Şimdi Ara

Brooklyn Nine-Nine (2013 -) 7. Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
15.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce izledim. Yeni sezon cidden çok iyi başladı
  • Yine yazıyorum Friends'ten sonra kahkaha ile izlediğim dizidir. 2. Sezon da harika başladı.
  • Süper başladı yeni sezon Boyle ve Terry'e çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziye ilgi neden bu kadar az. Bence çok iyi bir dizi. İzlemeyen varsa en kısa zamanda başlamalı
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Koyun psikolojisi ile hareket eden bir toplum olduğumuzdan şöyle bir dizi varmış deneyelim diyen yok. Arkadaşım ne izliyor, ne izle diyor ona bakıyorum diyorlar. Game of thrones diye tutturdular mesela, övüldüğü kadar bir dizi değil bence. Brooklyn'i keşfederler ama 5-6 sezon sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Koyun psikolojisi ile hareket eden bir toplum olduğumuzdan şöyle bir dizi varmış deneyelim diyen yok. Arkadaşım ne izliyor, ne izle diyor ona bakıyorum diyorlar. Game of thrones diye tutturdular mesela, övüldüğü kadar bir dizi değil bence. Brooklyn'i keşfederler ama 5-6 sezon sonra

Aynen hocam. Mesele Got kitaba kıyasla vasat ama bir kere ün yaptı millet beğenmese bile izliyor. Şuan dizinin yüzüne bakmayanlar 4-5 sezon sonra en sevdiği dizi olarak bunu söyleyecekler
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Bu diziyi övmek için GOT'u yermek, cidden saçmalıyorsunuz arkadaşlar. Şu an güncel diziler arasında GOT ile yarışabilecek bir dizi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu diziyi övmek için GOT'u yermek, cidden saçmalıyorsunuz arkadaşlar. Şu an güncel diziler arasında GOT ile yarışabilecek bir dizi yok.

Bu dizi için Got u eleştirmiyoruz. Sadece arkadaş onu örnek vermiş ve onun üstünden gittik. Sadece ismi duyulduğu için izleyenler var Got u onu demek istiyoruz.
  • Got dizisini eleştirmiyoruz dostum. İzleyici kitlesinin araştırmamasından yakınıyoruz, ayrıca Got haddinden fazla abartılıyor, kabul edin. Güzel bir dizi, kitabını okuyan izlemez zaten.

• Bu diziyi ben de severek izliyorum ama GOTun kitabını okuyanlar diziyi izlemezmiş falan saçmalamışsın kardeş, siz asıl GOT bu kadar popüler diye mutlaka onu kötüleyecek bir şeyler arıyorsunuz.
  • Hayır saçmalamıyorum, hiçbir film-dizi kitabı kadar iyi olamadı. Olamaz da. O yüzden polemik yapmaya gerek yok. Okuyana sor, aynısını der got için.

• quote:

Hayır saçmalamıyorum, hiçbir film-dizi kitabı kadar iyi olamadı. Olamaz da. O yüzden polemik yapmaya gerek yok. Okuyana sor, aynısını der got için.

Olamaz tabi, orada sayfalarca anlatılan savaş sahnelerini bile layıkıyla çekmeye kalksalar dizinin maliyeti ne kadar artar, siz kitaptan kötü diye diziyi kötülüyorsunuz ki kendiniz de dediniz filmi kitaptan iyi film yok diye. Benim demek istediğim dizinin kitaptan kötü olması diziyi kötü bir dizi yapmaz, buna rağmen dizi son derece kaliteli bunu Breaking Bad ile en iyi imdb dizi puanını almasından da anlayabiliriz. O kadar yüksek puanı dizi popüler diye almadı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 4 Ekim 2014; 21:57:39 >

• Diziyi kötülemedik hocam zaten yukardaki arkadaş da ben de. Brooklyn gibi güzel diziyi farketmeden got için yerlere göklere çıkarmak abes, gerek yok, brooklyn de bu değeri görmeli

• quote:

Diziyi kötülemedik hocam zaten yukardaki arkadaş da ben de. Brooklyn gibi güzel diziyi farketmeden got için yerlere göklere çıkarmak abes, gerek yok, brooklyn de bu değeri görmeli

Brooklyn de güzel bir dizi, gördüğünden daha fazla ilgiyi hak ediyor. Mesela Modern Family var kaç senedir Amerika'da ödülleri hep süpürüyor, o bile hak ettiği değeri görmenin yanına yaklaşamıyorken daha bir sezonu bitmiş Brooklyn Nine-Nine gibi bir dizinin fark edilmemesi normal bence.
  • Asıl eleştiriyi seyirci kitlesi alıyor işte. Kim ne izliyor, ne konuşuyor...

• son yıllarda seyrettiğim en güzel komedi dizisi. bütün ana karakterleri muhteşem seçilmiş. öyle bir renk katmışlar ki boşluk bırakmamışlar. seinfeld dizisinde de karakterler çok güçlüydü, birbirine yakındı ama bundaki karakter sayısı daha fazla ve hepside birbirini tamamlıyor. boyle ve gina inanılmazlar.
  • Bölüm gelmiş ama altyazı yok.
  • Altyazı çevirisi çarşamba günü olacakmış boşuna beklemeyin.
  • Çarşambada bitiyor hala altyazı yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.