Şimdi Ara

Bruma ya ne olmuş öyle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecen ay spor salonu uyeligim bitti ve yaklasik 1 aydir spor yapmiyorum (1.5 diyelim) hic cardio vs yapmadim yag oranim yuzde 19 dan 17 ye indi. Dedigim gibi sadece duzenli beslendim. Tabi yag orani fazla oldugu icin yakimi daha kolay oldu bende brumanin o duzeyde yapmasi zor. Ama genede yag yakimi yapabilir kolayca. He cardio yapmis yapmamis bilemem pedal vs de yapmis olabilir calf zorlamadan. Olasiliklar bol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: onureyiz
    Yalnız hocam yanlış okumuşsunuz.Son 1 sene içinde kardiyosuz düzgün beslenme ile yaklaşık 15 kilo verdim.Kardiyo suz yağ yakımı olur ama kardiyoya oranla yavaş kaçar.Ayrıca vücut geliştirmeyle uğraşan birisi üstelik araştırma yaptığını söyleyen birisi zihnen bu kadar kapasitesiz olmamalıdır, karşısında insana nasıl hitap edeceğini bilmelidir.

Şu forumda herkes ota boka konuşur, bilse de bilmese de konuşur hata ciddiye alıp yorum yapmakta. Benim yanlış söylediğim bir şey varsa bir şeye dayandırır ortaya atarsın. Ne var elinde? Kendin edindiğin tecrüben, nerede yanılıyorsun? Kilo vermekle yağ oranını düşürmek arasında dağlar kadar fark var. Her kış bulktan çıktıktan sonra cardio yapıp yağ oranımı kademe kademe düşüreceğim diye canım çıkıyor adam gelmiş bana sadece beslenmeyle 15 kilo verdim diyor. Evet her şey beslenmeyle başlar bu tür şeylerde ama bu adam zaten sporcu, yağ oranın belli bir miktardan sonra çok zor düşer. Ben bile, her sene kademe kademe düşürüp obliklerim de net belli olsun diye canım çıkana kadar kardiyo yapıyorum sizin dediğinize bak... Benim üslubumu değerlendirmek sana düşmez, forumda nasıl yazacağım karşımdaki insana duyduğum saygıyla ilgilidir. Gayet de çok bilgili tecrübeli insandan ana bacı küfür, bilimum argo söz duyabilirsin. Yine senin gibiler bir boktan anlamadan karşısındakine kapasitesiz derse daha ötesini de duyabilir... Kalkıp burada bana 15 kilo verdim beslenmeyle diye ahkam kesip de bir de böyle konuşunca neysin, ne diyorsun derler adama.

Evet cümleye girişinden nasıl bir tip olduğun belli oluyor.Ciddiye alınacak bir tip değilsin.Kısaca:

Bruma ya ne olmuş öyle

• Yagsizligi kasli olmakla karistiranlarada bitiyorum. Adamin kol olcusu 25 kasli saniyor. Ronaldo gibi bisey olsa eyvallah derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Elimizde patlayacak bir oyuncu. Boşu boşuna bir ton para kaptirdik. Bunun yerine Draxler gibi adamlar almak lazim.

Muslera, melo sneijdeer satabilirsen draxlerin bonservisini anca ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

Gecen ay spor salonu uyeligim bitti ve yaklasik 1 aydir spor yapmiyorum (1.5 diyelim) hic cardio vs yapmadim yag oranim yuzde 19 dan 17 ye indi. Dedigim gibi sadece duzenli beslendim. Tabi yag orani fazla oldugu icin yakimi daha kolay oldu bende brumanin o duzeyde yapmasi zor. Ama genede yag yakimi yapabilir kolayca. He cardio yapmis yapmamis bilemem pedal vs de yapmis olabilir calf zorlamadan. Olasiliklar bol :)

Dostum yağ oranını nasıl olcuyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

Gecen ay spor salonu uyeligim bitti ve yaklasik 1 aydir spor yapmiyorum (1.5 diyelim) hic cardio vs yapmadim yag oranim yuzde 19 dan 17 ye indi. Dedigim gibi sadece duzenli beslendim. Tabi yag orani fazla oldugu icin yakimi daha kolay oldu bende brumanin o duzeyde yapmasi zor. Ama genede yag yakimi yapabilir kolayca. He cardio yapmis yapmamis bilemem pedal vs de yapmis olabilir calf zorlamadan. Olasiliklar bol :)

1.5 ay spora gittim, başlangıçta yağ oranım %16 dı şimdi %11 tekrar gideceğim yakında

• aman nazar degmesin (masallah)

• Galatasaray'da Bruma şaşkınlığı... Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle ligin 2. yarısında forma giyemeyen genç yıldız, yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Ameliyatının ardından rehabilitasyon sürecini Portekiz'de geçiren genç futbolcu, fiziksel olarak büyük bir değişim yaşadı. Sakatlanmadan önce 54 kilo olan Bruma, yoğun bir çalışma temposuyla fiziksel olarak kendini geliştirirken 62 kiloya yükseldi. Basına açık yapılan ilk idmanda Portekizli futbolcunun eski zayıf fiziğinin kaslı bir yapıya dönmesi dikkat çekerken, genç futbolcunun son hali takım arkadaşlarını da şaşırttı.

