor.
yeni verildiğini biliyordum sagolun
gina yı bir tek tatlı bulan benmiyim
Dizi mükemmelmiş. Friends ve The IT Crowd'dan sonra güldüğüm sayılı dizilerden.
Çerezlik bir dizi. İzlenebilir. İlerki sezonlarında daha net karar veririm.
Diziye başlayalı 1 hafta oluyo.Şuan 8.bölümdeyim ve dizi harika gidiyor.tavsiye ederim.
gina ya hayran olan bi tek benim zanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: Tyson Granger
Çerezlik bir dizi. İzlenebilir. İlerki sezonlarında daha net karar veririm.
çok kaliteli espiriler var
İnsanı yormayan, güldüren, derdinden tasasından uzaklaştıran, yüzünüzü gülümsetmeyi başarabilen şu zamanının nadir dizilerinden. Kaçırmayın derim. Eski efsanelerin dışıdna kaç dizi daha var son zamanalrda böyle?
Şu dizinin 1 sayfa yorumu olması skandal arkadaşlar En kaliteli komedi dizisi belki de şu an. İzleyin, izlettirin.