Şimdi Ara

BROTHER YAZICILAR HAKKINDA.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
21
Favori
243.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: worldjoy

bu arada 795cw de türkçe seçeneği var değilmi arkadaşlar ??

Brotherlarda türkçe seçenegi yoktur kardeşim ben oyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoooPeR

quote:

Brother var diyor. Türkiye pazarına, daha fazla önem vereceklerini söylemişlerdi, daha önceden.

Brother Türkiye Ofisi Yeni yazıcıları piyasa sürdü..Dcp 375cw,Mfc 255cw ve Mfc 795 cw modelleri ayrıca Türkçe menülüdür.
  • hikaye ben o yazıcıdan cok kurdum he yenı serilerilerınde olursa bılemem kardeşim hem türkiye pazarında cıkarlar yakında lazerlerde ustunler birazcik okiş
    quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

quote:

Brother var diyor. Türkiye pazarına, daha fazla önem vereceklerini söylemişlerdi, daha önceden.

Brother Türkiye Ofisi Yeni yazıcıları piyasa sürdü..Dcp 375cw,Mfc 255cw ve Mfc 795 cw modelleri ayrıca Türkçe menülüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

quote:

Eklemek gerekirse MFC-8370DN, MFC-8880DN modellerindede Türkçe (Menü, yazılım yüklemeleri)mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

sorununu biraz daha açık yazarsan iyi olur.mesela fotokopi çektiğinde çekiyorsa kartuş-mürekkep ve kafa ile ilgili bir problem yoktur.yani fotokopi çekip pc den döküman yazmıyorsa sorun ya yazılımda yada büyük olasılıkla usb bağlantı kablosundadır.mümkünse çalışan bir kablo ile deneme yapın öncelikle.birde sorun neyden sonra başladığını belirtirseniz iyi olur.örneğin pc ye format atttıktan sonramı oluştu veya nedenini belirtirseniz daha iyi olur.

şöle söyleyim fotokopı cekıyor makınaya resım koyup pc ye alabılıyorm fax gelıyor renklı renksız alıyorm herşey tamam ama pc den 1 sayfa yazdırmak ıstıyorm olmuyor kablo degıstırdım olmadı sıldım drıvers yukledım olmadı ne yaptıysam olmadı ve 1 anda olu sorun format gıbı 1 durumdan sonra meydana gelmesı gıbı 1 durum yok anlıcanım cevplar ıcın sımdıden tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: frield

quote:

sorununu biraz daha açık yazarsan iyi olur.mesela fotokopi çektiğinde çekiyorsa kartuş-mürekkep ve kafa ile ilgili bir problem yoktur.yani fotokopi çekip pc den döküman yazmıyorsa sorun ya yazılımda yada büyük olasılıkla usb bağlantı kablosundadır.mümkünse çalışan bir kablo ile deneme yapın öncelikle.birde sorun neyden sonra başladığını belirtirseniz iyi olur.örneğin pc ye format atttıktan sonramı oluştu veya nedenini belirtirseniz daha iyi olur.

şöle söyleyim fotokopı cekıyor makınaya resım koyup pc ye alabılıyorm fax gelıyor renklı renksız alıyorm herşey tamam ama pc den 1 sayfa yazdırmak ıstıyorm olmuyor kablo degıstırdım olmadı sıldım drıvers yukledım olmadı ne yaptıysam olmadı ve 1 anda olu sorun format gıbı 1 durumdan sonra meydana gelmesı gıbı 1 durum yok anlıcanım cevplar ıcın sımdıden tşk

hata işletim sistemindeki bir sorundanda kaynaklanıyor olabilir.son çare bilgisayara format atmanız olacak galiba.yazdıklarınıza göre yazıcıda bir sorun görünmüyor.format atmaya başlamadan önce yazıcınızı usb kablosunu pc den ayırmayı unutmayın.aksi halde driver yükleyemezsiniz.tekrar format atmak zorunda kalırsınız.format atarken usb takılı olursa xp işletim sistemi yazıcıyı çıkarılabilir disk aygıtı olarak otomatik algılıyor sonrada onu yazıcıya çeviremezsiniz.bir kez formatta başıma gelmişti.bunun yüzünden ikinci kez format atmak zorunda kalmıştım.

• quote:

quote:

benimde kullandığım bir program var belki işinize yarar bu program bilgisayardaki yazılımsal sorunları çözebiliyor birdeneyin isterseniz
     BROTHER YAZICILAR HAKKINDA..

programın linki
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2528

• quote:

Farklı bi Pc de nede kardeş orda sorun yapıuosa yazıcın usb gırışlerınde sorun var demektır. kablonda 2.0 olsun buna dıkkatet artık butun windowslar pach yukleyınce 2.0 gectı 1.0 kabuletmez gorur gıbı yapar ama cıktı alamasın
    quote:

• Yardımcı olurmusunuz!!

7030 yazıcı aldım çok memnunum ama uyku moduna geçtikten sonra bilgisayardan yazdır komutu verince yazdırmıyor "belge yazdırılamadı" uyarısı çıkıyor pcde. Ne yapaiblirim?

