oyunu oynayan arkadaşlar! yükleme süreleri nasıl sizde.kaç saniye sürüyo.ben 60-70 sn bekliyorum.sizdede öyle mi yoksa bende mi sorun??
yok okadar. 40-50sn filan suruyo bende
yuh niye okadar fazla ya oyun nasıl peki iyimi indirmeye değermi
kimse oynamıyo mu bu oyunu? yok mu yükleme sürelerini söyleyecek kimse?
ilk açtığımda 50-60 sn. bölüm tekrarlarında ise 10 sn filan sürüyor.Oyun çok güzel bence. Hele strateji ile fps birleşince harika olmuş. Yalnız dün bir bugla karşılaştım, bir tankı indireceğiz takım elemanlarımdan yayaların hepsi öldü. Takımdaki tankda patladı patlayacak ama düşman tankı takıldı kaldı ne dönüyor nede ilerleyebiliyor. En az 30 el bombası attım hiçbişey olmadı.
Oyunda çok yamanması gereken hatalar var deniyor zaten.Yeni bir patch çıkar yakında.
Bu oyunu 1 cd olarak aldim ve görüntü sorunu yok arkadaşlar zaten oyunun 1 cd den kurulumu tamamlaninca tam tamina 2.42 GB oluyor.oyun bir harika screen aldim aşağida bakabilirsiniz kortugum gibi olmadi görüntüler güzel (SIKISTIRMA YAPIYORLAR CD VERSIYONUNUN GÖRÜNTÜLERI DVD DEN KOTU OLUYOR DEMISLERDI AMA BIR YERDE YANILMISLAR DEGISIK BIR SIKISTIRMA KULLANMISLAR ACILINCA 2.42 GB OLUYOR BUDA DVD KALITESINDE ANLAMINA GELIYOR
federal sagol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme