Bu konuya neden ilgi yok anlamıyorum.Oyun mükemmel olmuş acayip matrak eğlenceli ve yaratıcı bir oyun.Ayrıca şarkılarda bir harika tam benim aradığım tipte bir oyun çok beğendim keşke demo daha uzun olsaymış
Benim gibi oyunun ilgisini cekmedigi bircok kisi var demek. Ben acikcasi begenmedim. Haa ne bekliyordun da beklediklerinin neleri cikmadi derseniz. Hic birsey beklemiyordum. Oylesine cekip bakalim nasil bir seymis diye, ama demoyu oynadim bana hitap etmedi.
Sanirim oyun deli gibi bir satis rakami elde edemiyecek. Kisa bir zamanda fiyati bayaa bir duser.
UP!! oyunu görmeyen kalmasın
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
quote:
Orijinalden alıntı: Lostfan
Bu konuya neden ilgi yok anlamıyorum.Oyun mükemmel olmuş acayip matrak eğlenceli ve yaratıcı bir oyun.Ayrıca şarkılarda bir harika tam benim aradığım tipte bir oyun çok beğendim keşke demo daha uzun olsaymış
Benim gibi oyunun ilgisini cekmedigi bircok kisi var demek. Ben acikcasi begenmedim. Haa ne bekliyordun da beklediklerinin neleri cikmadi derseniz. Hic birsey beklemiyordum. Oylesine cekip bakalim nasil bir seymis diye, ama demoyu oynadim bana hitap etmedi.
Sanirim oyun deli gibi bir satis rakami elde edemiyecek. Kisa bir zamanda fiyati bayaa bir duser.
umarım dediğin gibi olurda fiyatı düşer işte o zaman çok satar ehehe..
Cumartesi denedim demoyu, hastası oldum hiç beklemiyordum bu tarz birşey... süper olmuş.
demoyu oynadım fakat beğenmedim. Türüne pek bir yeniliği yok aynı düşmanlar tek tuşa defalarca basarak kesiliyor. Grafikleri de çok güzel gelmedi gerçi grafik benimi çin pek önemli değil oynanış atmosfer daha önemli.
Eveeeeeet, oyun artık geldi. Erken satış söz konusu oldu, bu oyunda da. Dağıtılan işyerlerinden erken sızmış, oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Martellos
Eveeeeeet, oyun artık geldi. Erken satış söz konusu oldu, bu oyunda da. Dağıtılan işyerlerinden erken sızmış, oyun.
oyunun ps3 versiyonu satılıyor mu şu an? nerede ve nasıl?
Yurtdışında oynayanlar var, yurtiçinde daha yok. Xbox 360'a tam yol ileri vermişler, zaten.
benide sarmadi oyun.tek tusa bas surekli adam oldur bumu oyunun esprisi.13-18 yas grubuna hitap ediyor sanki zaten EA'nin oyunu.
Bende sevemedim. Bilmiyorum ama olmamışlık havası vardı. Karakter çok komik eğlenceli ama oyuna yedirilememiş. Bi garip koşuyor falan.
anlamayanları gayet doğal karşılıyorum çünkü bu oyun rock ve heavy metal kültürüne aşina insanlar için yapılmış, alakası olmayanlara sıradan bi oyun gibi gelebilir
çıksın hemen alacağım
oyun çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
oyun çıktı.
korsan versiyonu mu düştü xbox için nedir arkadaşlar açık konuşun biraz, ben ps3 için satan kimse göremedim nette?
oyunun incelemesi ign'de yayınlandı, genelde 9.0 ortalama aldı.