Şimdi Ara

brother in arms:earned in blood ile bia:rth30 arasındaki fark?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bunun cvbını arıyorum bia nın ilkini oynadım ve bitirdim müthişti bunuda alıcam ama arasındaki farkları söylerseniz cok memnun olurum

• Açıkçası ikisinide oynadım ama fark göremedim,taktik yine aynı hareket ve emir şekilleri aynı.Yanlız bir fark var ikincisi daha bir zorlaştırmışlar bazı yerde gerçekten savaşın içinde olduğunu anlıyorsun.Birincisini sevdiysen aynı tarzda biraz daha araç fazlası olan(ilkine göre fazla tank var) ikincisinide sıkılmadan oynarsın diyeceğim ama karar senin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geppettous

Açıkçası ikisinide oynadım ama fark göremedim,taktik yine aynı hareket ve emir şekilleri aynı.Yanlız bir fark var ikincisi daha bir zorlaştırmışlar bazı yerde gerçekten savaşın içinde olduğunu anlıyorsun.Birincisini sevdiysen aynı tarzda biraz daha araç fazlası olan(ilkine göre fazla tank var) ikincisinide sıkılmadan oynarsın diyeceğim ama karar senin:)

bugun demosunu indirdim oyunun grafik,ses fln cok gelişmiş ama oynanabilirlikte pek fark yoktu o üzdü beni tek görebildiğim fark takım arkilerine mermi yardımı yapabilmen ve dediğin gibi oyun daha zor düşmanlar daha akıllı ve skirmish modu cok hoşuma gitti bunuda kesinlikle alacğaım demosunu bile 1 ay oynarım.ama demo biraz kastırdı benimkini ya mesela cok büyük patlama efeklerinde(tankın vurduğu yeri patlatması fln değil) duman cıktığında o dumanın arasından geçerken fps 20 ye fln düşüyor ama gerisinde hiçbir sorun yok kasmadan oynuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.