Oyunu sevdim ama sırada alıncak oyunlarım var, beklemek zorunda, ilerde alabilirim. Şimdilik demoyla idare edicem.
müthiş bir oyun az kaldı zaten çıkmasına bekliyorum..
oyun super sonra resim eklerim ya lanet olsun, uncharted 2 modern wafare 2 ve bu oyun almak zorunda kaliyoruz. oyun hem komik hem de +18lik, kufurleri engelleyebilirsiniz, oh do you know french kiss, cok komikti
Grafik arayanlar bu oyuna hiç bulaşmasın. Ama rock ve metal evrenini seven ve takip eden arkadaşlar için oyunda derin bir kurgu mevcut. Kesinlikle çok orijinal ve kült sayılabilecek yapımlar arasına girmeye aday bir oyun. Şahsen bayıldım diyebilirim...
grafikler cok iyi olmasa da oyun cizgi film/animasyon tarzi olunca yeterli oldgunu dusunyorum, cevrenin surekli degismesi sizi oyuna kilitliyor
400 e yakın Rock ve Metal parça varmış..Onun için alıcam ama hala Demosunu indiremedim
Oyun çok eğlenceli. Dialoglar süper zaten. Çok güldürüyor. Farklı bir şeyler arayanlar kesinlikle denemeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Prince*
400 e yakın Rock ve Metal parça varmış..Onun için alıcam ama hala Demosunu indiremedim
Brütal Legend will feature 108 heavy metal tracks from 75 different bands evet guitar hero 4 ve 5 ten daha fazla muzik var ve muzikle kalmayip super bir hikaye ve oynanis
Oyunda Flying V çalarak adamlara yıldırım çarpıtıyorsunuz ya ona koptum ben
Muhteşem oyun herkes indirmeli bende dün indirdim
Komedi oyun yav
demo bitti ya biraz daha uzun olsaydı
Hade hayırlısın :D
quote:
Orijinalden alıntı: anil92
quote:
Orijinalden alıntı: Prince*
Brütal Legend will feature 108 heavy metal tracks from 75 different bands evet guitar hero 4 ve 5 ten daha fazla muzik var ve muzikle kalmayip super bir hikaye ve oynanis
Hemide Heavy Metal :) Yutarım bu oyunu be :D Bol bol Iron Maiden koysunlar
Oyun benimde çok hoşuma gitti çok eğlenceli
Bu konuya neden ilgi yok anlamıyorum.Oyun mükemmel olmuş acayip matrak eğlenceli ve yaratıcı bir oyun.Ayrıca şarkılarda bir harika tam benim aradığım tipte bir oyun çok beğendim keşke demo daha uzun olsaymış
Zaten ana karakteri seslendiren ve benzetilen Jack Black. Oyunun kötü olması olanaksız
ya şu ejderha mıdır nedir onun dilini kopardık eyvallah sonra kız kapının üstüne atlıyor bizden bişi yapmamızı istiyor, çözemedim hehehe.. yardım?
quote:
Orijinalden alıntı: herospower
ya şu ejderha mıdır nedir onun dilini kopardık eyvallah sonra kız kapının üstüne atlıyor bizden bişi yapmamızı istiyor, çözemedim hehehe.. yardım?
kapının yanına gidip kare ve x tuşlarına aynı anda basıp orayı yıkıyosun