Şimdi Ara

BRUTAL LEGEND ----ANA KONU---- <<OYUN ÇIKTI>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben mgs4'ü beğenmem , bu oyunu beğenirim . benim dışımda herkes tam tersi düşünür . oyun bence harika .
  • oyunu bitirdim de, %48 de bitiyor.gerisi yan görevler.
    sıkıcı...

hele şu SOLO ları bulmak ölüm..
    biri şam da,öteki dam da..
  • Biraz ucuzlasın alacağım.
  • arkadaşlar oyunu oynamış olan varsa biraaz bilgi versin görev alma tarzındamı yoksa senaryoya kilitlenip herdeneni yapıyomuyuz geri kalanını zaten biliyorum.
  • Oyunu oynadım beğendim. Gayet başarılı olmuş. Grafikler pek başarılı değil ama olsun. Görevleri kendin alıyorsun istediğin zaman. Akşam fırsat bulursam oynayacağım...
  • Espriler, tiplemeler, sunum, soundtrack aşmış kesinlikle.
    Ama ben 9'luk bir oyun göremedim.
    Bırakın yan görevleri, senaryo bile bikaç tip görevden ibaret.
    Dediğim gibi yan görevlerden bahsetmiyorum bile, içler acısı. Sürekli aynı.
    Güçlendirmeler, sololar vs, hoş. Osyy Ossbourne'dan satın almak ayrı bir hoş olmuş.
    Çok hoş başladı oyun ama çabuk baydı malesef. Kısa olmasa çekilmezmiş hakkaten
    Grafikler de, karikatürize olmasını geçtim de. Çöp kelimesinden başka ne denir bilemiyorum.
    Yine de farklı, güzel bir oyun olmuş. Türü sevenler sırf ost için bile alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 19 Ekim 2009; 18:46:05 >

• ben de yeni takabildim oyunu ps3'e sağolsun hemen 256 mb'lık bi patch istedi bilginiz olsun, çok yavaş geliyor bu arada
  • hadi oyunu sevmeyenler satalım artık oyunları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto82

anlamayanları gayet doğal karşılıyorum çünkü bu oyun rock ve heavy metal kültürüne aşina insanlar için yapılmış, alakası olmayanlara sıradan bi oyun gibi gelebilir

Neguzel sölemişsin.....
  • Oyun çok tutulmadı heralde.

Arkadaşlar ormana gittiğimiz yerde babamızın resmini felan buluyoruz. Sonra neyse ordan battle kısmına gidiyoruz otobüsle ice bilmem ne kız suya felan atlıyor mavi oluyor. Orayı 2 saat oynadım bitmedi. Ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.