Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
243.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilgilendiğin için teşekkür ederim. baya bi geç oldu ama kusura bakma. tavsiyelerini yaptım işe yaradı teşekkürler. izin verirsen bi sorum daha olacak. şirketler kargoyla anlaşmalı demişsin. bu toneri nerden doldurucaz bi tavsiyen var mı. bi de bu modelde arkalı önlü yazdırma manual. bazen arkalı önlü yazdırırken bazı sayfalar boş çıkıyo nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: microes

mfc 7320 lerde sayfa sayısı nasıl sıfırlanır bilen varmı

report tuşuna bastıktan sonra 5 basıp system setup alırsan o döküm üzerinde görebilirsin.
  • BROTHER DCP-145C modelini Ankara'da bulabilirsem alıcam.. Ama bulabilir miyim bilmiyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

BROTHER DCP-145C modelini Ankara'da bulabilirsem alıcam.. Ama bulabilir miyim bilmiyorum:D

bulsak bizde alıcaz da....
    yok piyasada..
  • merhaba..brother yazıcılar sorunsuz deniyor çipleri vs problem çıkarmıyormuş..ben epson sx110 almayı planlıyorum aslında ancak bi taraftan da şeytan diyor hiç bulaşma alma yazıcı kararsızım.sormak istediğim şey;çok fonk.kolay dolum kartuşu olan ve kartuşları sorunsuz en ucuz brother yazıcı hangisi? epson 80 lira ve kolay dolum kartuşlarıda var bu yazıcının..acaba brotherda durum nedir?
  • Merhaba Arkadaşlar Size mürekkep tavsiyesinde bulunmak istedim ektede resmini sundum 1 kg 10.00 tl den alabilirsiniz inktouch markawww.uzmanburom.com adresinden online olarak kapıda ödemeli alabilirsiniz isteyen olursa dahada çıktı örneği gönderebilirim.

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

merhaba..brother yazıcılar sorunsuz deniyor çipleri vs problem çıkarmıyormuş..ben epson sx110 almayı planlıyorum aslında ancak bi taraftan da şeytan diyor hiç bulaşma alma yazıcı kararsızım.sormak istediğim şey;çok fonk.kolay dolum kartuşu olan ve kartuşları sorunsuz en ucuz brother yazıcı hangisi? epson 80 lira ve kolay dolum kartuşlarıda var bu yazıcının..acaba brotherda durum nedir?

Eğer bulabilirsen brother yazıcı almanı tavsiye kartuşları çipsizdir kendin istediğin gibi doldurabilirsin ve kolay dolum kartuşlarını da ister türk firmalarindan ister ebay gibi yurt dısı sitelerden daha ucuza alabilirsin en ucuz konusunda 145C modeli şuan için en ucuzu ama malesef çoğu firmada yok bulursan hemen al epsonlarda güzel yazıcı ama sana maliyeti daha fazla olur kartuşları çipli ve sorun yaşatabilir çip reset konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: exelanz

Merhaba Arkadaşlar Size mürekkep tavsiyesinde bulunmak istedim ektede resmini sundum 1 kg 10.00 tl den alabilirsiniz inktouch markawww.uzmanburom.com adresinden online olarak kapıda ödemeli alabilirsiniz isteyen olursa dahada çıktı örneği gönderebilirim.

Merhaba ürünlerinizi burda tanıtıyorsunuz ve uygun bir fiyat veriyorsunuz ama sonuçta 1 kg mürekkep az bir miktar değil eğer mümkünse numune mürekkep gönderme imkanımız var mı varsa kargo masrafını ben karşılarım mürekkepinizi denemek isterim bir kullanıcı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

merhaba..brother yazıcılar sorunsuz deniyor çipleri vs problem çıkarmıyormuş..ben epson sx110 almayı planlıyorum aslında ancak bi taraftan da şeytan diyor hiç bulaşma alma yazıcı kararsızım.sormak istediğim şey;çok fonk.kolay dolum kartuşu olan ve kartuşları sorunsuz en ucuz brother yazıcı hangisi? epson 80 lira ve kolay dolum kartuşlarıda var bu yazıcının..acaba brotherda durum nedir?

Eğer bulabilirsen brother yazıcı almanı tavsiye kartuşları çipsizdir kendin istediğin gibi doldurabilirsin ve kolay dolum kartuşlarını da ister türk firmalarindan ister ebay gibi yurt dısı sitelerden daha ucuza alabilirsin en ucuz konusunda 145C modeli şuan için en ucuzu ama malesef çoğu firmada yok bulursan hemen al epsonlarda güzel yazıcı ama sana maliyeti daha fazla olur kartuşları çipli ve sorun yaşatabilir çip reset konusunda

145c yok piyasada ama bu epsona takılan kolay dolum kartuşlarında auto reset özelliği varmış..e bu durumda bunlarında çipleri sorun olmaktan çıkmıyormu? ha epson almışım o zaman ha brother?

• quote:

quote:

quote:

145c yok piyasada ama bu epsona takılan kolay dolum kartuşlarında auto reset özelliği varmış..e bu durumda bunlarında çipleri sorun olmaktan çıkmıyormu? ha epson almışım o zaman ha brother?

