Şimdi Ara

Bruma ya ne olmuş öyle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Bu adam çok cılız ben kas filan göremiyorum.

Bende Messi'de göremiyorum ama senin evde ne kadar çatal bıçak bardak çanak tabak varsa onda o kadar kupa var.
  • Çok cılız.Çaktırmayın nazar değdirmeyelim adama
  • yaş itibariyle daha gelişecek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

Bruma ya ne olmuş öyle

Bruma ya ne olmuş öyle

20 yaşındayken Ronaldo
     Bruma ya ne olmuş öyle

vs

20 yaşındayken Bruma
     Bruma ya ne olmuş öyle

• Len şu mesajları düzenleyememek çok sinir bozucu gerçekten ya. Eklesinler artık şu spor bölümüne edit olayını.

Yanlış resmi atmışım beyler, 20 yaşındayken Ronaldo şu olacaktı.

Bruma ya ne olmuş öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Len şu mesajları düzenleyememek çok sinir bozucu gerçekten ya. Eklesinler artık şu spor bölümüne edit olayını.

Yanlış resmi atmışım beyler, 20 yaşındayken Ronaldo şu olacaktı.

Bruma ya ne olmuş öyle

Atlet'li bi fotosu vardı bunun onu ataydın.

• Az kuvvetlenirse harika adam olur bu. Olmasını istermisin desen fenerliyim istemem. Ama çok fena adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

sadece yağ oranını düşürüp kasları daha belirgin yapmış gibi geldi bana.

bizimkiler sakatlanınca götü göbeği salıyor orası ayrı

Hee sakatken yağ oranını düşürüp kasları belirginleştirmiş.. Yağ oranı da sağlam kardiyo ile değil de yatarak oluyordu zaten...

Konuya dönersek, gelişim var ama Hulka malka çok yol var daha. Hem öyle olması Bruma'nın oyun tarzına ters, çok kütleli olmasına gerek yok.
  • ergün penbe görünümlü yeni aydın yılmaz nasıl

Bruma ya ne olmuş öyle
  • 6 ayda büyümüş abisi
  • Spoderman kullanıcısına yanıt
    Adamın zaten yağ oranı yüzde beş falandir daha ne kadar düşürecek,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Hee sakatken yağ oranını düşürüp kasları belirginleştirmiş.. Yağ oranı da sağlam kardiyo ile değil de yatarak oluyordu zaten...

Konuya dönersek, gelişim var ama Hulka malka çok yol var daha. Hem öyle olması Bruma'nın oyun tarzına ters, çok kütleli olmasına gerek yok.

yağ yakmak dediğimiz olay illa spor ile olmak zorunda değil.Yağ yakımı, Kilo verme vs olayların %70i beslenme ile olur.İstediğin kadar spor yap beslenmen iyi değilse hiç bir halta yaramaz

kısacası yağ yakmak için cardio şart değildir az araştıran herkes bilir bunu :)

• quote:

quote:

quote:

yağ yakmak dediğimiz olay illa spor ile olmak zorunda değil.Yağ yakımı, Kilo verme vs olayların %70i beslenme ile olur.İstediğin kadar spor yap beslenmen iyi değilse hiç bir halta yaramaz

Hocam cardiosuz yağ yakmaz zor ya gerçi bu adamlar sürekli koşan adamlar en kötü 5 km koşsa protein ağırlıklı beslenmeyle yağ yakmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

quote:

quote:

Hocam cardiosuz yağ yakmaz zor ya gerçi bu adamlar sürekli koşan adamlar en kötü 5 km koşsa protein ağırlıklı beslenmeyle yağ yakmış olur.

zor ama düzenli beslenme ile oyle sanıldığı kadar zor değil

• Elimizde patlayacak bir oyuncu. Boşu boşuna bir ton para kaptirdik. Bunun yerine Draxler gibi adamlar almak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Elimizde patlayacak bir oyuncu. Boşu boşuna bir ton para kaptirdik. Bunun yerine Draxler gibi adamlar almak lazim.

Allah çarpar;

http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8
  • Bu adamin kütleli olmasi obu yavaslatir

Sıkı kas dokusu ile kıvrak ve serilige devam etmeli.

Zaten suanda o yonde ilerledigini görüyorum.

Brumanin fiziki yapisi zaten bu iyi gelişmiş. Bruma bomba gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onureyiz
    Yalnız hocam yanlış okumuşsunuz.Son 1 sene içinde kardiyosuz düzgün beslenme ile yaklaşık 15 kilo verdim.Kardiyo suz yağ yakımı olur ama kardiyoya oranla yavaş kaçar.Ayrıca vücut geliştirmeyle uğraşan birisi üstelik araştırma yaptığını söyleyen birisi zihnen bu kadar kapasitesiz olmamalıdır, karşısında insana nasıl hitap edeceğini bilmelidir.

Şu forumda herkes ota boka konuşur, bilse de bilmese de konuşur hata ciddiye alıp yorum yapmakta. Benim yanlış söylediğim bir şey varsa bir şeye dayandırır ortaya atarsın. Ne var elinde? Kendin edindiğin tecrüben, nerede yanılıyorsun? Kilo vermekle yağ oranını düşürmek arasında dağlar kadar fark var. Her kış bulktan çıktıktan sonra cardio yapıp yağ oranımı kademe kademe düşüreceğim diye canım çıkıyor adam gelmiş bana sadece beslenmeyle 15 kilo verdim diyor. Evet her şey beslenmeyle başlar bu tür şeylerde ama bu adam zaten sporcu, yağ oranın belli bir miktardan sonra çok zor düşer. Ben bile, her sene kademe kademe düşürüp obliklerim de net belli olsun diye canım çıkana kadar kardiyo yapıyorum sizin dediğinize bak... Benim üslubumu değerlendirmek sana düşmez, forumda nasıl yazacağım karşımdaki insana duyduğum saygıyla ilgilidir. Gayet de çok bilgili tecrübeli insandan ana bacı küfür, bilimum argo söz duyabilirsin. Yine senin gibiler bir boktan anlamadan karşısındakine kapasitesiz derse daha ötesini de duyabilir... Kalkıp burada bana 15 kilo verdim beslenmeyle diye ahkam kesip de bir de böyle konuşunca neysin, ne diyorsun derler adama.

• quote:

quote:

quote:

Beslenme ile yağ yakımı yapamazsın.Beslenme aktivite yapılmadan uygulanırsa elde edeceğin tek sonuç yağ vermek değil almaktır.Vücut geliştirme ile uğraşıyorum.

Tabi ikisi birbiriyle orantılıdır beslenmen yanlışsa sporda işe yaramaz.

Yani egzersiz olmadan yani yağ hücrelerini aktif etmeden yağ yakmak imkansız.Kendini denek olarak kullan mesela 10 gün yürüme bile ama kendi söylediğin beslenme takvimini kullan.Bakalım 10 gün sonunda yakmışmısın yoksa kanepe mi olmuşsun

• Hulk oldugunds biseymi oluyor. Gorduk hulku. Adam olsun adam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.