Şimdi Ara

Bruma ve Telles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruma ve telles bu takımın son 10 yılda yaptığı en iyi yatırımdır.forumda bunun önemini algılayamayan 3-5 maç kötü oynayınca yüzyılın kazığı vb.şekilde konular açan yorumlar yapan bir sürü cahil insan var.

geçen yıl ontivero kazıktır dedim,önceki yıl dany=bilica dedim onlarca olumsuz yorum aldım ama zaman beni haklı çıkardı.

şimdi şunu iddia ediyorum g.saray ın şu kadrosundan para kazanılacak avrupalının para vererek alacağı 3 futbolcudan ikisi telles ve brumadır.g.sara bu oyuncuları kesinlikle aldığı fiyatın üzerine zatacaktır.ve ikiside ilerleyen yıllarda avrupa nın üst düzey liglerinde(ingiltere,almanya,ispanya) iyi takımların kadrolarında(roma,totenham,shalcke sevilla) yer alacaktır.

• Telles'ten bir şey bekleyen var mı ya:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telles çop değildir. Önde gidenidir. Kim yav telles kim ? Ne başarısı var ne yapmış bu adam ?

Telles fanboyuna bak hele

Brumaya bir şey demiyorum ondan umidim yine var ama tellesi savunmanın mantığı nedir arkadaş adam 23 une giricek hala teles teles teles bi zahmet bırakın izlemeyin maç felan

• Kesinlikle, ben Sinan'ı da bu kategoriye sokuyorum.

Bruma bu sezon performansı begenilmese de adam geçmede maç başı ortalama olarak ilk üçte. Tecrübesizliğinden dolayı son kararları kötü yavaş yavaş gelişecektir. Istatistiklererin kaynağı Aslan Statistics.

Telles fiziksel olarak cok güçlenmesi lazım daha fazla bindirme yapması lazım bence.

Sinan ise Bruma'dan sadece 10 ay büyük olmasına rağmen fiziksel olarak çok daha iyi ve su an skora katkı potansiyeli daha yüksek.

Bu üç isim bence çok önemli.

• Telles bana göre gsdeki sneijder den sonra en iyisi.

• Bruma'nın özgüven kazanması lazım,Telles ofansif bek yani 3lü defansta iyi oynar bek olarak 4lü defans bek olarak alıştırmak lazım ve Sinan Gümüş'ün acilen ilk 11'de forma almaya başlaması lazım bu adamlar geleceğimiz bizim,trollere aldırmayın
  • bırak ya futbolcu görmesek yutturucan aç ıngiltere ligindeki adamları izlede gör topçu nasıl oluyor bizimkiler üflesen düşer ne fizik ne bişey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Telles çop değildir. Önde gidenidir. Kim yav telles kim ? Ne başarısı var ne yapmış bu adam ?

Brumaya bir şey demiyorum ondan umidim yine var ama tellesi savunmanın mantığı nedir arkadaş adam 23 une giricek hala teles teles teles bi zahmet bırakın izlemeyin maç felan

Brezilyada yılın sol beki seçilmişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

quote:

Telles çop değildir. Önde gidenidir. Kim yav telles kim ? Ne başarısı var ne yapmış bu adam ?

Brezilya da seçildiyse tamamdır nasılsa epl gibi kaliteli bir lig

Telledten bir cacık olmazz

• Tellesin orjini winger left back
    Brezilyada 3-5-2 nin 5 li orta sahadının solunda oynuyordu.bu bakımdan savunma yönü çok rksik sma geliştirir bence...bruma-telles-sinan-emrecan bu takımın geleceğinde yer alması gereken oyunculardır bence

Bruma yabancı sınırı kalkıp süre almaya başlayınca gelişimi hızlanır...sinan ise alt yapıda gelişimi yavaş olur..u21 ligin seviyesi sinana göre çok düşük..maçları canlı izlerken gülüyorum , sinanın yarısı boyunda çocuklar oluyor bazen karşı takımlarda , acilen sürekli ilk 11 oynayabileceği bir takıma kiralanmalı yada kupada filan bi şekilde süre almalı

• quote:

quote:

quote:

O bakımdan söylemedim , bir başarısı yok dedin ondan söyledim...güney amerikalı oyuncular genelde geç açılırlar..telles savunma gücünü artırırsaiş yapar..geçen sexon oynayamadı adam akıllı...dınır da kalkıcak seneye..kredisi var bnce..

Olmadı satılır , riva değil sonuçta:)

• Son kupa maçında Sinanı niye oynatmadı ki ? Olcan'dan daha iyi oynacağı kesin.
  • telles 40 fırın ekmek yemesi lazım cılız bişey dikkat ettiyseniz hep ordan bindiriyolar ne güzel orta açar ne rakip geçer
  • sabri sol bekte daha iyi orta yapıyor tellesten, sağ ayak hiç yok savunma desen alakası yok, hava topu aldığını görmedim,fizik desen tırt
    benzer durum tarık içinde geçerli o oynasın en azından kontenjan yemez,pandeve yer açılır hücumda

bruma ve sinan oynayacakları bir takıma kiralanmalı, boşuna 6 ay daha yatacaklar
  • Koray. Semih. Telles. Emre. Bruma. Sinan. 3 yil sonra kadromuzun garanti oyuncuları. Artık bu vakitten sonra hamitle olcanla umutla yasinle sadece vakit kaybederiz.

• Sınır yüzünden Bruma oynayamıyor hadi ama Olcan'ı oynatacağımıza Sinan'ı oynatmamız lazım artık.
  • quote:

quote:

quote:

Yanlız Telles konusunda birşey diyemem de Brezilya kalite konusunda Avrupa üst ligleriyle çok kolay kapışabilir.

• Telles hala Avrupa Futbolu'na uyum sağlamış değil.Yapamazsa çöp olur Brezilya'ya gider yine orda fena oynamaz. Ama kaç sene oldu artık şu defansını ön plana alamadı.
  • Bruma ya teller a verilen şans lu sinan a da verilse keşke adam daki fizik

• Telles bizim geleceğimizmiş :DDDDDDDDD

Adam bek değil bekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Adamın defansı 0 bile değil. Bu aynı aydın bizim geleceğimiz diyen zihniyetle aynı şey. Adam defans anlamında ışık bile vermiyor ama geleceğimizmiş:DDD

Brazilya 4. ligteki takımlara karşı bile fiziği yetersiz.İkili mücadelelerin hepsinde yerde, Bindirme yapıp orta açamıyor.Hamzo hoca bile ortaları kötü diyor.

Bek görmesek yutturacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.