Şimdi Ara

Brushed Motor Nasıl Çalışır Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar brushed motor nasıl çalışır söylermisiniz internette varda pek anlamadım o dışdaki mıknatıslar elektromıknatıs olmak zorundamı yoksa elektromıknatıs ile dahamı hızlı döner yüksek torklu bir brushed motor yapacağımda nasıl yaparım açıklarmısınız?

• fircali motorda sargilar rotorda yani motor ici milde .fircasizda rotorda degil kasada olur.miknatislar neodium olursa cok daha performansli olur .ana mantik sirayla elektro miknatislandirma yapilarak rotoru dondurmek home made brushless motor yazsan el yapimi cok video çıkar.fircasiz motor elektronik pwm devresi olmadan calismaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    peki yüksek torklu nasıl yapabilirim motoru
  • efettik E kullanıcısına yanıt
    ev yapımı deney amaçlıdır kullanmak için değil .bir çok parametreyi tutturmak için bildiğin bilimi zorlaman gerekir.yeniden keşge gerek yok bence hazır al.tork arttırmak en iyi redüktör yani şanzumanla olur.
    ama çok pahalı olur.alamam hazır onun için kendim yapmak istiyorum.dişlilerle olurmu bu tork arttırma işi.ayrıca brushed motormu kullanırsam daha iyi olur yoksa brushless mı.go kart gibi bişey yapıyorumda
    go kart için elektrikli bisiklet tertibatı en uygunu.o motorda hub motor diye geçer yani fırçasız motordur.go kartı başkası yürütmez 1600w falan sanırım onlar.hobi işi lüks bir iştir .ucuz hobi pek nadir...
    1000 w yürütürmü peki?
    illaki yürütür ama performans ne olur bilemem.benzinli gibi spin atmayacağı kesin.çünkü benzinli go kart 6000w civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 23 Nisan 2016; 12:01:29 >
    o zaman kendim brushless motor yapsam olurmu?kablo fln 200 m olsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efettik

o zaman kendim brushless motor yapsam olurmu?kablo fln 200 m olsa?

https://youtu.be/oIH3ErS5Mw8

O kadar kablo gerekmez bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

illaki yürütür ama performans ne olur bilemem.benzinli gibi spin atmayacağı kesin.çünkü benzinli go kart 6000w civarı

12000w yanlis oldu duzeltme yaptim.
    kendin motor yapabilirsin.ama balans sorunu olur yani motor donerken titrer.bunu onlemek icin benim bildiğim kadariyla cihaz var oto lastik balans mantigi.rotordan kazima yoluyla yapiyorlar.

• quote:

quote:

12000w yanlis oldu duzeltme yaptim.
    kendin motor yapabilirsin.ama balans sorunu olur yani motor donerken titrer.bunu onlemek icin benim bildiğim kadariyla cihaz var oto lastik balans mantigi.rotordan kazima yoluyla yapiyorlar.

yani kendim yapsam yürütürmü brushless motor falan.balans sorununu arkadaşım halleder
    o kadar büyük güçte yapmadan önce ufak bi tane yapmayı dene sonra kendin karar ver bence
    bugün küçük yaptım bir tane gayet güzel çalışıyor brushed motor
  • tebrikler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.