Şimdi Ara

Browser ses sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba hp dvt-1400 laptop bilgisayarim var. Sorunum normalde ses geliyor ama browserlarda ses gelmiyor laptopdan yani facebook da video izlerken ses gelmiyor. Sizce neden olabilir ? TEsekkurler.

• Windows7 kullanıyorsan , karıştırıcı seçeneklerine girip bir bak tarayıcının sesini kısmış olabilirsin.

upload ettiğim resimde görebilirsin aşağıda , ses çıkaran her uygulamanın sesi ayrı olarak kontrol edilebilir win7 de

Browser ses sorunu.
  • " Love You My Angel " Sorun tahminimce ordan olabilir windows vista kullaniyorum ama aklima gelmemisti orasi denetim masasindan felan kontrol ettim olmadi ama gariptir ki mixer de web browser application i gozukmuyor. Yukardaki devicelarida deniyorum hic birinde yok mozilla secenegi cikmiyor ama winamp yada gom player actigimda gozukuyor.
  • Mozillayı kaldırıp tekrar kur,kaldırırken registry kayıtlarınıda sil mozillanın .
  • sonucuda paylaşmayı unutma
  • Facebook ve benzeri siteler Flash Player kullanır. Yüklediğiniz Flash Player'ı silip güncelini tekrar yükleyin. Büyük ihtimalle çözülür sorun.
  • Aynı sorun bende de dün başladı.
    Bilgisayarda gelişmiş bir kullanıcıyım. Sorun ses sürücülerinde, codeclerde ya da flash player da değil.
    Normal kullanımlarda her programda(media player, winamp, divxplayer vs) görüntü ve seste sorun yok. Yalnızca browserlardan(Opera, Firofox, GoglerCrome, IE hepsini denedim) internette herhangi bir video, facebookta veya gazetelerin haber sayfalarındaki videolar, ya da Online TV bağlantılarında görüntüler gayet iyi sorun yok ama ses gelmiyor.
    Bir çok sitede önerilen driver32 deki veri girdisini de denedim olmadı.

O ses alamadığımız videoyu indirip bilgisayarda açsak ses geliyor. Sorun ne olabilir?
    Kullandığım Windows 7 bir iki gündür bana "Bu orijinal değil" uyarısı yapıyor. Bununla ilgili olabilir mi? Zorlayıcı bir sistem olarak bir şekilde işletim sistemi internet erişiminde sesi kapatmış olabilir mi?
    Burada da bu soruna çözüm bulamazsak başka nerede arayacağız? Lütfen yardımcı olun.
    İlgilenenlere de peşin peşin çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz® -- 1 Temmuz 2010; 13:46:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Cs2'de ses sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Windows7 kullanıyorsan , karıştırıcı seçeneklerine girip bir bak tarayıcının sesini kısmış olabilirsin.

upload ettiğim resimde görebilirsin aşağıda , ses çıkaran her uygulamanın sesi ayrı olarak kontrol edilebilir win7 de

Browser ses sorunu.

Allah senden razı olsun gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: majest1xc

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Windows7 kullanıyorsan , karıştırıcı seçeneklerine girip bir bak tarayıcının sesini kısmış olabilirsin.

Browser ses sorunu.

Allah senden razı olsun gardaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.