İlham kaynağı Ronaldo
    Bruma'nın, kulüp doktoru Yener İnce'nin hazırladığı özel programı uyguladığı öğrenildi. İnce ile sürekli iletişim halinde olan yıldız, idman programlarına mail yoluyla ulaşırken, yakaladığı verileri de yine mail yoluyla sarı-kırmızılı yetkililere ulaştırdı. Teknolojiyi bu süreçte çok iyi kullanan Bruma, Florya ile irtibatını hiç kesmedi. Genç oyuncunun en büyük yardımcısı ise ünlü yıldız Cristiano Ronaldo oldu. Antrenman yaptığı salona Ronaldo'nun Manchester'a gitmeden önceki ve gittikten sonraki fotoğraflarını asan Bruma, vatandaşından ilham aldı.

PRANDELLi DE ÇOK BEĞENDi
    Bruma'nın yeni görüntüsünü Cesare Prandelli de beğendi. İtalyan hocanın, idmanlarda yakından ilgilendiği Portekizli oyuncuya ilk 11'de şans vermeyi planladığı bildirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Adam boş durmamış beyler şimdi kabul edelim. Bu fiziki biraz daha geliştirip maç kondisyonu yakaladığında ikili mücadelelerde daha az sıkıntı yaşar. tek sorunumuz eski hızı ve çalımları olacak mı?

Yetenek kaybolmaz hocam. Ya paslanır yada gelişir. 19 yaşındaki bu adamın paslanması için görünen o ki bacağının kopması lazım (bağları kopmasına rağmen oynayamadığı her günün acısını tatilde çıkarmış görünüyor).
  • herkes kaslı ve kassız futbolcu fotoğrafları yüklesin
  • Çok kas yapmaması lazım.Fernandes bize geldiğinde çok tıfıldı ama hızlı ve esnekti.2 yılda boks falan yaptı vücut geliştirdi baya ağırlaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

quote:

Adam boş durmamış beyler şimdi kabul edelim. Bu fiziki biraz daha geliştirip maç kondisyonu yakaladığında ikili mücadelelerde daha az sıkıntı yaşar. tek sorunumuz eski hızı ve çalımları olacak mı?

Yetenek kaybolmaz hocam. Ya paslanır yada gelişir. 19 yaşındaki bu adamın paslanması için görünen o ki bacağının kopması lazım (bağları kopmasına rağmen oynayamadığı her günün acısını tatilde çıkarmış görünüyor).

Psikolojik olarak korkak oynaması var. Her şey kas değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

quote:

Psikolojik olarak korkak oynaması var. Her şey kas değil.

Kas bedava gelmedi sonuçta. Çocukta futbol ruhu varki yazın o kadar çalışmış. Takip ediyorsanız sadece fitness yapmadığınıda biliyorsunuzdur. O sakatlığıda topu kendi önüne alırken yaşadı top sürdüğünde müdahale edilmedi çalım attığında müdahale edilmedi. Her şey kas değil falan demenizi saçma buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

Galatasaray'da Bruma şaşkınlığı... Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle ligin 2. yarısında forma giyemeyen genç yıldız, yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Ameliyatının ardından rehabilitasyon sürecini Portekiz'de geçiren genç futbolcu, fiziksel olarak büyük bir değişim yaşadı. Sakatlanmadan önce 54 kilo olan Bruma, yoğun bir çalışma temposuyla fiziksel olarak kendini geliştirirken 62 kiloya yükseldi. Basına açık yapılan ilk idmanda Portekizli futbolcunun eski zayıf fiziğinin kaslı bir yapıya dönmesi dikkat çekerken, genç futbolcunun son hali takım arkadaşlarını da şaşırttı.

İlham kaynağı Ronaldo
    Bruma'nın, kulüp doktoru Yener İnce'nin hazırladığı özel programı uyguladığı öğrenildi. İnce ile sürekli iletişim halinde olan yıldız, idman programlarına mail yoluyla ulaşırken, yakaladığı verileri de yine mail yoluyla sarı-kırmızılı yetkililere ulaştırdı. Teknolojiyi bu süreçte çok iyi kullanan Bruma, Florya ile irtibatını hiç kesmedi. Genç oyuncunun en büyük yardımcısı ise ünlü yıldız Cristiano Ronaldo oldu. Antrenman yaptığı salona Ronaldo'nun Manchester'a gitmeden önceki ve gittikten sonraki fotoğraflarını asan Bruma, vatandaşından ilham aldı.

PRANDELLi DE ÇOK BEĞENDi
    Bruma'nın yeni görüntüsünü Cesare Prandelli de beğendi. İtalyan hocanın, idmanlarda yakından ilgilendiği Portekizli oyuncuya ilk 11'de şans vermeyi planladığı bildirildi.

Eğer doğruysa bu turnayı gözünden vurduk diyebilirim. Çünkü yetenek olarak üst düzey bir çocuk bu tek korkum disiplin, azim, istek, başarıya açlık durumuydu ki hepsine sahip bir çocuk oldugunu gösterdi.

• Yav biz bunları çok gördük

Kötü demiyorum inşallah geliştirmiştir kendini dediğiniz gibi

Ama lig başlasın o zaman göreceğiz

• Galatasaray Stats:Galatasaray'da sakatlandığı sırada 54 kg olan Bruma, yaptığı idmanlarla 62 kg olarak döndü. (Savaş Çorlu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onureyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Elimizde patlayacak bir oyuncu. Boşu boşuna bir ton para kaptirdik. Bunun yerine Draxler gibi adamlar almak lazim.

Allah çarpar;

http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8

Çaktırma totem yapmış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.