Çipler elektronik olduğu için çiplerin resetlenmesi her an sorun çıkarabilir bu yüzden sorun çıkarabilir demiştim sonuçta elektronik bir devre zaten satanlarda tam anlamı ile getirdiklere ürüne bu yuzden tam olarak garanti veremiyorlar ayrıyeten epson çip resetter var birde ona para harcama eğer istanbulda isen sanırım forumdan alanlar olmuş bulursun ben konyadayım tam olarak istanbulda nerde bilmiyorum

• hmm..yok ankaradayım ben ama illaki burdada vardır bulmaya kalksam bulurum ulusta kessin vardır.dediğim gibi ben yazıcıya karar verdim epson sx110 ..ama yazıcı alıp almamaya karar veremedim
  • quote:

hmm..yok ankaradayım ben ama illaki burdada vardır bulmaya kalksam bulurum ulusta kessin vardır.dediğim gibi ben yazıcıya karar verdim epson sx110 ..ama yazıcı alıp almamaya karar veremedim

Karar senin hocam aklın hangisine yattıysa al ben 145C almadan önce hp 1360D ve canon 190 modellerini kendi ellerimle parçaladım benim için bir deneyim oldu şuan brother da bir sorun yok bende forumdan tavsiye olarak almıştım inşallah parasını amorti eder

• quote:

quote:

hmm..yok ankaradayım ben ama illaki burdada vardır bulmaya kalksam bulurum ulusta kessin vardır.dediğim gibi ben yazıcıya karar verdim epson sx110 ..ama yazıcı alıp almamaya karar veremedim

Karar senin hocam aklın hangisine yattıysa al ben 145C almadan önce hp 1360D ve canon 190 modellerini kendi ellerimle parçaladım benim için bir deneyim oldu şuan brother da bir sorun yok bende forumdan tavsiye olarak almıştım inşallah parasını amorti eder

inşallah sorun çıkarmaz sana ya harbiden sıkıntı bu yazıcılarla uğraşmak..bu epson yattı kafama alacak olursam onu alacam gitsin zaten..mp210da elimde patladı daha yepyeni duruyor ha makina yazık valla..

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar Size mürekkep tavsiyesinde bulunmak istedim ektede resmini sundum 1 kg 10.00 tl den alabilirsiniz inktouch markawww.uzmanburom.com adresinden online olarak kapıda ödemeli alabilirsiniz isteyen olursa dahada çıktı örneği gönderebilirim.

Merhaba ürünlerinizi burda tanıtıyorsunuz ve uygun bir fiyat veriyorsunuz ama sonuçta 1 kg mürekkep az bir miktar değil eğer mümkünse numune mürekkep gönderme imkanımız var mı varsa kargo masrafını ben karşılarım mürekkepinizi denemek isterim bir kullanıcı olarak

Hocam isteyen herkese kargo parası alıcıya ait olmak üzere ücretsiz numune gönderebilirim isteyen herkes pm ata bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddgs06

ben de hp mürekkep var..sen daha bir mürekkep önerebilrisen küçük yazılarda dagılma yapmayan cok iyi olur..ben yeni aldım yazıcıyı ona gore alıp bi kenara koyucam..
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayak

quote:

Orjinalden alıntı: ddgs06

hocam, ben mfc 215c modelini almayı dusunuyorum..aynısından kardesimde de var cok memnun..fiyatı da 135 civarında..bu modelde elle dolumu ustundeki deliktenmi yapıyoruz yoksa biyerınden delerek mi yapıyoruz?kardesim delerek yapmısta ben de alıcam tam ogrenmek istedim..saygılar..

dolumda hangi mürekkebi kullanıyorsun önemli!!! kartuşun en üstünden küçük bir delik açabilirsin sonra orayı sıkıca bantlarsan sorun olmaz.. yalnız BEN BURDA SENİN YAPACAĞIN KARTUŞ DOLUMUNA VE OLASI MAKİNA HASARINDA SORUMLULUK KABUL ETMEM bilgin olsun..

Kartuş dolumunda renkli kartuşu dolduruyorsan renklerin yerini bilmek önemlidir. www.uzmanburom.com adresinden hem mürekkep alabilirsin hemde kartuşunun nasıl doldurulduğuna dair bilgi alabilirsin . Sevgiler.

• Canon Pixma Mp540 ile BROTHER DCP 385C arasında kaldım arkadaşlar.. Canon Mp 540ı kolay dolum kartuşlarıyla beraber kullanan bir çok arkadaş var ve memnunlar. Canon tercihimin nedeni 1pl damlacık boyutu, Brother tercihi ise kartuşların çipsiz olması. Canon Mp 540 150-160 tl civarında, BROTHER DCP 385C ise 200-210 aralığında.. Bugün karar verip ikisinden birini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Hocam isteyen herkese kargo parası alıcıya ait olmak üzere ücretsiz numune gönderebilirim isteyen herkes pm ata bilir.

numune mürekkeplerinizin pigment bazlımı yada dye bazlı mı olduğunu yazarmısınız buraya.ayrıca numunelerin kaç ml. olduğunuda belirtirseniz faydalı olur.
  • brother dan vazgeçip, canon pixma mp550 aldım.. hayırlısı..:)
  • quote:

brother dan vazgeçip, canon pixma mp550 aldım.. hayırlısı..:)

hayırlı olsun ev kullanıcısı için en üst düzey baskı :)
  • sağol dostum.. ilerde kartuş, dolum sorunları yaşamam umarım : )
    quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

brother dan vazgeçip, canon pixma mp550 aldım.. hayırlısı..:)

hayırlı olsun ev kullanıcısı için en üst düzey baskı :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.