Şimdi Ara

Bruno Senna: GTHD deki Ferrariyi Kullanmak Cok Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ferrari sürücüsü Bruno Senna GTHD deki Ferrari 599 GTB yi kullanmanin cok zor oldugunu söyledi. Kaynak =http://kotaku.com/gaming/ferrari-driver-says/gran-turismo-ferrari-too-difficult-304233.php Kiymetimi Bilin Bruno Senna Yarista ölen ünlü F1 pilotu Ayrton Senna nin oglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocelot56 -- 27 Eylül 2007; 14:32:55 >

• Selam,

Valla bu ferrari'den haberim yok ama atari salonlarında var olan Ferrari oyununda arabayı kullanmak cok zor.Şu an halen Galleria'da bowling salonun yanında bu makinadan var :) Manuel kullanmak her babayiğidin harcı değil Ben manuelde yoldan çıkmadan güzel gidiyorum ama tabii ki süre yetmiyor
  • yeğeni değilmiydi ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

yeğeni değilmiydi ya?
    Yegeni oglu farketmez ikiside akraba
  • Zor = Gerçekçi ?
    Bence değil. Yarışlarda simulatör olarak hangi oyun kullanılıyor günümüzde Ferrari Takımında dikkat edin FM2
  • İzle bakalım gülmeye devam edebilecek misin?
    12 Saatlik Sebring 2007 yarışı için neyle alıştirma yapılıyor acaba?

+ Profesyonel Yarışçı Aaron Ogus hangi oyunu tavsiye ediyor?

• F1'den konu açılmış.8 bitlik tv aterilerinde bir F1 oyunu vardı ah be aklıma geldi.Çocukken ne oynardım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 28 Eylül 2007; 11:15:54 >
  • 007 ben buraya simdi GT ile ilgili bir videolar dizerim Forza olur GT Dipnot: ya konuyla ilgili yazin yada yazmayin
  • ben o oyunu arcade salonunda oynardim. sirf kabini var diye iki jetonlu yapmisti adi salon sahibi. pehh ne günlerdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

ben o oyunu arcade salonunda oynardim. sirf kabini var diye iki jetonlu yapmisti adi salon sahibi. pehh ne günlerdi..
    Haa bak onu düsünmemistim, mekan güzel ortam süper 007 bu dusakabin nerde bende oynamak istiyorum Forza (Motorsports) Tekne sporlari yoktur..
  • playstation forumuna hala FM2 diye gelmeyin artık baydınız bizi cümleten
  • Abi sakin ol burasi özgür bir platform her cesit insan mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

+ Profesyonel Yarışçı Aaron Ogus hangi oyunu tavsiye ediyor?

Aaron Ogus of Microsoft Game Studio Recommends the VRX Simulator

Recently, we tested the physics of Forza Motorsport against the real-world using real professional race car drivers. We wanted to control as many variables as possible by immersing the drivers in the virtual race car. The VRX was pivotal in creating this immersive experience. Racing in a simulator is all about immersion. As the Lead Designer on a racing simulator, I’m always looking for one more way to boost the immersion level for the player. As a result, I’ve looked at a lot of chairs and racing setups. The build quality on the VRX instantly impressed me. Too frequently, these setups shake or tip a bit when I really start getting into the racing experience. The VRX is really solid – the pedals and the wheel table are securely locked. My old setup is pretty sturdy, but it completely lacks the versatility. Because of the VRX design, it works great with any hardware. VRX is all I need for all my consoles and my PC. My old setup has a built in wheel. It didn’t work with my consoles and it became outdated in five years as better wheels came out. Besides, what could be more immersive than using a real Sparco racing seat? For my money, the VRX is the coolest and best put together I’ve seen.

Dan G., Lead Game Designer, Microsoft Game Studios

"The VRX race frame has made our track "mobile", and has been an amazing promotional tool to use at events and tradeshows. Our booths have never been busier!"

Mazda Raceway Laguna Seca.

http://www.vrx.ca/testimonials.php

adam orda oyunu tavsiye etmiyor kullanılan VRX setupını övüyor
    ztn GT5p olmadığı için FM2 ile denemiş garipler

• Bu FM tek ekranla oynanmiyor galiba Ya coluk cocugun lafiyla mi hareket edecem ben yoksa Sebastian Loeb umu dinlecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.