Bir de kartuş miktarını nasıl görebilirim.
  • @mr.E

Bende 145 modeli var. Ben broyher in kendi sitesinden indirdiğim ControlCenter 3 programıyla Device Settings>İnk Level menüsünden bakabiliyorum mürekkep seviyesine. Başka bir yol ise makinanın üzerinde "İnk Management" diye bir tuş var. Ona basıyorum ve çıkan menüden "İnk Volume" u seçiyorum.Oradada gösteriyor mürekkep seviyesini.

Bu arada belirtmek isterimki. Profesyonel istekleri olmayan bir ev kullanıcısı olarak gayet memnunum. Aslında tam öğrenci evlik birşey bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

@mr.E

Bende 145 modeli var. Ben broyher in kendi sitesinden indirdiğim ControlCenter 3 programıyla Device Settings>İnk Level menüsünden bakabiliyorum mürekkep seviyesine. Başka bir yol ise makinanın üzerinde "İnk Management" diye bir tuş var. Ona basıyorum ve çıkan menüden "İnk Volume" u seçiyorum.Oradada gösteriyor mürekkep seviyesini.

Bu arada belirtmek isterimki. Profesyonel istekleri olmayan bir ev kullanıcısı olarak gayet memnunum. Aslında tam öğrenci evlik birşey bu :D

teşekkür ettim. Uyku modunda iken yazdırmaması durumuna bir yorumun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.E

Yardımcı olurmusunuz!!

7030 yazıcı aldım çok memnunum ama uyku moduna geçtikten sonra bilgisayardan yazdır komutu verince yazdırmıyor "belge yazdırılamadı" uyarısı çıkıyor pcde. Ne yapaiblirim?

Merhaba,

Bunun sebebi cihaz uykuya geçtiğinde pc'nin usb portu algılamasından kaynaklanıyor, bu sorunun olmaması için sleep özelliğini kapatmanız gerekiyor. Menu 1,6,2 tuşladığınızda Start ve Options tuşuna aynı anda basıp gelen mesajı (Sleep mode off) olarak seçilmesi gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: reference

quote:

Yardımcı olurmusunuz!!

Merhaba,

Bunun sebebi cihaz uykuya geçtiğinde pc'nin usb portu algılamasından kaynaklanıyor, bu sorunun olmaması için sleep özelliğini kapatmanız gerekiyor. Menu 1,6,2 tuşladığınızda Start ve Options tuşuna aynı anda basıp gelen mesajı (Sleep mode off) olarak seçilmesi gerekmektedir.

Demek o modelde öyle oluyor. Dcp 145 te o şekil bir durum yok. Yazdır komutunu verdiğim an sleep modundan çıkıyor ve işlemi gerçekleştiriyor. Firmware update i falan vardır belki bu durum için. Bilemiyorum. Bende en sonuncuyu yüklemiştim cihazı alınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

quote:

Yardımcı olurmusunuz!!

Merhaba,

Demek o modelde öyle oluyor. Dcp 145 te o şekil bir durum yok. Yazdır komutunu verdiğim an sleep modundan çıkıyor ve işlemi gerçekleştiriyor. Firmware update i falan vardır belki bu durum için. Bilemiyorum. Bende en sonuncuyu yüklemiştim cihazı alınca.

Genelde laser ürünlerde bu oluyor, inkjetlerde sorun olmuyor, zaten bu sorun bazı bilgisayarlarda karşılaşıyoruz.

• Yazlımsal sorun benım tavsıyem uyku modunu kapat
  • uyku modunu ayarlaması bunda dakika seçeneği ile mevcut. Standartı 5dk imiş. Uzatırsam bu süreyi fan sürekli çalışacağı için ilerleyen aşamalarda sorun olaiblir mi?
  • quote:

uyku modunu ayarlaması bunda dakika seçeneği ile mevcut. Standartı 5dk imiş. Uzatırsam bu süreyi fan sürekli çalışacağı için ilerleyen aşamalarda sorun olaiblir mi?

Uyku moduna cihaz girdiğinde fan düşük devirde dönmeye devam eder, cihazın iç ısısı düştüğünde fan otomatik olarak durur, yani uyku konumu ile fan aynı senkronda çalışmaz, ne zaman cihazın iç ısı yeterli seviyeye düşer o zaman fan durur.
  • quote:

quote:

uyku modunu ayarlaması bunda dakika seçeneği ile mevcut. Standartı 5dk imiş. Uzatırsam bu süreyi fan sürekli çalışacağı için ilerleyen aşamalarda sorun olaiblir mi?

Uyku moduna cihaz girdiğinde fan düşük devirde dönmeye devam eder, cihazın iç ısısı düştüğünde fan otomatik olarak durur, yani uyku konumu ile fan aynı senkronda çalışmaz, ne zaman cihazın iç ısı yeterli seviyeye düşer o zaman fan durur.

Çok teşekkür ederim
  • Mr. E sana pm attım
    Okuyup bana döner misin?
    ayrıca mail de attım
    Acilen yardıma ihtiyacım var
    Seni beklemekteyim
    Saygılarımla
    0537 374 52 84
    Mehmet toksoy
    smileplease03@hotmail.com
  • mfc 7320 lerde sayfa sayısı nasıl sıfırlanır bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.